Cautare

2673 de rezultate pentru "program hypermarket suceva" (3.25 secunde)
Aici cunoscuta firma franceza a cumparat un teren de peste noua hectare pe care a construit hypermarket-ul, fapt ce demonstreaza ca declaratiile primarului galatean nu stau in picioare.
Micii comercianti, cei mai afectati de concurenta Firmele mici si mijlocii din domeniul comertului vor fi cele mai afectate de intensificarea concurentei, ca urmare a aderarii la UE, piata urmand sa fie dominata de magazinele de tip hypermarket.
Pentru patru persoane, 250 de lei asigura cam tot - pornind de la aperitiv, la vin - pentru câteva zile“, a explicat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket. Ce alimente s-au scumpit Comparativ cu anul trecut, costurile mesei de Craciun nu sunt cu mult mai mari.
Pentru patru persoane, 250 de lei asigura cam tot - pornind de la aperitiv, la vin - pentru câteva zile“, a explicat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket. Ce alimente s-au scumpit Comparativ cu anul trecut, costurile mesei de Craciun nu sunt cu mult mai mari.
Spar a intrat pe piata romaneasca in 2005, primele magazine fiind deschise in acest an. Reteaua are sapte supermarketuri la Arad, Resita, Deva, Odorhei si Alba-Iulia si un hypermarket la Targu-Mures.
Codul de bune practici a fost semnat de Federatia Patronala din Industria Alimentara Romalimenta, Asociatia Romana a Carnii, Asociatia Patronala din Industria Laptelui, Patronatul National al Viei si Vinului, Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase, Patronatul Roman al Carnii de Porc, Uniunea Nationala a Crescatorilor de Pasari, Metro Cash&Carry, Real-Hypermarket, Romania Hipermarche, Selgros, Carrefour, MGV Distri Hiper, Kaufland.
Banca a marcat evenimentul lansând si „Olimpiada economisirii-creditarii“, ce consta în renovarea unei locuinte plasate într-un loc public (în Craiova este situata în parcarea real,- Hypermarket).
Din partea comerciantilor, documentul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry Romania SRL, Real-Hypermarket Romania SRL, Romania Hipermarché SA, Selgros Cash&Carry SRL, Carrefour Romania SA, MGV Distri Hiper SA si Kaufland Romania SRL.
Carabulea a adaugat ca in aceasta situatie nu sunt si mall-urile, pentru ca in cazul lor, daca inainte de a solicita un credit investitorul are deja niste precontracte cu un hypermarket si cu firme care vor inchiria spatiile, acest lucru poate constitui o garantie.
Singurul incinerator de deseuri animaliere de pe raza judetului Constanta, SC Mineral-Protan SA Agigea functioneaza in perioada de criza aproape de capacitatea maxima, efectele crizei financiare simtindu-se mult prea putin, in conditiile in care societatea are contracte cu cele mai mari hypermarket-uri din zona.
Documentul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry, real,- Hypermarket, Cora, Selgros Cash&Carry, Carrefour, Auchan si Kaufland, din partea retailerilor, si de Romalimenta, Asociatia Romana a Carnii, Asociatia Patronala din Industria Laptelui, Patronatul National al Viei si Vinului, Rompan, Patronatul Roman al Carnii de Porc si Uniunea Nationala a Crescatorilor de Pasari, din partea patronatelor din industria alimentara.
In cei 18 ani, reprezentantii companiei estimeaza ca s-au dezvoltat si implementat proiecte de Retail Branding (shwroom-uri auto, supermarket-uri si hypermarket-uri, dealeri telecom, banci, magazine, restaurante, etc.) pentru peste  15.000 locatii si s-au semnalizat (totemuri, pazii copertine, bandouri, semne directionale, casete al pompa, etc.) peste 750 de benzinarii, ambele categorii atat in Romania cat si la nivel international.
Spre deosebire de hypermarket, supermarketul Carrefour Market are o gama de produse mai restransa decat gama larga a hypermarketului (6.000 de articole, fata de aproximativ 50.000), dar care raspunde nevoilor de baza ale consumatorilor.
In cea de-a doua decada a lunii august, comisarii din cadrul CRPC au desfasurat o actiune de control la hypermarket-uri si supermarket-uri aflate pe raza Constantei, fiind verificate 12 unitati de comercializare, fiind aplicate amenzi contraventionale in valoare de 42.
300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania (3D), restaurante, o pista de carting, 2 cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 mp - cel mai mare aflat intr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului -, un perete de escalada, un lac artificial, un loc de joaca pentru copii, o pista de role, bowling si snooker.
Carrefour Militari, primul hypermarket deschis in Romania, in partea de vest a capitalei, isi rasplateste clientii in cupoane de benzina cadou.
300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din Romania (3D), restaurante, o pistă
Mall-ul detine 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non stop, 20 de sali de cinema si primul IMAX din Romania (3D), restaurante, o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 de metri patrati - cel mai mare patinoar dintr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului, un perete de escalada, un lac artificial, un teren de joaca pentru copii, o pista de role, bowling si snooker.
300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania (3D), restaurante, o pista de carting, 2 cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 mp - cel mai mare aflat intr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului -, un perete de escalada, un lac artificial, un teren de joaca pentru copii, o pista de role, bowling si snooker.
Militari, Orhideea, Colentina, Baneasa, Berceni, Unirii, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi Felicia, iar din 12 noiembrie 2009, aceste oferte vor fi disponibile si in hypermarket-urile Carrefour din Braila, Buzau si Focsani.
google-analytics.com