Cautare

2603 de rezultate pentru "program" (3.72 secunde)
Un program de sanatate reduce costurile la 96 de euro pe an Pentru ca este mai ieftina prevenirea decat rezolvarea unei probleme, in materie de sanatate, la nivel mondial au aparut programe de sanatate care rezolva in special prin preventie toate problemele de sanatate ale companiilor.
arhicunoscutul Program de dezvoltare rurala, care se deruleaza in 20 de comune, in valoare de 7,2 milioane dolari, un program de modernizare a drumurilor comunale si alimentare cu apa, finantat de BM, proiect care este in grafic;
"Lista va fi actualizata permanent, daca si alti operatori vor intra in program. ... Acum mai avem la dispozitie pentru acest program numai autoturisme Renault si Nissan", a declarat Luiza Scarlatescu, directoare de vanzari la REDAC, concesionar Dacia-Renault.
Potrivit oficialilor romani, acest program va fi centrat pe regiuni si pe judete si are drept scop majorarea bazei de exportatori.
Reprezentanta MTCT a explicat cum se desfasoara acest program de reabilitare. ... Prin intermediul acestui program, MTCT asigura cheltuielile pentru studiul de fezabilitate, pentru expertizare si pentru auditul energetic.
Potrivit lui Vasile Muntenita, directorul proiectului in cadrul MAI, prin implementarea acestui program se urmareste si limitarea interventiei statului in mecanismele pietei energetice, dar si ca factura platita de populatie sa nu aiba o pondere din venituri mai mare decat media europeana, care in acest moment este de aproximativ 10%.
Pana la integrarea Romaniei in UE, Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR) S-V Oltenia era autoritatea de implementare a politicilor de coeziune economica si sociala la nivelul regiunii (Program Phare).
"Avem, de exemplu, un program turistic cultural pentru Istanbul, program care se bazeaza in special pe cultura bizantina. ... "Avem un program de documentare in Germania - Orasele Soarelui - in care se viziteaza orasele solare, iar turistii pot afla mai multe despre tehnologia solara.
EMPRETEC este un program international pentru dezvoltarea si sprijinirea antreprenorilor, iar Romania este prima tara din Europa in care se implementeaza acest program. ... Cred ca este cel mai agresiv program care se adreseaza mentalitatii omului de afaceri", a spus Dima Dumitrache.
Daca in editiile de saptamana trecuta ale cotidianului nostru va prezentam pe scurt acest program, azi puteti citi caracteristicile, in detaliu.
Eduard Florea, director executiv al Directiei Finante Locale din cadrul Primariei Oradea, ne-a declarat, in cadrul unui seminar organizat recent, ca acest program exista doar pe hartie.
55/2008, in etapa a II-a au ramas in Program cei care au utilizat cel putin 80% din suma contractata anterior.
Comisia Europeana a anuntat ieri ca va spori ajutorul financiar de urgenta pentru Romania, daca autoritatile din tara noastra se angajeaza la un program de reforme care include si inasprirea politicii fiscale, relateaza Reuters.Comisia Europeana a inceput deja sa lucreze impreuna cu expertii Fondului Monetar International si cu autoritatile romane la un acord pe modelul celor semnate de Ungaria si Letonia, a declarat marti Amelia Torres, purtatoarea de cuvant a comisarului pentru afaceri economice, Joaquin Almunia.
Daca s-ar dezgheta creditarea si persoanele juridice vor intra in program, pentru ca si ele au masini vechi si foarte vechi pe care vor sa le schimbe, avem toate premisele sa credem ca programul de innoire a parcului auto din acest an va fi indeplinit", a declarat presedintele APIA, Ernest Popovici.
Programul de irigatii vine prea tarziu Presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) sustine ca acest program de irigatii vine prea tarziu si nu mai poate salva nimic din culturile afectate deja.
Mult trambitatul program "Prima Casa" pare sa fi debutat cu stangul, in conditiile in care acesta este foarte greu accesibil pentru marea majoritate a populatiei, iar efectele vor fi cunoscute abia peste sase luni, a declarat, directorul Departamentului de Evaluare si Consultanta Imobiliara al Cushman & Wakefield, Dan Ionascu.
In acest sens, seful Executivului a precizat ca primele semnale legate de derularea acestui program sunt pozitive. "Eu cred ca e un program care va avea doua efecte pozitive.
De asemenea, seful AIPPIMM a mai spus ca, ieri, au finalizat cursul de dezvoltare a aptitudinilor antreprenoriale derulat in cadrul Programului EMPRETEC- program international finantat in Romania partial din fonduri guvernamentale si partial din fondurile UNCTAD- o noua serie de tineri constanteni care detin sau doresc sa-si infiinteze o afacere.
Bancile vor fi inchise vineri si sambata, 25 si 26 decembrie, precum si pe 1 si 2 ianuarie, cu exceptia unor unitati din marile centre comerciale, iar pe 24 si 31 decembrie majoritatea bancilor vor avea program redus de lucru cu publicul.
Bugetul pe 2010 pentru acest program este de 600.000 de lei. Al doilea program finantat este Programul national multianual pe perioada 2002 - 2012 pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului, cu un buget de 1.000.000 de lei pentru acest an.
google-analytics.com