Cautare

461 de rezultate pentru "profesionisti" (2.69 secunde)
In cadrul unui live streaming pe YouTube, care a durat nici mai mult, nici mai putin de 9 ore, o echipa de artisti floristi si pictori profesionisti au recreat coperta noului album.
Una dintre metodele folosite de interogatorii profesionisti este ca unul sa-ti puna, din cand in cand, aceeasi intrebare, in mai multe feluri diferite, urmarind sa te prinda daca te contraziceai cumva;
Exista un numar de cazuri de rapiri OZN bine investigate, de profesionisti precum psihiatrul Dr. John Mack de la Universitatea Harvard.
Initiativa organizarii acestei dezbateri apartine organizatiilor nonguvernamentale Advocacy, Asociatia Pro Democratia, Asociatia Jurnalistilor Profesionisti si Asociatia Timisoara si a fost apreciata drept "de bun augur", de catre reprezentantii PD.
Cursuri pentru initierea spargatorilor se transmit in comunitatile informationale din Romania * Cei interesati au acces la manuale si filme didactice * Acestea sunt pe intelesul tuturor * Legislatia nu reglementeaza accesul si detinerea acestor materiale * Cei interesati pot cumpara si celebrele pontoarce, la un pret de nimic * Spargatorii profesionisti se pot informa fara restrictii despre conditiile de participare la Campionatul Mondial al Spargatorilor Prima data au fost incuietorile.
Dar in echipa terapeutica pot fi si alti profesionisti: psiholog, asistent social, asistenta de psihiatrie, deoarece tulburarea poate afecta mai multe arii ale vietii.
9 : Cand esti stresat, pluteste pe apa o perioada. 10: Aminteste-ti, Arca a fost construita de amatori, Titanicul de profesionisti.
din capacitatea de a aduna langa noi, oameni de calitate, oameni puternici, oameni profesionisti. 2. Care sunt serviciile principale pe care le furnizati si cu ce se diferentiaza acestea de competitori?
piloti comerciali si militari, alti profesionisti in domeniul aviatiei, ofiteri de politie, ca si oameni de stiinta. Unele dintre aceste rapoarte au in mod clar implicatii de securitate sau de siguranta aeriana nationala, dar mai presus de toate, ele reprezinta un mister autentic.
Sunt inteligenti, au o logica excelenta, sunt harnici, priceputi si buni profesionisti. Au o sexualitate viguroasa si tanjesc dupa adrenalina.
Defilarea va continua cu blocul de parada al Fortelor Navale, alcatuit din trei detasamente, cu soldati profesionisti de la Scoala de Aplicatie a Fortelor Navale, militari din subordinea Comandamentului Flotei Maritime si infanteristi marini.
In documentatia amintita mai sus, astronomul amator (spre deosebire de cei profesionisti) nu se teme sa recunoasca faptul ca, din 1973, de cand face observatii, a vazut si OZN-uri.
Cativa colegi ai mei, astronomi, au vazut si ei ceva asemanator si, dupa ce ne-am interesat, am constatat ca pretutindeni in lume exista astfel de observatii, facute de astronomi profesionisti si tinute secret.
Exista un numar de cazuri de rapiri OZN bine investigate, de profesionisti precum psihiatrul Dr. John Mack de la Universitatea Harvard.
Cu aceasta ocazie au fost distribuite si filmari, facute din avioane de lupta F-18, cu o camera de ultima generatie cu imagini termice si metadate incorporate, filmari care au fost apoi analizate de profesionisti.
in Romania exista mari profesionisti, buni specialisti, care au vazut lumea si stiu ca trebuie facut. -Totusi, unde credeti ca s-a gresit pana acum?
Ar putea sa faca voluntariat si internshipuri in perioada facultatii, ca sa-si gaseasca ceva mai bine platit, dar realitatea e ca internshipurile sunt neplatite si sunt deschise, in general, atunci cand companiile au volume foarte mari de munca si prefera sa ia interni in locul unor profesionisti cu contract pe termen determinat - ca e gratis, evident - si ca perioadele alea tind sa se suprapuna cu cele in care, daca esti student, chiar ai de invatat.
ce structuri au evaluat in acest caz rapoartele mai sensibile OZN prezentate de aviatorii USAF si de alti profesionisti militari?
Cert este ca aveam nevoie de profesionisti, si asta s-a vazut in numeroase situatii iar eu puneam osul si trageam.
Ministrul a reiterat pozitia PNL, potrivit careia viitorii sefi de servicii secrete nu ar trebui sa fie oameni politici, ci profesionisti.
google-analytics.com