Cautare

74 de rezultate pentru "promenada" (2.54 secunde)
Cum arata Promenada, "mall-ul corporatistilor" din Bucuresti. Imagini din interior, cu o saptamana inainte de marea deschidere Peste o saptamana se deschide cel mai nou mall din Bucuresti, Promenada, situat pe Calea Floreasca Nr. ... La finalizare, Promenada va fi certificata ca o cladire verde.
Primarul a facut referire, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, si la DADL, care, sustine Radu Mazare, trebuie sa stranga nisipul imprastiat pe promenada din statiunea Mamaia.
- Prin modernizarea zonei de promenada Lacul Morii se doreste amenajarea unui perimetru de relaxare, ca o necesitate a zonei care se dovedeste a fi tot mai populata in ultima vreme.
Bulevardul Unirii devine pietonal din acest an Bulevardul Unirii va deveni zona de promenada pentru bucuresteni. ... Astfel, malurile Dambovitei vor fi transformate in zona de promenada. Raul va fi curatat, vor fi amenajate zone verzi, dar si alei pe margine pentru promenada.
De astazi si pana pe 15 iulie, terasa Promenada va fi rezervata microbistilor care vor putea trai emotia stadionului urmarind, in aer liber, la inaltime, Campionatul Mondial de Fotbal FIFA Rusia 2018.
Pe 8 decembrie, intre orele 17 - 19, a avut loc la Gymboland Promenada evenimentul care incheie seria de ateliere creative caritabile Daruieste Copilarie! ... din locatiile Gymboland Mega Mall, AFI Palace, Baneasa Shopping Center si Promenada, copiii au creat lucrari in tehnici mixte (desen, pictura, colaj).
Acesta va fi amplasat in cel mai nou centru comercial din nordul capitalei, Promenada Mall, pe Calea Floreasca. ... Noul magazin din Promenada Mall este al 9-lea magazin din Bucuresti si al 60-lea din tara, Deichmann dorind sa fie cat mai aproape de toti fanii sai.
spectacole de teatru - montari de amploare din repertoriul teatrelor din Capitala si din provincie, dar si spectacole produse de companii independente, concerte de jazz, swing si muzica de promenada, recitaluri, demonstratii, si ateliere sustinute de artisti plastici si mestesugari.
Recent, cei care au pasit pragul magazinului Amazing Jewelry din incinta mall Promenada au avut parte de surprize placute.
Ben Schoeman, pianist, si Njabulo Madlala, bariton, in data de 27 aprilie, la Promenada Mall in Bucuresti. ... La receptia data de Ambasada Africii, cu acest prilej, la Mall Promenada,.
Pe 15 si 16 octombrie copiii, parintii si tinerii pasionati de stiinta si tehnologie sunt asteptati la nivelul 1 din Mall Promenada pentru evenimentul de stiinta educativa SCIKiDS Festivalul Stiintei.
Recent, a avut loc lansarea online a colectiei Lifetime Companion de la Smiles Bags pe site-ul molecule-f.com, ocazie cu care Molecule F Concept Store din Promenada Mall s-a transformat intr-o scena de teatru.
Danemarca Suedia Norvegia Germania Spania China Elvetia EAU Egipt Austria Franta Romania Pentru 2017 sunt deja contractate peste 80 de noi locatii in mai mult de 10 tari. Primul magazin care se deschide in Romania va fi din 9 septembrie in Promenada Mall.
- zona de promenada: ... Prin aceste proiecte, finantate prin fonduri europene nerambursabile, vom reusi, totodata, sa revitalizam facilitatile functionale aferente spatiilor verzi, precum locurile de promenada, de recreere si cele destinate copiilor", a declarat primarul Sectorului 6, Rares Manescu.
In acest an, Mall Promenada a gazduit receptia Ambasadei Africii de Sud in Romania, cu ocazia zilei nationale. Pe terasa mall-ului, invitatii au asistat la un concert interactiv, sustinut de catre doi celebri artisti sud-africani, pianistul Ben Schoeman si baritonul Njabulo Madlala.
Este vorba de realizarea falezei, respectiv a unui loc de promenada in continuarea parcului Central, catre Plaja Tineretului. ... - loc de promenada, de cca 6 mil.
In acest loc am inceput sa aducem pamant vegetal, pentru a transforma aceasta zona intr-una de promenada. In acelasi timp, aici va exista si un parc.
Acest mic restaurant, situat pe aleea de promenada din Mamaia, in zona hotelurilor Riviera si Majestic, detine doua incinte, una pe partea cu plaja a aleii si cealalta exact vis-a-vis.
Falezele sunt in continua degradare, se prabusesc bucati de pamant din ele peste plaja, peste portiunile de promenada. Cand s-a intervenit ultima data pentru remedierea problemelor si ce suprafata este afectata mai exact?
Gabriel Constantinescu a lucrat la Mall Promenada inainte de a participa la targurile anticarilor. L-am intalnit in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu obiecte vechi, precum:
google-analytics.com