Cautare

74 de rezultate pentru "promenada" (4.93 secunde)
Heirupismul patriotard duce la monstruozitati de tipul copiei de polistiren de un metru si jumatate, vopsita cu auriu de sobe, de la Promenada Mall, deasupra unei urne de sticla in care oamenii sa arunce cu bani (initiativa proprie a magazinului).
Primaria nu este intr-adevar drum de promenada sa se plimbe cine vrea, insa cand vine vorba de presa este alta problema.
Au o promenada atractiva, cu alei cu palmieri inalti si cu trotuare cu pavaj viu colorat .In departare se zaresc muntii Kefaloniei si cerul senin, cum doar in Grecia poate fi atat de frumos.
Centrul si totodata simbolul orasului, este reprezentat prin cetatea Ordinului Ioanitilor, aflata pe o peninsula (Zephyron), ce imparte portul orasului, care are o minunata promenada cu nenumarate cutere si ambarcatiuni cu panze.
Astfel, faptul ca, desi au unitati de cazare de cinci, sase sau sapte etaje, nu dispun nici de parcari, nici de alei de promenada sau spatii de joaca.
In anul 1962, cand familia mea se stabileste aici, orasul de pe Borcea isi pastra nealterat aspectul interbelic. Fosta strada Stirbei, locul nostru de promenada, arata intocmai ca in cartile postale care circula astazi in spatiul virtual.
Este aglomerat de functionari, ziua, si de turisti, la lasarea serii, cand toata lumea iese la distractie pe faimoasa promenada Le Caudan.
Cainii fara stapan care vor fi prinsi de hingherii craioveni vor fi tinuti intr-un adapost cu paturi, prosoape si spatii pentru plimbare.
Ar trebui organizate concerte, sa se monteze o telegondola de unde sa se poata vedea orasul de sus, iar Faleza Dunarii sa arate ca un adevarat loc de promenada.
La ora actuala statiunea tineretului are o plaja noua, un canal care leaga Marea Neagra de Lacul Costinesti, pe care se pot face plimbari cu ambarcatiuni usoare, o alee de promenada pe marginea lacului.
58, prin care interzicea accesul masinilor in zona centrala a orasului si propunea transformarea acesteia intr-o zona pietonala, de promenada, pentru locuitorii orasului.
De asemenea, Viorel Farcas a mai precizat ca, in viitorul apropiat, se vor schimba toate proiectoarele amplasate in zona de promenada din apropierea hotelului Iaki.
In plus, sunt programate si manifestari cultural-artistice pentru perioada estivala - de la muzica de promenada a Fanfarei Militare, la un mare festival de film, "pus in scena"
Asociatia ‘Cele mai frumoase sate din Romania’ a fost premiata de ambasadorul Frantei in Romania pentru proiectul ‘Cele mai frumoase circuite turistice din Tulcea’, care vizeaza realizarea a 20 de trasee si circuite de promenada, precum si a 250 de panouri si indicatoare turistice care marcheaza traseele si descriu obiectivele turistice din Tulcea.
Daca duminica numai faleza si aleea de promenada erau pline de lume, luni, in a doua zi de Pasti, cei mai indrazneti dintre localnici si turisti au inceput sa faca plaja.
Administratia publica din statiunile turistice de interes local va fi obligata sa dubleze numarul minim al locurilor de cazare si sa amenajeze sali de fitness, locuri de promenada si spatii comerciale.
SkyTower, un turn de 131 de metri care ar trebui sa aiba 37 de etaje cu spaatii de birouri, dar si centrul comercial Promenada Mall sunt in Floreasca si au fost amanate pentru anul viitor.
De altfel, am avut o discutie cu reprezentantii Polaris si am aflat ca Romned nu a avut niciodata contract pentru strangerea deseurilor care practic le lasa pe promenada.
Pasajul Basarab va fi inaugurat sambata, cand bucurestenii sunt invitati la o promenada, urmand ca de duminica, la ora 6.00, acesta sa fie deschis traficului auto, a anuntat vineri, primarul Capitalei, Sorin Oprescu.
Oprescu mai viseaza si la transformarea raului Dambovita intr-un loc de promenada. Cea mai spectaculoasa tinta din planurile Primariei Capitalei este inchiderea inelului median al Bucurestiului.
google-analytics.com