Cautare

584 de rezultate pentru "protest" (3.19 secunde)
"Miscarea de protest are nevoie de un lider.
Domnule Victor Ponta, USL a decis ca, de la 1 februarie, deputatii si senatorii Uniunii sa recurga la un protest parlamentar.
Parlamentarii opozitiei au intrat in "protest parlamentar pe perioada nedeterminata" Grupurile parlamentare reunite ale PSD si PNL au aprobat, miercuri, cu majoritate de voturi, inregistrandu-se doar doua abtineri, propunerea lui Victor Ponta ca opozitia sa intre in "protest parlamentar pe perioada nedeterminata".
Mitingul si marsul de protest pe care sindicalistii de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor au intentionat sa-l organizeze in data de 12 iunie nu va mai avea loc deoarece membrii comisiei, respectiv reprezentantii Politiei, Jandarmeriei, Politiei Comunitare, nu au dat aprobarea la propunerea primarului.
Adrian Nastase publica un articol in Jurnalul National, intitulat "Un act de protest", pe care il puteti citi in continuare. ... Este, in primul rand, un protest. Un protest impotriva fraudei morale de la alegerile prezidentiale din 2004.
In prezent la nivelul fiecarui judet se strang optiunile edililor pentru participarea la protest, iar la sfarsitul saptamanii se va lua o decizie la nivel national. Optiunea judetului Botosani dupa consultarile cu primarii este organizarea actiunilor de protest.
Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, miercuri, ca va participa, alaturi de liderul PSD Victor Ponta, la miscarile de protest ale sindicalistilor din Piata Constitutiei, apreciind acest gest drept un lucru "absolut firesc".
protest-jurnalul.blogspot.ro:
Romania va vedea si va participa la un protest. ... Le promit ca vor vedea un protest. ... Vor vedea in priza directa care este diferenta dintre protest si plimbare. ... Romania va vedea si va participa la un protest.
Ultimii cinci consilieri locali ai PSD Mangalia au fost exclusi din partid, in urma semnarii unui protest indreptat impotriva mai multor colegi din Consiliul Local care, la ultima sedinta au folosit un limbaj violent - considera exclusii - din care nu au lipsit expresii ca "papagal", "hot" sau "talhar", adresate primarului Zamfir Iorgus, dar si de "prostituate politic", la adresa doamnelor consilier.
O grupare militanta a femeilor, "Femen", a organizat duminica un protest fata de distrugerea bazelor democratiei in Ucraina, intr-una dintre sectiile de votare din Kiev, unde era asteptat liderul opozitiei Viktor Ianukovici, relateaza Interfax-Ucraina in pagina electronica.
Adrian Nastase a declarat ca anuntul lui Ion Iliescu privind retragerea din toate functiile din partid reprezinta un semn de protest fata de directia in care se indreapta PSD.
Partidul Romania Mare (PRM) va organiza, saptamana viitoare, un miting si un mars de protest la care sunt asteptati peste 10.000 de oameni, a anuntat presedintele formatiunii Corneliu Vadim Tudor.
Din ce in ce mai multe persoane asteapta semnale de la sindicate pentru organizarea de miscari de protest, situatie confirmata de liderii filialelor botosanene ale confederatiilor sindicale. ... Potrivit acestuia, in septembrie vor fi organizate ample miscari de protest, dupa ce confederatiile se vor pune de acord asupra lor.
Peste 20.000 de sindicalisti ai CNSLR-Fratia vor participa, in 22 septembrie, la un miting si un mars in Capitala, presedintele Confederatiei, Marius Petcu, afirmand ieri, ca nu are pana in prezent semnale din partea celorlalte confederatii ca vor sa participe la protest.
Nou protest spontan la Finante. ... Dupa ce saptamana trecuta, timp de doua zile, angajatii DGFP Olt au fost in greva, ieri acestia au declansat din nou un protest spontan.
Nou protest spontan la Finante. ... Dupa ce saptamana trecuta, timp de doua zile, angajatii DGFP Olt au fost in greva, ieri acestia au declansat din nou un protest spontan.
PNL si PDL au dus, ieri, un veritabil razboi pentru traseul pe care se va desfasura mitingul de protest al Opozitiei. ... Liberalii au depus la Primarie o solicitare pentru un miting si mars de protest pe traseul Arcul de Triumf - Piata Victoriei - Piata Universitatii.
Greva USL e un protest, nu chiulangeala Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu considera ca greva USL este un protest parlamentar, nu un chiul, asa cum sustin colegii sai de partid.
Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus-Mangalia, condusa de Lucian Iftimie, a inaintat o adresa de protest forurilor de la Bucuresti cu privire la situatia in care se afla, la ora actuala, turismul romanesc, supus inca unei perioade de criza odata cu licitatiile pentru portiunile de plaja.
google-analytics.com