Cautare

5316 de rezultate pentru "program ikea 24 05 2010" (2.86 secunde)
Pana pe 20 octombrie, valoarea totala a imprumuturilor contractate de oltenii care si-au cumparat locuinte prin acest program era de 13 milioane de euro, anunta Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), institutie a statului care acorda garantii pentru creditele contractate de persoanele fizice care isi cumpara prima locuinta cu credit.
Sony a anuntat ca demareaza un program ce implica verificarea si revizia produsului Sony Vaio Seria TZ.Anumite probleme ce tin de design au determinat compania Sony sa verifice si sa revizuiasca aceste produse.Va fi evaluata starea unitatilor respective în functie de standardele de calitate, potrivit informatiilor publicate pe site-ul companiei, preluate de NewsIn.Dupa cum au declarat reprezentantii companiei, Sony s-a confruntat cu o posibila problema de design ce afecteaza unele modele de notebook PC, comercializate în Europa din luna iunie 2007.
Mentionez si o alta facilitate asigurata de acest program si anume, scutirea beneficiarilor programului de la plata contributiilor de asigurari sociale datorate de angajatori, pentru veniturile aferente timpului lucrat de cel mult patru salariati, angajati pe perioada nedeterminata.
Magda Marincovici) Profesorul doctor Gheorghe Burnei, seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica din cadrul Spitalului MS Curie a efectuat, recent, o interventie chirurgicala de exceptie pe baza unui program de cercetare derulat aproximativ 2 ani. Aceast program, conceput de prof.
Cu doar cateva zile inainte de a implini 42 de ani, Carmen Bruma lanseaza un nou program de slabit, unic in Romania adresat tuturor celor ce vor sa scape de kilogramele in plus si sa ajunga la o forma fizica de invidiat rapid, ieftin si sanatos.
"-Alo, buna ziua, as dori si eu o informatie legata de...", "-Imi pare rau domnule, dar astazi avem program scurt, asa ca nu va putem raspunde la solicitari". ... "-Pare rau, program scurt!".
Dupa lupte seculare care au durat nici nu mai conteaza cat, premierul din umbra al vechiului PDL din noul PNL a reusit sa prezinte opiniei publice un document de 130 de pagini intitulat pompos program de guvernare.
CNN International este liderul pietei globale a televiziunilor de stiri cu program de 24 de ore. ... La momentul lansarii sale, in 1980, CNN a fost primul canal de stiri din lume cu program de 24 de ore.
2010 va fi prelungit, pana la 31 ianuarie 2011, a anuntat ieri ministrul mediului, Laszlo Borbely, citat de Agerpress. Pana in prezent s-au casat peste 180.000 de masini vechi in editia 2010, dar mai sunt pe piata 31.000 de tichete ce trebuie folosite.
"Banii europeni erau oferiti printr-un program de promovare doar pentru grupurile de producatori, iar magiunul de Topoloveni este singurul produs din Romania cu denumire de origine protejata, respectiv cu indicatie geografica protejata.
Certificatul energetic pentru cladiri, necesar pentru toti cei care vor sa vinda, sa cumpere sau sa-si construiasca o cladire, va fi obligatoriu pentru persoanele fizice incepind din 2010, a anuntat ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
58/2010, care a modificat Codul Fiscal, prevede ca din luna iulie persoanele fizice care obtin venituri ca PFA (persoana fizica autorizata) si din activitati independente, incluzand si persoanele care au contracte pe drepturi de autor sa plateasca la stat contributii la sanatate, la pensii si la somaj.
"In 2010 (la jumatatea anului - n.r.), Guvernul a introdus masuri fiscale radicale pentru a combate efectele contractiei economice, mai profunda decat se estimase, masuri care ar fi contribuit la scaderea productiei economice.
• Masurile din 2010 au meritul ca reduc cheltuielile cu acest aparat. ... • Pasii inceputi de guvern in 2010 trebuie continuati si accelerati in 2011. ... Romania are un singur program finantat, cel convenit cu UE pe cele sapte programe operationale.
Un raport incendiar al Camerei de Conturi Dolj referitor la activitatea Primariei Plesoi pe anul 2010 a scos la iveala razboiul pe viata si pe moarte intre fostul primar Ion Ionescu, in prezent consilier local, si actualul edil-sef, Vasilica Crisu.
2010 va aduce cel putin o stabilitate a preturilorpe piata imobiliara. ... 2010 va aduce cel putin o stabilitate a preturilor pe piata imobiliara.
euro) in plus fata de perioada similara a anului trecut si cam tot atati in ultimele sase luni ale lui 2010. ... euro "sponsorizeaza" in 2010 economii de zeci de ori mai puternice decat cea a Germaniei (PIB in 2010 de 2.400 mld.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. Compania isi reduce insa expansiunea lantului de hipermarketuri la o singura deschidere in 2010. ... Cum vede retailul in 2010? "Si 2010 este un an dificil.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii. In 2010, presedintele Traian Basescu ramane la fel de haios ca pana acum¨, insa devine mult mai intelept.
google-analytics.com