Cautare

2909 de rezultate pentru "program expozitie" (3.07 secunde)
O expozitie dedicata Marginimii Sibiului a fost deschisa la MNTR O expozitie dedicata Marginimii Sibiului s-a deschis marti, la Sala Acvariu a Muzeului National al Taranului Roman (MNTR).
Pe cand era senator, in noiembrie 2003, Sergiu Nicolaescu a avut o expozitie care s-a bucurat de succes: ... Cu un an inainte de propria expozitie, senatorul Sergiu Nicolaescu intalnise un pictor cu care s-a imprietenit. ... Titu Proca avea o expozitie pe holul vechiului Senat, din Piata Revolutiei.
Vara Cristalelor, cea mai importanta expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase din cursul anului, ajunge la a-VII-a editie. In mod traditional, aceasta expozitie este cea mai importanta manifestare de acest gen din tara noastra.
De altfel, licitatiile de pe 6 martie isi propun sa surprinda publicul printr-o expozitie pe cat de inedita, pe atat de pretioasa.
Printre artistii prezenti in expozitie se afla si Kimon Loghi, Octav Bancila, Constantin Pascali, Misu Popp, Emanoil Panaiteanu-Bardasare, Constantin Daniel Stahi etc. Cu o altfel de oferta, noua expozitie se adreseaza si pasionatilor de sporturi nobile - echitatia si cinegetica.
Joi, 12 februarie 2015, in cadrul Muzeului Municipal Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei de sculptura Dagaro-Restituiri, expozitie gazduita in perioada februarie-martie. ... - Ma bucur extrem de mult ca suntem al treilea oras care gazduieste aceasta expozitie de sculptura in Romania.
Dragi prieteni, Pentru mine este a patra expozitie personala pe care o deschid distinsei arhitecte, pictoritei, intr-o definitie artistei Maria Sumanaru Pavelescu, iar pentru Domnia sa este a saptea manifestare, a saptea expozitie personala.
FEMINISTICE - o expozitie de pictura cu stil! ... - Sunt incantata sa debutez pe scena artistica plastica cu o expozitie de pictura dedicata feminitatii, care portretizeaza cele mai enigmatice trairi si emotii pe care le poate avea o femeie.
Prin aceasta expozitie avem sansa de a evada, chiar daca pentru scurt timp, intr-un paradis tropical, populat de numerosi fluturi multicolori, ne declara domnul dr. ... Copiii cu varsta mai mica de 3 ani au accesul gratuit in expozitie.
Centrul CINETic gazduieste si o expozitie a lucrarilor sale, care poate fi vazuta pe toata perioada festivalului.
Centrul CINETic gazduieste si o expozitie a lucrarilor sale, care poate fi vazuta pe toata perioada festivalului.
Si, asa cum au facut si ceilalti artisti din generatia sa, Cristian Mihailescu isi serbeaza aceasta aniversare alaturi de colegii de breasla, prin aceasta expozitie personala, aici, la Clubul Caricaturistilor de la Cuptorul cu Lemne, o expozitie retrospectiva ce prezinta pe simeze 40 de desene dintre cele pesye 12.000 publicate pana acum, spune Aurel Stefan Alexandrescu - ALEX.
38, Bucuresti) am vazut o expozitie cu totul si cu totul originala. ... De ce mi-am adus aminte acum, dupa atata timp, de aceasta expozitie si de Carolina Ilica?
- 1 mai 2019 - Expozitie de stampe Kabuki - teatrul japonez la Muzeul National Brukenthal din Sibiu, in Cabinetul de Cartografie al muzeului. ... - 2 mai 2019 - Expozitie de fotografie Eli Lotar (1905-1969) la Muzeul Colectiilor de Arta din Capitala.
Am vrut sa fie o expozitie moderna in mod special si sa apropiem tinerii, elevii iubitori de arta, voluntarii bibliotecii, pentru ca aceasta este dedica tinerilor si copiilor in mod special, a spus artistul plastic Jimmy Stanescu.
Cu ocazia Noptii Muzeelor, pe data de 16 mai, publicul va putea vizita aceasta expozitie in mod gratuit. Coordonator stiintific proiect expozitie:
De la deschiderea expozitiei si pana pe 16 august, vizitatorii vor beneficia in fiecare joi de o serie de 3 vizite ghidate gratuite in sera de fluturi, prin intermediul carora specialisti din cadrul Muzeului vor destainui celor interesati aspecte inedite, mai putin cunoscute, din biologia speciilor aflate in expozitie.
Garantia de la stat se acorda prin intermediul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), care percepe un comision anual de la persoanele care isi iau locuinta prin acest program.
Dependenta de internet In premiera, un spital american lanseaza un program de dezintoxicare adresat adolescentilor obsedati de calculator Primul program de dezintoxicare de dependenta de internet a fost lansat de Bradford Regional Medical Center (BRMC) din Pennsylvania.
Totusi, nu va puteti astepta la altceva de la site-urile care prezinta un program ilegal. ... S-a observat ca virusul KMSPico promoveaza frecvent programe de tip adware, si din acest motiv, unii cercetatori din securitate au numit acest program periculos adware-ul KMSPico.
google-analytics.com