Cautare

41 de rezultate pentru "prostituate" (2.56 secunde)
emmazeicescu.ro:Diferenta dintre curve, tarfe si prostituate! Emma Zeicescu a publicat pe blogul sau un articol intitulat Diferenta dintre curve, tarfe si prostituate!, pe care il puteti citi in continuare. Diferenta dintre curve, tarfe si prostituate! ... Ma-ntreb, e vreo diferenta intre curve, tarfe si prostituate?
Politistii au cautat mai multi proxeneti si prostituate de lux. ... Politistii au cautat mai multi proxeneti si prostituate de lux. ... "Este vorba despre sapte prostituate din Bucuresti si din judetul Giurgiu.
"In conditiile in care numarul de prostituate este mic, iar fenomenul este clandestin...", el propune legalizarea prostitutiei.
Orice motive ar fi pentru (bani la buget, igiena, pensii pentru prostituate si prostituati), cei care sustin legalizarea uita de nivelul de saracie din Romania si se bucura ca am intra in rand cu Belgia, Germania sau Olanda.
Doua prostituate au decis sa se razbune ca nu au fost platite de 4 barbati pentru care au prestat. Cele doua prostituate din Timisoara au reclamat la politie ca au fost violate si jefuite de 4 clienti, la sfarsitul lunii mai.
In perioada iulie - octombrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a unei grupari de proxeneti, despre care se detineau informatii ca prin intermediul unul club de noapte situat pe Calea Dorobantilor, sector 1, folosit ca paravan, coordoneaza o retea de prostituate de lux angajate ca danasatoare.
“Daca nu stiti unde sunt, eu va iau de mana si va arat unde sunt cuiburile de prostituate“, a spus Traian Basescu.
Daca ati fost sanctionat pentru proxenetism, respectiv pentru ca ati plasat prostituate unor soferi de TIR in parcarea localului "Hanul de la Rascruce", situat la iesirea din Arad?
Politistul Parasca a fost remarcat si pentru manifestarile sale de imoralitate, avand obiceiul, indeosebi cand avea musafiri din Corpul de control al ministrului de Interne si ajungea cu acestia in stare de ebrietate, sa sune prostituate din Arad, carora le solicita sa vina rapid, in maximum trei ore, la Satu Mare si sa-si faca preludiul manual pe drum (existand doua semnalari in acest sens).
Mi se pare gestul presedintelui un gest care marcheaza serioase carente educationale", a declarat cel care acum cateva saptamani le-a facut prostituate pe Elena Udrea si Mioara Mantale.
Numarul femeilor ce urmeaza sa fie traficate in Germania in timpul acestei manifestari este de aproape 100.000, pentru a se "acoperi" astfel deficitul de prostituate din zona.
Cred ca putem sa instituim prostitutia ca o institutie de stat, si iarasi mi-e frica sa spun mai mult, in care prostituate obraznice ajung sa domine viata publica a Romaniei si toti isi tin gura.
Ultimii cinci consilieri locali ai PSD Mangalia au fost exclusi din partid, in urma semnarii unui protest indreptat impotriva mai multor colegi din Consiliul Local care, la ultima sedinta au folosit un limbaj violent - considera exclusii - din care nu au lipsit expresii ca "papagal", "hot" sau "talhar", adresate primarului Zamfir Iorgus, dar si de "prostituate politic", la adresa doamnelor consilier.
Presedintele Traian Basescu sustine un Pact National pentru protectia sociala care sa fie insusit de toate partidele si de societatea civila.
Practic, Basescu mai este popular (pentru a-l cita pe Ludovic Orban) doar printre alcoolici, tigani, drogati si prostituate. Cu observatia ca tiganii cinstiti nu-l mai voteaza.
in campania prezidentiala, Basescu s-a laudat, public, ca mergea la prostituate, in port, in timp ce sotia il astepta acasa, crescand cei doi copii.
De asemenea, legea prevede controale lunare pentru prostituate, precum si afisarea tarifelor practicate. Proiectul de lege urmeaza sa intre pe ordinea de zi a plenului, Senatul fiind prima Camera sesizata.
Aurolaci, hoti de buzunare, prostituate si, mai ales, o duhoare de WC-uri necuratate si suprasolicitate. In 1997, proaspat repus in functia de ministru al Transporturilor, Traian Basescu realiza cu succes o vasta operatiune de reabilitare a Garii de Nord.
• Regret enorm ca nu am reusit sa facem o dreapta romaneasca unita. Valorile dreptei nu trebuie tranzactionate si nici prostituate prin aliante de conjunctura.
Performanta doare, atunci cand esti fanul unei nulitati ca Basescu si toata sleahta lui de prostituate si hoti. Despre asta-i vorba.
google-analytics.com