Cautare

2909 de rezultate pentru "program expozitie" (3.29 secunde)
Pe 6 februarie 2020, Mihai Boboc verniseaza prima sa expozitie personala de caricatura la pizzeria Cuptorul cu lemne din Bucuresti.
In expozitia de astazi, cea mai buna expozitie din ultimii ani din Calarasi, chiar daca sunt mai putini expozanti, toti au fost preocupati de calitatea lucrarilor, de tehnica, a afirmat Victor Grigore.
Grimase de sezon, expozitie de caricatura, va avea vernisajul miercuri, 3 martie, la ora 15.00, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea, la Sala Atelier.
Grupul artistic Omicron din Calarasi a organizat in ziua de 5 martie cu sprijinul Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu, o interesanta expozitie generic Eternul feminin.
O noua expozitie semnata de Jimmy Stanescu la Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi Jimmy Stanescu este un personaj atipic prin efervescenta creatoare de care da dovada, mai ales in zona desenului , tehnic utilizata pentru a crea portrete si caricaturi, in care evoca personalitati arhicunoscute ale lumii contemporane sau chipurile prietenilor, farara a neglija spatiul citadin, frumusetea corpului uman, fenomenul social al pandemiei sau scene care au ramas in memoria sa ca fiind pitoresti si demne de a fi evocate.
Parcul Vacaresti, intr-o expozitie la Antipa Parcul Natural urban Vacaresti va putea fi descoperit de public, sambata, la Noaptea Muzeelor, intr-o expozitie de fotografie deschisa la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", arata un comunicat al institutiei.
La Biblioteca Nationala - mezanin, spatiul BiblioExpo, a avut loc recent vernisajul expozitiei Colectii de arta ale Bibliotecii Judetene George Baritiu din Brasov - prima expozitie in cadrul proiectului BiblioExpo. ... Nu in ultimul rand, eest eveniment este completat de o expozitie cuprinzand productia editoriala a bibliotecii intre anii 2009-2014.
Mediafax Romania traieste in armonie cu natura - va fi sloganul prin care se va promova tara noastra la Expo Milano 2015, expozitie universala ce se va desfasura in perioada 1 mai -31 octombrie.
In perioada 12-28 mai, Sun Plaza gazduieste o originala originala expozitie de biciclete vintage, fiecare avand la baza o poveste.
La Muzeul Municipiului Calarasi a fost vernisata o expozitie in memoria profesorului de modelism Pompiliu Popescu Profesorul Pompiliu Popescu Muzeul Municipal Calarasi din cadrul Primariei Municipiului Calarasi organizeaza expoziția de amintiri dedicata profesorului de modelism (aero-navo-racheto-automodele) Pompiliu Popescu.
- Cea mai recenta expozitie temporara este cea realizata de studentii sectiei de grafica de la UNArte (clasa conf. ... Lucrarile lor sunt reunite intr-o expozitie care este organizata in doua sectiuni.
Prin aceasta expozitie, organizatorii incearca sa raspunda la intrebarea pe care probabil multi dintre noi ne-am adresat-o: cum ar arata o lume fara serpi?
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa gazduieste in perioada 10 octombrie 2020 - 13 iunie 2021 Reptilia, expozitie temporara de reptile vii care te provoaca sa lasi prejudecatile la o parte si sa observi comportamentul unora dintre cele mai fascinante vietuitoare!
Un adevarat depozit de manuale si materiale "didactice" am descoperit cu putin timp in urma utilizand program "oDc".
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Purtatorul de cuvant al PNL, Tudor Chiuariu, a declarat ca programul de guvernare prezetat sambata de PSD ar trebui sa se numeasca "Cele 10 fantezii ale lui Mircea Geoana", avand in vedere ca social-democratii nu au explicat de unde vor avea resurse pentru promisiunile din program.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca formatiunea sa va cere Executivului demararea unui program de construire de locuinte sociale si pentru inchiriat. ... Pe noi ne intereseaza ca partid social-democrat si un program de construire de locuinte cu chirie pentru tineri.
(...) Vrem ca acest program sa fie un program credibil, vrem ca el sa reprezinte in acelasi timp o viziune pe o perioada mai lunga, vrem sa racordam acest program si la ceea ce a fost strategia dezvoltarii durabile cu tinta anul 2025, dar si o racordare la ceea ce este obiectivul UE strategia pentru 2020.
Dupa lupte seculare care au durat nici nu mai conteaza cat, premierul din umbra al vechiului PDL din noul PNL a reusit sa prezinte opiniei publice un document de 130 de pagini intitulat pompos program de guvernare.
- Acest proiect este agrumentul cel mai solid cu care PNL vine si il ofera celor interesati sa sustina un program si un guvern responsabil si performant, care sa aplice acel program de guvernare.
google-analytics.com