Cautare

2909 de rezultate pentru "program expozitie" (3.56 secunde)
Zilele acestea se desfasoara in Taipei, Taiwan, cea mai mare expozitie IT din lume, Computex. ... Momentan, modelele sunt doar prezentate ca piese de expozitie, urmand a fi puse la lucru abia luna urmatoare cand AMD are de gand sa lanseze oficial ATI Radeon HD 2600XT.
Anglia organizeaza in 1851 prima expozitie universala. Atunci se ridica South Kensington Museum, devenit mai apoi Muzeul de Stiinte. Romanii sunt si ei prezenti.
021 316.83.01 www.bibliotecametropolitana.ro Va invit sa vizitati picturile expuse - un clik mai jos Galeria de arta -Victoria Dutu http://victoritadutupicturidevanzare.wordpress.com De asemenea va invitam sa vizitati Expozitie permanenta Picturile pot fi vizionate zilnic la sediul firmei "Unioncont", Strada Alexandru Moruzzi Voievod,Nr.
http://www.centrul-tinerimea-romana.ro langa Teatrul Bulandra, Izvor Victorita Dutu va invita sa vizitati picturile expuse - un clik mai jos Galeria de arta -Victoria Dutu http://victoritadutupicturidevanzare.wordpress.com De asemenea va invita sa vizitati si expozitie permanenta Picturile pot fi vizionate zilnic la sediul firmei "Unioncont", Strada Alexandru Moruzzi Voievod,Nr.
Radio Romania, Radio Romania Cultural, Doxi, Terra, Pipo, Tv City, e-stiri.ro, Itsy Bitsy, onlinegalery.ro, copilul.ro, calificativ.ro, gradinite.com, calendar de evenimente.ro, port.ro, Smart FM, bucuresteni.ro, sapte seri, calificativ.ro Expozitie temporara de sculptura in piatra la Muzeul National de Geologie.
Cercul Militar National va gazdui in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
Toti participantii la expozitie sunt inscrisi automat la tombola care se va extrage la sfarsitul evenimentului si au sansa de a castiga cele mai noi apartitii editoriale Herald.
Ai avut o expozitie de pictura si poezie " Punctul de la infinit". A fost aceasta expozitie momentul unei dualitati - pe de o parte poeta, pe de alta parte pictorita Victorita Dutu - sau a marcat momentul unei simbioze intre cele doua arte pe care le practici?
Hanul Gabroveni va gazdui un centru cultural artistic si va cuprinde sali de spectacole si repetitii, sali de expozitie si sali educative, printre care si o scoala de balet.
48 va gazdui, intre 18 si 31 martie 2015, cea de-a saptea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu, ale carei lucrari au fost expuse de-a lungul timpului si in paisprezece expozitii de grup.
Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste pe Margareta Paslaru printr-o expozitie dedicata / AMOSNEWS Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste, printr-o expozitie de afise, pe Margareta Paslaru, artista care a revolutionat muzica usoara romaneasca prin cei 58 de ani de cariera artistica.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita sa explorati o noua expozitie temporara inedita cu exponate vii, dar si cu piese de o valoare inestimabila din colecțiile muzeului, in perioada 1 Februarie - 18 Iunie 2017.
Intre cele pregatite de MAE se numara expozitie si volum de documente politico-diplomatice Romania in Primul Razboi Mondial, vizite in regiunile istorice ale Romaniei dedicate membrilor corpului diplomatic acreditat la Bucuresti, campanie de comunicare online Romania 100 si colocviu comun romano-francez dedicat sfarsitului Primului Razboi Mondial si Centenarului Marii Uniri.
- Am participat la cateva expozitii de grup, neavand pana acum o expozitie personala! Sper ca la sfarsitul acestui an sa pot deschide si o expozitie personala.
Cu sprijinul viceprimarului Viorel Ivanciu, am reusit sa organizez aceasta expozitie de sfarsit de an, la care am expus lucrari cu tematica de sezon, respectiv perisaje de iarna care ne amintesc de magia Craciunului si de sarbatorile dragi.
Mai putini stiu insa ca in afara de sortimentele de pizza diverse, aceasta pizzerie gazduieste o expozitie senzationala de caricaturi, organizata de Clubul Caricaturistilor - Sorin Postolache.
Evenimentul este unul istoric, fiind prima expozitie romaneasca organizata la prestigiosul muzeu din Franta, iar capodoperele broderiei romanesti vor fi prezentate in chiar inima galeriei medievale a acestuia, printre cele mai valoroase opere artistice ale umanitatii.
La Muzeul Dunarii de Jos s-a desfasurat luna aceasta o expozitie ce a inclus atat pictori romani, cat si bulgari.
A fost o expozitie cu lucrari de calitate inalta, pe langa consacratii artisti plastici. ... Sa speram ca aceasta expozitie va aduce mai mult zambete.
Artistul plastic Artistii plastici Jimmy Stanescu si Victor Grigore au organizat o expozitie de arta in incinta noului sediu al Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu, cladirea noua este situata langa Consiliul Judetean Calarasi.
google-analytics.com