Cautare

86 de rezultate pentru "profi" (2.80 secunde)
Incepand din acest week-end, milioane de locuitori sunt invitati sa faca viata copiilor din Romania mai buna alaturandu-se editiei 2015 a campaniei de responsabilitate sociala Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!”, campanie ce se va desfasura in perioada 17 august - 25 octombrie.
In aceasta luna, PROFI ajunge sa numere 400 de magazine, iar pe esplanada Palatulului Culturii din Iasi se fac pregatiri intense pentru a sarbatori sambata si duminica (14-15 mai) aceasta reusita.
Sase ONG-uri cu proiecte in favoarea copiilor au primit recent sustinere in valoare totala de 1.500.000 de lei la incheierea celei de a treia editii a campaniei sociale Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine!
Am primit de la Profi un comunicat, pe care il puteti citi in continuare:
Ieri, Profi a inaugurat la Sighisoara primul magazin modular din sud estul Europei, concept care datorita unei tehnologii inovatoare face ca magazine in format ideal sa poata fi deschise acum in chiar imediata vecinatate a cumparatorilor.
6 magazine PROFI inaugurate intr-o singura zi PROFI incheie luna august stabilind un record in retailul romanesc: ... In aceasta luna, PROFI a deschis 15 magazine dintre care 8 sunt operate in format Loco, patru in format City si trei in format Standard.
Reteaua cu cea mai dinamica extindere din Romania, PROFI, devine de astazi partener oficial al echipei cu cea mai dinamica evolutie din sportul romanesc, echipa nationala de handbal feminin.
Recent, PROFI a inaugurat inca cinci magazine la Timisoara, Buzau, Voluntari, Sebes si Baltatesti, iar saptamana viitoare va deschide magazinul cu numarul 500.
Profi Rom Food are noi planuri de accelerare a dezvoltarii retelei, planuri finantate atat din resurse proprii, cat si cu ajutorul unui imprumut in suma de 177 milioane de lei, de la Banca Europeanaa pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si Raiffeisen Bank.
Sute de familii au inceput o viata noua in februarie, de cand s-au deschis 18 noi magazine PROFI in intreaga tara.
PROFI a donat in aceasta saptamana 1.000 de masti de protectie catre reteaua de sanatate Regina Maria si alte 100 catre inspectoratele de politie Timis si Arad.
In data de 8 martie, PROFI si-a extins prezenta din Brasov prin inaugurarea celui de-al doilea magazin din localitate. ... "De acum mai multi brasoveni se vor putea bucura de exceptionalul raportul pret/calitate pe care il ofera PROFI celor care isi fac cumparaturile la noul magazin din Racadau, str.
In data de 8 martie, PROFI si-a extins prezenta din Brasov prin inaugurarea celui de-al doilea magazin din localitate. ... "De acum mai multi brasoveni se vor putea bucura de exceptionalul raportul pret/calitate pe care il ofera PROFI celor care isi fac cumparaturile la noul magazin din Racadau, str.
Printul Paul de Romania si Printesa Lia au participat recent la inaugurarea primului magazin alimentar construit din gheata, Profi Ice Store, in Piata George Enescu din Capitala.
ele reprezinta colectia de lucrari de arta anti-fumat reunite sub numele De la nicotina la arta, inspirate de PROFI.
Sambata, 17 decembrie, se deschid portile Tarii PROFI in Centrul Nou din Brasov. ... Ajuns deja la in Tara PROFI, Robotul Nox, neamt de origine, este nerabdator sa ii intalneasca si sa interactioneze in engleza cu cei ce vor sa il cunoasca.
Joi, 16 martie, vor avea loc doua actiuni ce sustin programul Profi iubeste sanatatea. ... Tablourile expuse sunt lucrari de arta neconventionala executate, in tehnica mozaic, din tigari colectate de la fumatori in 2016, cand PROFI a lansat o invitatie simpla si atragatoare:
Maine, PROFI va deschide inca doua magazine la Bucuresti si la Iasi, ajungand la 226 unitati in intreaga tara.
Magazinele PROFI resping ferm orice zvon privitor la manipularea preturilor in contextul apropiatei scaderi a TVA.PROFI nu a marit si nu va mari preturile in aceasta perioada, ele sunt aproape neschimbate din luna martie, exceptand perioadele de promotii, iar in momentul implementarii noului nivel de TVA, magazinele PROFI vor transmite direct la raft diferentele de pret rezultate din respectiva reducere, a declarat Calin Costinas, vicepresedinte PROFI Rom Food.
Recent, s-au inaugurat doua magazine PROFI la Targu Bujor si Vanju Mare, dupa ce in ultimele doua saptamani alte cinci au fost deschise la Timisoara, Barlad, Tulcea, Sebis si Nasaud. ... PROFI din Vanju Mare, Jud.
google-analytics.com