Cautare

2604 de rezultate pentru "program" (4.86 secunde)
De ce nu se foloseste acest program pentru incurajarea si sprijinirea directa a producatorilor autohtoni de fructe? ... Guvernul a precizat ca "scopul acestui program este de a crea obiceiuri alimentare sanatoase in randul tinerilor".
In acest an, data fiind situatia la nivel mondial in ceea ce priveste pretul graului, care a crescut foarte mult in ultima perioada, se pare ca acest program nu mai este atractiv pentru romani.
O singura data vom prelungi acest program, pana la 31 ianuarie 2011, nu mai mult", a spus ministrul mediului.
In perioada 15-24 februarie, colectorii autorizati s-au inscris in program la Administratia Fondului pentru Mediu (AFM).
Desigur, daca statul roman ar dori sa lanseze un program de reindustrializare, un program de imbunatatire radicala a performantelor sectorului agricol sau un program de exploatare a zacamintelor minerale din Marea Neagra, acesta s-ar confrunta imediat cu un set de probleme financiare.
"Banii europeni erau oferiti printr-un program de promovare doar pentru grupurile de producatori, iar magiunul de Topoloveni este singurul produs din Romania cu denumire de origine protejata, respectiv cu indicatie geografica protejata.
Stai peste program. Program? Ce-i ala program? Stirile n-au program. Citesti, documentezi, filmezi, scrii, relatezi. Si te suna ai tai.
Program si televizari Liga 1 revine dupa trei saptamani de pauza cu etapa a VII-a care se va desfasura ȋn perioada 13 septembrie si 16 septembrie.
Bresa în program a aparut dupa ce Adobe a renuntat la o functie importanta de securitate pentru a îmbunatati vitezele de download. Ea ar fi protejat conexiunea dintre program si playere.
"In cadrul acestui program, bibliotecile rurale din zonele defavorizate au sansa de a obtine calculatoare si internet gratuite. Ca sa beneficiem de ele, trebuie sa gasim 20 de biblioteci care sa indeplineasca normele pentru a accede la program.
Acesta din urma este menit a fi inscriptionat pe un disc, dar cu un program gen 7-Zip il puteti decompresa ca pe o arhiva obisnuita.
Domni, domnite si tineri marineri sunt invitati, timp de o saptamana, sa descopere un program de comedii si muzici, mofturi si surprize care transpun universul surprins in opera lui I.L.Caragiale, reputat dramaturg si cronicar al Bucurestiului de altadata, pe aleile celui mai vechi parc din Capitala.
Obiceiuri nesanatoase/ factori de risc Datele din Program ne conduc la o concluzie ingrijoratoare: ... 32% dintre persoanele participante in Program sunt hipertensive. ... Deci efectul acestui program se va resimti pe termen lung, iar valorificarea lui nu se reduce la prezentarea acestor date.
Program de contabilitate ilicit la Ministerul Sanatatii (Autori:
TIMPUL de care dispui te poate orienta catre o gradinita situata in apropierea locuintei si te face sa optezi pentru una dintre cele trei variante de program: Program normal (8,00-12,00), daca preferi sa-ti petreci mai mult timp cu puiul tau.
Prima intrebare se refera la ipoteza, mentionata de Vallee in cartile sale, conform careia manifestarile fenomenului OZN ar putea reprezenta un program de instruire pentru umanitate.
Cu un program national si cu noile molecule, e posibila reducerea numarului cazurilor de ciroza si cancer hepatic (Autoar:e Magda Marincovici) Romania ar putea sa scoata din circulatie virusul hepatitic C (VHC) in circa 10-15 ani cu ajutorul unui program national, bazat pe terapia cu moleculele de noua generatie, spune prof.
Impreuna cu Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, vrem sa constituim un program care sa trateze bolnavii arsi grav. Ingrijirea unui bolnav implica costuri uriase si impune finantarea unui program special.
Concept fitness adus tocmai din SUA, FitCurves este un program complex, ce combina exercitiile cardio cu cele de forta si de streching. ... FitCurves este cel mai testat program de fitness din lume!
Nici bancile nu vor fi deschise, cu mici exceptii, iar transportul in comun va avea un program de duminica. Cele mai mari hipermaketuri vor avea astazi, in ziua de Ajun, un program mai scurt.
google-analytics.com