Cautare

2908 de rezultate pentru "program expozitie" (2.68 secunde)
Cu doar cateva zile inainte de a implini 42 de ani, Carmen Bruma lanseaza un nou program de slabit, unic in Romania adresat tuturor celor ce vor sa scape de kilogramele in plus si sa ajunga la o forma fizica de invidiat rapid, ieftin si sanatos.
"-Alo, buna ziua, as dori si eu o informatie legata de...", "-Imi pare rau domnule, dar astazi avem program scurt, asa ca nu va putem raspunde la solicitari". ... "-Pare rau, program scurt!".
Expozitie unde vei regasi: ... http://www.bodymindspiritfestival.ro/workshop/ Iti vom oferi un program artistic variat : ... Va oferim un program unic ce dezvolta: ... Program:
program 17:00 - 23:00, 21.00 - 21.45 Niste Baieti Sambata, 3 septembrie: program 12:00 - 23:00, 19.30 - 20.15 Pinholes 20.45 - 21.45 Les Elephants Bizarres Duminica, 4 septembrie:
Pe site-ul Scolii "Gala Galaction" din Mangalia a fost lansata prima expozitie virtuala din istoria scolilor "callatiene". Creatiile micilor artisti, indrumati de prof.
Cu ocazia sarbatorilor pascale Atelierul Mestesugarilor Surzi din cadrul Asociatiei Centrul de pregatire pentru o viata independenta in limbaj mimico-gestual si Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Buzau organizeaza in perioada 06-08 aprilie 2015, interval orar 09:00-16:00, in Foaierul Salii de Plen al Senatului, o expozitie cu produse decorative specifice Sarbatorii de Paste.
Sambata 20 februarie, ora 11:00 Muzeul Municipal Calarasi deschide anul expozitional 2016, cu o expozitie deosebita.
Daca pentru tine, reprezinta mai mult decat o simpla declansare pentru a memora clipa fara o implicare emotionala si simti ca vrei sa impartasesti celorlati frumusetea clipei surprinse intr-o expozitie personala sau de grup, vorbim deja de pasiune si de slujirea ei.
Debutul meu in lumea artei, la prima mea expozitie de pictura, intitulata FEMINISTICE! Va astept sa descoperiti partea artistica din mine!
Eclectic este o expozitie de pictura si sculptura, in cadrul careia vor expune: Irina Otilia Anastase, Cirstina de la Studina, Silviu Ioan Soare si Cristian Boca.
Initiativa construirii unui parc natural in Vacaresti, laudata de expertii internationali Dupa ce a fost publicat articolul din National Geographic, iar grupul de initiativa a fost incurajat verbal de ministrul mediului pentru acest demers, Helmut Ignat, fotograful care a prins cadrele publicate si in revista si care s-a implicat foarte mult in documentarea informatiilor, a facut mai multe postere cu imaginile luate in groapa Vacaresti si a facut o expozitie la scuarul Coltea din Piata Universitatii.
'Valori europene - dezbateri, expozitie si spectacol'; ... 'Eroii nostri locali - spectacol si expozitie'; 'Unde se regaseste Europa - dezbatere' si multe altele".
Unde ne reparam masina, cat ne costa piesele de schimb sau manopera, cat ne costa vopsitul sau transformarea autoturismului nostru intr-un bolid de curse sunt numai cateva dintre intrebarile la care incearca sa raspunda participantii la AutoTeknika Romania 2006, singura expozitie din tara dedicata exclusiv echipamentelor pentru ateliere auto, pieselor si accesoriilor.
Concomitent cu INDAGRA, la Complexul Expozitional Romexpo vor avea loc si ALL PACK (expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice), precum si PROSHOP (expozitie internationala pentru dotarea magazinelor, prezentarea marfurilor si promovarea vanzarilor).
In mai, Craiova va gazdui o expozitie de oferte turistice Pe parcursul celor 11 luni de implementare a proiectului vor fi organizate o serie de sesiuni de training (seminarii) al managerilor si personalului operational din domeniul turistic din zona transfrontaliera, atat in Craiova, cat si in Corabia si Pleven.
Expozitie gastronomica cu vanzare de produse din branza si pastrama, spectacol folcloric si expozitie de animale. Toate acestea le veti putea vedea la Festivalul Branzei si Pastramei, Ravasitul Oilor, care se va tine in acest week-end la Bran.
Euroexpo Trade Fairs lanseaza o noua editie a Gifts Show, singura expozitie din Romania dedicata industriei de obiecte promotionale. ... Aceasta unica expozitie din Romania dedicata industriei de obiecte promotionale a fost organizata concomitent cu Print & Sign sau Digital Print & Sign, expozitii pentru tipar offset, digital si productie publicitara.
din Baia Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
O noua expozitie, numita "Game On", care prezinta istoria jocurilor video, a fost inaugurata, la sfarsitul saptamanii trecute, la Muzeul de Stiinta din Londra, sub semnul unei dileme: ... Totul este pus in discutie in aceasta expozitie", a declarat Gaetan Lee, coordonatorul evenimentului.
Cea mai mare expozitie IT&C din Europa si-a deschis de astazi portile timp de 7 zile. ... CeBIT s-a infiintat in 1986 si in scurt timp a ajuns cea mai vizitata expozitie din Europa.
google-analytics.com