Cautare

4201 de rezultate pentru "proiectul dent" (2.87 secunde)
Liderul Mircea Geoana a calificat proiectul pregatit drept "o contrapondere si o contraoferta la proiectul de buget liberal".
Primele sapte puncte de pe ordinea de zi au fost votate in unanimitate de catre consilierii locali prezenti, insa proiectul de hotarare numarul opt a generat discutii si acuze ce pareau interminabile.
Proiectul de lege al PC, prin care se dorea ca demnitarii sa nu mai poata sa faca parte din comisii de privatizare si din consiliile de administratie, nu a reusit sa treaca de votul parlamentarilor, desi toata lumea parea de acord cu ideea conservatorilor.
Proiectul este considerat o alternativa la sursele rusesti de energie si ar trebui sa transporte gaz din Iran pana in Austria.
Intrebat daca proiectul va avea de data aceasta sorti de izbanda, Dumitru Nicolae a precizat ca lucrurile s-au schimbat intre timp si ca asocierea nu va ridica semne de intrebare.
Liderul conservator a declarat, citat de Amosnews, ca "Alianta DA pare ca s-a reunit pentru a ingropa proiectul privind despagubirea chiriasilor din casele nationalizate.
Cu toate ca PD-L Constanta il sustine la sefia AJOFM pe Romulus Minca, Emilia Murineanu intentioneaza sa depuna si ea proiectul de management, pentru a ramane la conducerea institutiei. "Desigur ca voi depune proiectul de management pentru postul de sef al AJOFM", a precizat Emilia Murineanu.
Revenim cu noi informatii despre proiectul pilot care va functiona in judetul Constanta, incepand cu luna august, cand toate structurile apartinand Ministerului de Interne se vor reuni sub o comanda unica. ... Daca proiectul va avea succes, peste aproximativ 1-2 ani va fi extins la nivelul intregii tari.
Totodata premierul Emil Boc a prezentat, astazi, la asumarea raspunderii Guvernului pe Codurile Penal si Civil, si principalele noutati din cele doua proiecte, mentionand introducerea unor noi infractiuni, reglementarea dreptului la viata, sanatate si demnitate si garantii suplimentare pentru clientii bancilor.Primul ministru a declarat ca proiectul Codului Civil reglementeaza pentru prima data drepturi precum cel la viata, la sanatate, la integritate, la viata privata si la demnitatea persoanei, dar si respectul memoriei persoanei decedate.Proiectul de Cod Civil legifereaza institutia logodnei, astfel ca sotii vor putea opta pentru regimul comunitatii legale sau pentru separatia bunurilor, iar in ceea ce priveste divortul, Codul introduce doua noi proceduri de divort:
Tema de discutie este proiectul Nabucco, urmand a fi adoptat un memorandum prin care premierul Emil Boc va fi mandatat sa semneze acordul interguvernamental in locul presedintelui Traian Basescu. ... Totusi, reprezentantii Consortiul Nabucco neaga faptul ca ar fi informatii cu privire la aparitia unor probleme la proiectul Nabucco.
Guvernul a aprobat proiectul de Lege privind reducerea personalului din cabinetele demnitarilor cu 20%, urmand ca acesta sa fie dezbatut in Parlament in procedura de urgenta, astfel incat masura sa devina obligatorie intr-un timp mai scurt si pentru demnitarii din administratia locala.
Foarte important este si proiectul finantat cu fonduri europene de mediu, proiect de extindere si modernizare a retelelor de alimentare cu apa si de canalizare, inceput in 2008 si la finalul caruia, in 2012, Giurgiu va beneficia de aceste utilitati pe toata suprafata sa, va avea mai multe bazine de colectare a apelor uzate si o statie de tratare a apelor la standarde europene.
Primarul comunei Limanu, Nicolae Iustin Urdea (foto), s-a aflat, in cursul zilei de ieri, la Bucuresti, pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la proiectul de extindere a retelei de iluminat si alimentare cu energie electrica de joasa tensiune a abonatilor.
Totodata, omul de afaceri a admis ca el a crezut in proiectul lui Mircea Geoana si in proiectul Johannis. Rugat sa comenteze afirmatia anterioara ca a sustinut proiectul Johannis, Vantu a adaugat:
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Birourile permanente reunite ale celor doua Camere ale Parlamentului se intrunesc marti pentru a lua in discutie proiectul bugetului de stat pentru anul 2010, a declarat, luni, senatorul PD-L Gheorghe David, unul dintre cei 4 secretari ai Biroului permanent al Senatului.
Vicepresedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a lansat, duminica, proiectul intitulat "Un PSD pentru Romania", intre punctele acestuia fiind cuprinse o serie de propuneri privind modul de comportament si directia in care merge PSD fiind necesara inclusiv asumarea "punctelor gri" de genul "Piata Universitatii".
Proiectul de lege va cuprinde masurile de reducere a cheltuielilor bugetare convenite cu FMI.
Eu am avut o pozitie foarte clara si coerenta, in perioada in care am fost ministrul Mediului si sunt doua elemente care definesc proiectul respectiv.
Proiectul de modificare a Regulamentului propus de PDL a ajuns deja la Comisia de Regulament, unde au avut loc ieri dezbaterile generale. ... Potrivit planurilor democrat-liberalilor, proiectul ar urma sa fie votat de plen lunea viitoare. ... - sa prezinte spre aprobare proiectul de buget al Camerei.
google-analytics.com