Cautare

2604 de rezultate pentru "program" (2.88 secunde)
ANPCC are in plan dezvoltarea unui program transfrontalier ce va se concretiza prin construirea unui complex medico-social ce va cuprinde azil pentru batrani, sanatoriu pentru bolnavii de cancer si, nu in ultimul rand, un centru de cercetare.
Deci, daca nu vom reusi ca pana in noiembrie 2009 sa finalizam in totalitate acest program european, vom plati cele 60 de milioane de euro plus banii de la bugetul de stat", a spus Ion Stefan. ... Asteptam sa ne intalnim cu constructorul si sa stabilim un program de lucru.
Adrian Paunescu a mai spus ca i-a transmis ministrului, miercurea trecuta, o scrisoare pentru a-l chema la Senat, dar luni acesta i-a raspuns ca "are alt program".
Seful conservatorilor nu mai vrea in CL sau CJ oameni care nu au un program bine stabilit, iar de nou-venitii plini de bani, care vor pe ultima suta de metri sa "cumpere" un loc pe lista conservatore, nici nu poate fi vorba.
Conducerea Camerei Deputatilor a stabilit, luni, un program lejer pentru deputati, care se vor reuni in sedinte de plen luni si marti, fara activitate in comisii, iar miercuri, joi si vineri au program de activitate parlamentara in circumscriptiile electorale.
Pe langa discutarea problemelor care ii macina zi de zi pe constanteni, Onaca a prezentat aspecte din programul sau electoral, "Solidaritate pentru Constanta", un program care "ofera rezolvarea si inlaturarea rapida a tuturor relelor administrative care ne-au impovarat traiul in ultimii opt ani", dupa cum a declarat senatorul Onaca.
Noi ne propunem in prima faza se ne ocupam de un program de subventii, dar un program care sa dea o sansa si producatorilor agricoli mici. ... Avem, de asemenea, un program si pentru silvicultura.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Galati, dupa intalnirea cu conducerea combinatului siderurgic ArcelorMittal, ca si actualul Guvern, dar in special urmatorul trebuie sa se prezinte in Parlament cu un program care sa aiba ca scop diminuarea efectelor crizei economice.
Presedintele CJ Suceava a aratat ca pentru finantarea acestui program CJ a alocat sase milioane de lei de la alte capitole si ca mai trebuie platite, pana la sfarsitul anului, inca 1,5 milioane de lei.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, duminica, la ProTV, ca i-a cerut lui Klaus Iohannis sa-si aleaga 15 ministri, in selectarea carora nu se va implica, precizand insa ca, in partea de program economic, are o "viziune" mai coerenta cu privire la lupta impotriva crizei.
Lasati mitingurile, veniti cu propriile platforme-program Iliescu le-a recomandat posibililor candidati la sefia PSD sa vina cu propriile platforme-program, daca sunt nemultumiti de analizele altor colegi, documente care sa contribuie la o dezbatere ampla a ideologiei si doctrinei partidului, teza draga fostului lider social-democrat de la ultimele alegeri incoace.
Executivul intentioneaza sa demareze un asemenea program de constructie in parteneriat cu mediul privat. ... Emil Boc a spus ca guvernul ia in calcul construirea unui nou camin de batrani in fiecare judet, printr-un program guvernamental, ca urmare a semnalelor primite din teritoriu.
Presedintele UNPR, Marian Sarbu, ar accepta sa revina la conducerea Ministerului Muncii, precizand ca nu va ezita sa-si asume responsabilitatea "daca exista un program si o intelegere foarte coerenta".
• Un program realist si dezideologizat pentru combaterea crizei. ... Fundamentul acestui program trebuie sa fie repornirea motoarelor economiei private. ... • Un program adevarat de depolitizare a administratiei si de transparenta a cheltuirii banului public.
Conform unor surse din Partidul Social Democrat, toate departamentele din PSD au inceput sa elaboreze schita unui program de guvernare. Fiecare are obligatia de a pune pe hartie ce ar trebui sa contina acel program din perspectiva domeniului gestionat.
De luni pana vineri inclusiv, ghiseele Serviciului de Pasapoarte sunt deschise publicului de la 08.30 pana la 18.30, program cu doua ore mai mare decat pana acum.
sa aiba un program care sa garanteze accelerarea reformelor. ... Daca Opozitia are un program prin care sa garanteze accelerarea reformelor structurale, de ce nu....", a declarat presedintele Traian Basescu, la Radio Romania Actualitati.
Presedintele Traian Basescu a sustinut, vineri, ca va incredinta Guvernul actualei opozitii, daca motiunea de cenzura initiata de PSD va trece de Parlament, iar partidele din opozitie vor veni cu "un program mai credibil" decat al actualului Executiv.
De ce prezentati un program de guvernare abia DUPA motiunea de cenzura :) Nu este ridicol ? ... Ce legitimitate au avut criticile PSD, daca abia acum - dupa 2 ani de criza - le fundamentati pe un program alternativ de iesire din criza ?
"In cadrul dezbaterilor pe marginea raportului de evaluare privind implementarea celui de-al saptelea program cadru pentru cercetare si dezvoltare tehnologica (FP 7) care au avut loc in Comisia de industrie, cercetare si energie din Parlamentul European, s-a atras atentia asupra pericolului concentrarii fondurilor din acest program doar in statele membre cele mai dezvoltate din UE, criticand totodata lipsa de interes a Guvernului Romaniei pentru accesarea acestor programe.
google-analytics.com