Cautare

585 de rezultate pentru "protest" (2.51 secunde)
Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus-Mangalia, condusa de Lucian Iftimie, a inaintat o adresa de protest forurilor de la Bucuresti cu privire la situatia in care se afla, la ora actuala, turismul romanesc, supus inca unei perioade de criza odata cu licitatiile pentru portiunile de plaja.
Decizia de declansare a actiunilor de protest, care vor culmina cu declansarea pe data de 16 octombrie a grevei generale, a fost luata luni de catre Consiliul Unional al SED LEX ca urmare a refuzului ministrului Economiei de a accepta revendicarea sindicalistilor de majorare cu 50% a salariilor.
Un numar se 100 de oameni de cultura, printre care Ana Blandiana, Mircea Cartarescu, Gabriela Adamesteanu si Victor Ioan Frunza, au semnat o scrisoare de protest fata de impunerea CAS pe drepturile de autor, adresata premierului, presedintelui Romaniei, Avocatului Poporului si Curtii Constitutionale.
Gigi Becali vrea sa organizeze cel mai mare protest la Bucuresti: 50.000 de oameni Gigi Becali a anuntat ca suporterii stelisti vor organiza un miting de protest impotriva Ministerului Apararii Nationale, pentru ca gruparea ros-albastra sa revina in Ghencea.
Protest topless pe o plaja din Rio de Janeiro. Femeile lupta pentru dreptul de a-si expune corpul Protest topless pe o plaja din Rio de Janeiro! ... Este un protest anual, la care activistele lupta pentru dreptul de a-si expune corpul, un lucru normal in opinia lor.
A initiat astfel un protest si a depus o cerere pentru aprobarea acestuia la Primaria Capitalei. ... "In lumea in care traiesc - copiii nu sunt hrana pentru caini!" "PROTEST!
Impresionata de drama traita de parintii copilului si de suferinta pricinuita in familia acestuia, vedeta a depus marti o cerere la Primaria Capitalei pentru a primi aprobarea de a initia un protest. ... Acest protest nu incurajeaza tortura si violenta fata de animale, ci aplicarea unor programe pentru controlul animalelor.
Lucru firesc, pentru ca baza acestor miscari de protest, de respingere a totalitarismului, era una preponderent muncitoreasca.
Patronatele din transporturi anunta un protest de amploare in Capitala pe 10 decembrie si sustin ca vor fi mii de masini.
Sindicalistii satmareni din cinci confederatii sindicale vor incepe de astazi ample actiuni de protest legate de propunerile de modificare a Codului Muncii, dupa un program stabilit de comun acord.
'Ziua fara basescu este, asa cum o vad eu, o forma de protest fata de un mod iresponsabil, grobian, populist si gretos de a face politica.
Parlamentarul galatean a mai spus ieri si ca va incerca sa-i ajute pe cei din Alianta Pensionarilor sa organizeze o actiune de protest pe strazile Bucurestiului.
Noi credem ca PC a manipulat vointa poporului, iar pensionarii au fost mituiti sa mearga la protest", a declarat Eduard Vasilache.
Sedinta de Birou Permanent Local al PSD Mangalia, incheiata cu eliminarea a sase membri - consilieri in Consiliul Local Municipal Mangalia - a explicat "inculpatilor" ca se fac vinovati de semnarea unui protest alaturi de alti consilieri PNL si unul PRM, fara a consulta insa conducerea partidului.
Reprezentantii Sindicatului National al Functionarilor Publici au anuntat ca mentin programul actiunilor de protest, care prevede miting in fata guvernului, in 16 februarie, greva de avertisment in 20 februarie si greva generala in 27 februarie.
Angajatii Garzii de Mediu din intreaga tara ameninta cu actiuni de protest in cazul in care nu le vor fi solutionate revendicarile.
Desi Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, conta pe aproximativ 600 de politisti pentru miscarea de protest organizata ieri, numai aproape 100 de agenti si ofiteri din Dolj si Olt s-au prezentat la ora 10.00 in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
Dan Voiculescu si parlamentarii PC au decis sa nu depuna niciun amendament la legile pe care Guvernul isi va asuma raspunderea, iar la sedinta Camerelor reunite ale Parlamentului in care va fi asumat pachetul de legi sa poarte pe bratul stang o banderola alba, in semn de protest fata de sfidarea fara precedent a forului legislativ si a statului de drept.
protest de la tribuna Camerei; ... purtarea de insemne comune pentru protest; parasirea salii in semn de protest. In domeiul justitiei, PDL va aplica urmatoarele tactici:
Cinci confederatii sindicale ameninta cu continuarea actiunilor de protest in cazul in care nu vor ajunge la o intelegere cu guvernul Fondul Monetar International (FMI) a cerut saptamina trecuta ca salariile bugetarilor, pe anul 2006, sa nu sufere nici o majorare si, in acelasi timp, ne-a recomandat un buget cu deficit zero sau excedent, conditii pe care guvernul roman le-a considerat de neacceptat.
google-analytics.com