Cautare

3936 de rezultate pentru "program hypermarket real suceva" (7.67 secunde)
IMM-urile pot primi cu titlu gratuit 50% din costul proiectului, dar nu mai mult de 10.000 de euro, prin Programul Business Advisory Services - Romania. Întreprinderile mici si mijlocii mai au la dispozitie, de la sfârsitul saptamânii trecute, o posibilitate de a atrage fonduri nerambursabile, de data aceasta administrate de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si finantate de Guvernul Austriei, printr-un program special.
Accesul direct la informatii critice in timp real, impreuna cu o gama larga de unelte de analiza si raportare, ajuta la managementul bugetelor, la crearea si consolidarea unor rapoarte, precum si la cautarea unor tendinte si interdependente.
Traian Basescu intervine in problema pensiilor degajat, dintr-un hypermarket, apoi, in locul premierului ori al ministrilor Apararii ori Internelor, cea care vorbeste este Elena Udrea.
Acest fapt apare mult mai frecvent in cazul bucurestenilor, in principal datorita numarului crescut de magazine tip hypermarket ori cash-and-carry, care favorizeaza cumparaturile in cantitati mari (circa 39% dintre bucuresteni fac cumparaturi pe termen lung, atat in cazul produselor alimentare, cat si al celor nealimentare, fata de 27,8%, respectiv 29,9%, cat este media pe tara).
Comerciantii vor preturi mici pentru clienti Un comerciant poate ajunge sa ofere preturi mai mici decat un hypermarket apeland la diverse metode.
Dintre falimente, circa 35% inregistrate intre anii 2003-2004 au fost cauzate de cresterea numarului de complexuri comerciale, de tip supermarket si hypermarket, principalii perdanti fiind micii intreprinzatori.
Pe un amplasament situat la doar cinci minute de mers cu masina fata de centrul municipiului Constanta, aflat pe o axa centrala de intrare in orasul resedinta de judet, in cursul zilei de ieri a avut loc punerea pietrei de temelie a celui de-al 7-lea hypermarket Carrefour din Romania, intr-un Centru Comercial TOM ce va beneficia de nu mai putin de 10.800 mp si in care se vor mai gasi Bricostore si Mediagalaxy.
"Aceasta tendinta confirma evolutia din 2004, comertul consolidandu-se si fiind astazi din ce in ce mai mult caracterizat de concentrarea veniturilor catre marii retaileri de tip hypermarket, supermarket, cash & carry si complexe comerciale de tip mall", se mentioneaza in studiul Coface.
Astfel, "vanzarile din octombrie anul acesta au fost mai mari cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut", ne-a declarat Andreea Mihai, director de marketing la un cunoscut hypermarket.
Datorita introducerii unor produse noi cu specific de Paste si a cresterii importurilor, un mare retailer se asteapta la o crestere de aproximativ 15-20% a vanzarilor de astfel de produse fata de aceeasi perioada din 2006, potrivit unui reprezentant al unui hypermarket, Andreea Mihai.
Aici cunoscuta firma franceza a cumparat un teren de peste noua hectare pe care a construit hypermarket-ul, fapt ce demonstreaza ca declaratiile primarului galatean nu stau in picioare.
Micii comercianti, cei mai afectati de concurenta Firmele mici si mijlocii din domeniul comertului vor fi cele mai afectate de intensificarea concurentei, ca urmare a aderarii la UE, piata urmand sa fie dominata de magazinele de tip hypermarket.
Spar a intrat pe piata romaneasca in 2005, primele magazine fiind deschise in acest an. Reteaua are sapte supermarketuri la Arad, Resita, Deva, Odorhei si Alba-Iulia si un hypermarket la Targu-Mures.
Carabulea a adaugat ca in aceasta situatie nu sunt si mall-urile, pentru ca in cazul lor, daca inainte de a solicita un credit investitorul are deja niste precontracte cu un hypermarket si cu firme care vor inchiria spatiile, acest lucru poate constitui o garantie.
Singurul incinerator de deseuri animaliere de pe raza judetului Constanta, SC Mineral-Protan SA Agigea functioneaza in perioada de criza aproape de capacitatea maxima, efectele crizei financiare simtindu-se mult prea putin, in conditiile in care societatea are contracte cu cele mai mari hypermarket-uri din zona.
In cei 18 ani, reprezentantii companiei estimeaza ca s-au dezvoltat si implementat proiecte de Retail Branding (shwroom-uri auto, supermarket-uri si hypermarket-uri, dealeri telecom, banci, magazine, restaurante, etc.) pentru peste  15.000 locatii si s-au semnalizat (totemuri, pazii copertine, bandouri, semne directionale, casete al pompa, etc.) peste 750 de benzinarii, ambele categorii atat in Romania cat si la nivel international.
Spre deosebire de hypermarket, supermarketul Carrefour Market are o gama de produse mai restransa decat gama larga a hypermarketului (6.000 de articole, fata de aproximativ 50.000), dar care raspunde nevoilor de baza ale consumatorilor.
In cea de-a doua decada a lunii august, comisarii din cadrul CRPC au desfasurat o actiune de control la hypermarket-uri si supermarket-uri aflate pe raza Constantei, fiind verificate 12 unitati de comercializare, fiind aplicate amenzi contraventionale in valoare de 42.
Carrefour Militari, primul hypermarket deschis in Romania, in partea de vest a capitalei, isi rasplateste clientii in cupoane de benzina cadou.
Militari, Orhideea, Colentina, Baneasa, Berceni, Unirii, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi Felicia, iar din 12 noiembrie 2009, aceste oferte vor fi disponibile si in hypermarket-urile Carrefour din Braila, Buzau si Focsani.
google-analytics.com