Cautare

776 de rezultate pentru "promenada mall braila" (3.57 secunde)
Doua centre de cumparaturi, Craiova Mall si West-Gate Center, vor fi gata în 2009, iar pentru al treilea - Oltenia Mall - se asteapta investitori. ... Dupa ce multe supermarketuri si-au deschis portile sau urmeaza sa fie inaugurate în Banie, a venit rândul mall-urilor.
Cum arata Promenada, "mall-ul corporatistilor" din Bucuresti. Imagini din interior, cu o saptamana inainte de marea deschidere Peste o saptamana se deschide cel mai nou mall din Bucuresti, Promenada, situat pe Calea Floreasca Nr.
Intentia edilului de a distruge parculetul din spatele Teatrului National "Marin Sorescu" pentru construirea unui mall a fost primita cu reticenta de specialistii in arhitectura, lucru normal de altfel, atata timp cat terenul se afla in zona de protectie a monumentelor istorice.
PROGRAM MALL BUCURESTI REVELION 2017.
POD GIGANT LA BRAILA (Auor: ... TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA: ... ieri, la sediul Ministerului Transporturilor, s-a semnat contractul pentru Podul suspendat peste Dunare, Braila - Tulcea.
Primarul a facut referire, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, si la DADL, care, sustine Radu Mazare, trebuie sa stranga nisipul imprastiat pe promenada din statiunea Mamaia.
- Prin modernizarea zonei de promenada Lacul Morii se doreste amenajarea unui perimetru de relaxare, ca o necesitate a zonei care se dovedeste a fi tot mai populata in ultima vreme.
Care este capitala europeana a mall-urilor Nu e nici Paris, nici Londra, nici Milano. Capitala europeana a mall-urilor este un oras aflat, surprinzator, in partea de est a continentului.
27 noiembrie 2009 a fost ziua in care Aurora Shopping Mall a implinit un an alaturi de buzoieni. Prima aniversare trebuia sarbatorita asa cum se cuvine, de aceea Buzaul a fost pentru trei zile locul in care Aurora Shopping Mall a scris o intreaga poveste pentru publicul sau.
In mall vor functiona hipermarketul Auchan, Norauto (service auto), KIABI (haine), Decathlon (articole sportive) si Leroy Merlin (bricolaj). ... Intr-o saptamana trebuie sa se semneze contractul de vanzare a terenului din incinta uzinei, teren pe care va aparea primul mall din Craiova.
Acesta va fi amplasat in cel mai nou centru comercial din nordul capitalei, Promenada Mall, pe Calea Floreasca. ... Noul magazin din Promenada Mall este al 9-lea magazin din Bucuresti si al 60-lea din tara, Deichmann dorind sa fie cat mai aproape de toti fanii sai.
Potrivit lui Panico Panayi, presedintele Nova Imobiliare, dezvoltatorul mall-ului Colosseum, data realizarii pasajelor subterane depinde de modul in care decurge parteneriatul companiei cu administratia publica. ... Constructia mall-ului propriu-zis, livrat in doua faze, va incepe in toamna lui 2012.
Ben Schoeman, pianist, si Njabulo Madlala, bariton, in data de 27 aprilie, la Promenada Mall in Bucuresti. ... La receptia data de Ambasada Africii, cu acest prilej, la Mall Promenada,.
Pe 15 si 16 octombrie copiii, parintii si tinerii pasionati de stiinta si tehnologie sunt asteptati la nivelul 1 din Mall Promenada pentru evenimentul de stiinta educativa SCIKiDS Festivalul Stiintei.
Un nou magazin de bijuterii Amazing Jewelry a fost deschis recent, la etajul 1 al centrului comercial Bucuresti Mall. ... Evenimentul de deschidere a magazinului din Bucuresti Mall a fost marcat de un alt eveniment important:
Pe 8 decembrie, intre orele 17 - 19, a avut loc la Gymboland Promenada evenimentul care incheie seria de ateliere creative caritabile Daruieste Copilarie! ... din locatiile Gymboland Mega Mall, AFI Palace, Baneasa Shopping Center si Promenada, copiii au creat lucrari in tehnici mixte (desen, pictura, colaj).
Cu toate ca in ultimii ani municipiul Constanta a fost impanzit de centre comerciale de tip mall, specialistii in piata imobiliara din Romania apreciaza ca in perioada urmatoare isi vor mai face aparitia si alte spatii comerciale de mari dimensiuni, din aceeasi categorie, in cel mai mare oras romanesc de la malul Marii Negre.
Recent, cei care au pasit pragul magazinului Amazing Jewelry din incinta mall Promenada au avut parte de surprize placute.
Bulevardul Unirii devine pietonal din acest an Bulevardul Unirii va deveni zona de promenada pentru bucuresteni. ... Astfel, malurile Dambovitei vor fi transformate in zona de promenada. Raul va fi curatat, vor fi amenajate zone verzi, dar si alei pe margine pentru promenada.
De astazi si pana pe 15 iulie, terasa Promenada va fi rezervata microbistilor care vor putea trai emotia stadionului urmarind, in aer liber, la inaltime, Campionatul Mondial de Fotbal FIFA Rusia 2018.
google-analytics.com