Cautare

2604 de rezultate pentru "program" (3.64 secunde)
Viziunile USL Pe langa contraoferte, USL a mai lansat in aceasta vara "Viziunea pentru turism", un program care vizeaza crearea unui minister al Turismului si adoptarea unei legi specifice domeniului.
Senatorii UDMR au cerut liber de Ziua mortilor Senatul se va intruni intr-un singur plen saptamana viitoare, luni, cu program prelungit, dupa ce UDMR a solicitat ca ziua de marti sa fie libera pentru a sarbatori Ziua mortilor, inclusa in calendarul catolic, informeaza realitatea.net, care citeaza Newsin Astfel, liderii de grup au decis ca luni Senatul sa legifereze in program prelungit, de la ora 15.30 pana la 20.30, fata de 18, cat era programul normal.
"Nu exista un program politic al contestarii " Europarlamentarul pedelist Cristian Preda, nu sustine teoria existentei unui program politic al protestelor de strada din ultimele zile, desi admite ca unele interventii politice au inflamat spiritele.
De altfel, intregul Program sufera la capitolul aplicabilitate, exprimarea fiind generalista si lapidara. ... Ne-am fi asteptat, asadar, de la noul premier, orgolios si ambitios cum se prezinta, la un program de guvernare realist, dar ne-am inselat, primind in schimb dovada lipsei de loialitate fata de functie si cetateni.
Prezentam prima parte a discursului primarului Capitalei, Sorin Oprescu, despre platforma sa program, sustinut Joi: Lamuriri in legatura cu propria platforma program electorala "Au trecut 3 saptamani din aceasta campanie si, din pacate, ceea ce spuneam la inceput s-a adeverit:
Acest program se adreseaza tinerilor pana in 35 de ani si pe langa acordarea unei alocatii financiare nerambursabile reprezentand cel mult 10.000 de euro din valoarea totala a cheltuielilor eligibile aferente planului de afaceri, presupune si multe alte facilitati care, din initiativa Guvernului, au fost imbunatatite.
Ruperea Uniunii Social Liberale prin abandonul inopinat al PNL a fost un moment care mi-a dovedit ca interesele personale ale unuia sau ale unora, agenda lor ascunsa bazata pe sperantele unor perspective electorale ce par mai promitatoare din opozitie pot fi mai presus de orice, chiar mai presus de respectul pentru alegatorii, de angajamentul pentru un parteneriat serios care a repus Romania pe drumul cel bun, o constructie politica de anvergura cu un program politic de la cae romanii au multe asteptari.
Pentru ca PSD pare satisfacut cu ideea ca este singurul reprezentant al stangii romanesti (UNPR e un banc prost!), deci nu mai are nevoie sa umble la imagine, la mesaj, la program.
In loc de martisoare si vorbe frumoase, PNL ne-a adus un program de guvernare - sau cel putin asa ii spun colegii din opozitie. ... Mai interesant este cine garanteaza pentru acest program de guvernare.
La Brasov, aproape 1.000 de oameni s-au batut pe 113 autoturisme Logan, reprezentand cota singurului dealer Dacia acceptat in program.
Aglomeratie mare a fost si la Romtelecom, desi aceasta companie nu va avea program special. ... Directia Generala a Finantelor Publice anunta ca administratiile financiare din judet nu vor avea program cu publicul pina pe 2 iulie.
In plus, o mare parte din banii ramasi necheltuiti in cadrul unui program "de succes " al actualei guvernari - subventionarea motorinei, adica 2.400 miliarde de lei, din 3.000 de miliarde, suma alocata initial - va fi redirecaionata spre alte tipuri de subventii.
Astfel, 72% dintre repondenti au declarat ca nu contribuie financiar la nici un program de pensii private, iar 16% se bazeaza pe ajutorul statului.
Laslo Borbely, ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, a declarat ieri ca tot acest program de reabilitare termica a cladirilor vine in sprijinul locatarilor care, desi vor investi poate chiar mai mult de 1.500, ei isi vor amortiza investitia in maximum opt ani.
Alte facilitati de care pot beneficia clientii acestui program constau in informarea periodica privind prevenirea cariilor si reducerile de pret. Craiovenii isi vor putea pune si ei dinti pe credit Incepand de anul viitor, si craiovenii vor beneficia de acest program.
La sfarsitul anului trecut, guvernul a lansat un program de acordare de ajutoare banesti pentru persoanele cu venituri mici care locuiesc la casa si care utilizeaza gaze naturale pentru incalzirea locuintei si doresc sa achizitioneze centrale termice sau arzatoare automatizate.
Guvernul a adoptat miercuri Programul termoficare 2006-2009, calitate si eficienta, un program de investitii la nivel national, al carui scop este eficientizarea sistemelor de producere si distributie a energiei termice.
Stilul dinamic de viata impune program special Lucian Sopeanu, directorul DRP Craiova, a testat, la randul sau, desfasurarea in bune conditii a serviciilor postale. ... "Oficiile postale cu program nonstop reprezinta o premiera in istoria Postei Romane.
Batranii din Dolj care pot accesa acest program sunt insa extrem de legati de pamantul lor.
AŽn momentul de fata Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului deruleaza un program de reabilitare termica a locuintelor, program in care deocamdata prioritate au blocurile supraetajate. ... Cladirile care se incadreaza in acest program, chiar daca sint locuinte private, vor avea certificatul energetic inainte de anul 2010.
google-analytics.com