Cautare

5316 de rezultate pentru "program ikea 24 05 2010" (3.88 secunde)
Autoritatile promiteau inca 300 de hotspoturi pana la sfarsitul lui 2010, dar nu s-a mai auzit nimic. ... In luna martie 2010, Ministerul Comunicatiilor a facut public un bilant al zonelor cu acces gratuit la internet din bani publici. Alte 300 de hotspot-uri erau promise pana la sfarsitul lui 2010:
La data de 21 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe P. ... in noaptea de 03/04.01.2010, prin demontare, a sustras geamurile oglinzilor laterale din dotarea unui autoturism marca BMW seria 7, parcat pe Sos.
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R.
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N. ... La data de 17 noiembrie 2010, in jurul orei 11.00, lucratori din cadrul Sectiei 25 Politie l-au depistat pe N.
- in luna septembrie 2010, cei doi s-au prezentat la sediul unei societati comerciale din sos.
La data de 12.10.2010, in jurul orelor 16.00, a patruns intr-o locuinta din str. ... La data de 06.12.2010, in jurul orelor 17.00, a patruns intr-un imobil din str.
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
Un adevarat depozit de manuale si materiale "didactice" am descoperit cu putin timp in urma utilizand program "oDc".
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Purtatorul de cuvant al PNL, Tudor Chiuariu, a declarat ca programul de guvernare prezetat sambata de PSD ar trebui sa se numeasca "Cele 10 fantezii ale lui Mircea Geoana", avand in vedere ca social-democratii nu au explicat de unde vor avea resurse pentru promisiunile din program.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca formatiunea sa va cere Executivului demararea unui program de construire de locuinte sociale si pentru inchiriat. ... Pe noi ne intereseaza ca partid social-democrat si un program de construire de locuinte cu chirie pentru tineri.
(...) Vrem ca acest program sa fie un program credibil, vrem ca el sa reprezinte in acelasi timp o viziune pe o perioada mai lunga, vrem sa racordam acest program si la ceea ce a fost strategia dezvoltarii durabile cu tinta anul 2025, dar si o racordare la ceea ce este obiectivul UE strategia pentru 2020.
- Acest proiect este agrumentul cel mai solid cu care PNL vine si il ofera celor interesati sa sustina un program si un guvern responsabil si performant, care sa aplice acel program de guvernare.
- lucram la redactarea fiecarei file de buget si a actelor normative necesare pentru implementarea masurilor din program - Sanatate:
Practic, este vorba de cea mai mare suma alocata unui proiect in cadrul acestei masuri, suma totala asigurata prin program fiind de 2,4 milioane euro, din care Agentia a cheltuit pina acum doar 700.000 de euro.
Banca Ţiriac Banca Ţiriac nu va avea program de lucru cu publicul in zilele de 30 iunie si 1 iulie, iar tran-zactiile ale caror scadente sau date de valuta vor fi zilele de 30 iunie si 1 iulie 2005 va trebui solicitate de clienti pina pe 29 iunie, au anuntat, reprezentanti ai bancii, intr-un comunicat.
Unitatile de industrie alimentara din judet care nu dispun de fonduri pentru demararea unui program de modernizare vor fi inchise pina in 2006 Conform unei directive a Agentiei Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentului, societatile de profil din judet, ca de altfel toate firmele de acest gen din tara, au fost impartite in patru categorii vizavi de indeplinirea conditiilor privind functionarea pe piata europeana.
Daca spre sfirsitul anului trecut absenteismul de la program aproape disparuse printre medici, "buna traditie" s-a reluat incepind din februarie. ... Unul dintre medicii Centrului de Planning familial nu a fost gasit de asemenea la program, dar se pare totusi ca absenta era scuzata de un deces in familie.
Daca anul trecut, prin intermediul acestui program aproape 400 de doljeni s-au despartit de masinile vechi, in acest an conducerea REMAT asteapta ca numarul lor sa depaseasca 500.
In termen de 15 zile, producatorii interesati se pot inscrie in program. Ulterior, in zece zile sunt analizate cererile producatorilor, urmand sa fie publicata lista celor acceptati in program.
google-analytics.com