Cautare

461 de rezultate pentru "profesionisti" (2.86 secunde)
Expozanti - Clinici, centre de sanatate, infrumusetare si estetica corporala, cabinete individuale, saloane, edituri, universitati, colegii, asociatii, fundatii, producatori si comercianti, liber profesionisti - cu o oferta foarte generoasa de servicii si produse destinate sanatatii si frumusetii:
Antrenamentele au fost filmate cu o echipa de profesionisti, cu camere ultra performante care se folosesc la filmele artistice, in locatii spectaculoase, cu cea mai buna echipa. ... Echipa care a lucrat la acest proiect este formata din profesionisti cu renume in domeniile lor de activitate:
Perpetuarea sistemului clientelar politic nu aduce altceva decit stagnare sau haos si reteaza pe veci sansa adevaratilor profesionisti de a accede in vreo functie fara sa fie inregimentati pe la vreun partid.
Profesionisti. Atat de profesionisti incat au impresia ca au dreptul sa se traga cu oricine de sireturi si sa emita judecati de valoare despre lucruri care, de fapt, sincer, ii depasesc.
Imaginile cutremuratoare, sau socurile de pe scena politica ajung astfel sa fie diluate de comentarii distorsionate, stangace, penibile ale unor pseudo-specialisti intr-ale toate cele, completate de replici neinspirate, de genul „nu-i asa ca Pamantul este rotund?” ale unor crainici care, pana la urma, nu fac altceva decat sa satisfaca solicitarile unor sefi care au pretentia de profesionisti in materie de media.
Atunci cand social-democratii i-au cerut imperios sa vina in fata Parlamentului cu un guvern restructurat din care sa nu mai faca parte PD si Monica Macovei, Calin Popescu Tariceanu a ezitat sa raspunda direct provocarii, preferand sa negocieze pe dedesubt cu Mircea Geoana si cu Dan Voiculescu pentru a ajunge la o solutie de compromis, care sa nu raspunda neaparat imperativelor momentului.Inabilitatile premierului, complicitatile sale cu oameni de faceri cercetati de justitie, amicitiile sale cu patroni de presa compromisi si flexibilitatile sale politice sunt transformate de sfatuitorii sai profesionisti din defecte in calitati.
Ca suntem amatori in politica si ca devenim profesionisti e bine, dar cand vad ca trupe de amatori iau locul artistilot profesionisti ma induiosez, pentru ca nu le vad un viitor.
Laura Gal) Politistul rutier din Bihor devenit celebru dupa ce a postat pe Facebook selfie-uri in care anunta prezenta radarului in trafic este cosmarul soferilor profesionisti care incearca sa scape de cozile de pe DN1, din Vama Bors, intrand pe drumuri interzise ca sa poata iesi mai repede din tara prin Vama Bors.
Mai sunt Mihai Tanasescu, Titus Corlatean, Ioan Mircea Pascu si multe alte nume care formeaza cu totii o echipa de profesionisti.
Atanasiu a precizat ca, pana in 2007, armata romana va fi o armata de profesionisti, cel putin pentru MApN, si ca se va renunta la stagiul militar obligatoriu.
Deputatul Andrian Mihei sustine ca aceste alegeri trebuie organizate cat mai repede, iar persoanele care vor reprezenta Romania in Parlamentul European trebuie sa fie "profesionisti, fara probleme de imagine, necontroversati, care sa reprezinte cu adevarat interesele Romaniei in fata Europei".
"Dorim sa fie o armata care sa faca fata in teatrele de operatiuni de pe tot mapamondul. Nu trebuie sa disipam resurse, o armata de profesionisti trebuie sa fie o armata inzestrata", a spus Frunzaverde.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Sub conducerea acestora, SPP-ul a fost supus in mod constient unei actiuni concertate de disolutie institutionala, fiind indepartati profesionisti loiali institutiei si atasati totodata valorilor democratiei, si inlocuiti cu incalcarea prevederilor Legii 80/1995, articolul 84, alineatele a si b, cu cadre militare cu un trecut indoielnic si conexiuni in mediul grupurilor de interese nelegitime, provenite din Jandarmerie si Politie, fara experienta si pregatire in domeniul de activitate al SPP.
Sigur este ca opozitia PSD nu va impiedica reprezentantii Aliantei sa purceada la ceea ce au numit "depolitizarea” (mai exact ar fi "depesedizarea”) institutiilor statului, iar promisiunea de a popula locurile ramase libere doar cu "profesionisti” ar trebui sa-i linisteasca pe cei care, scapati acum de grijile guvernarii, sunt preocupati doar de bunul mers al tarii.
Plesa, care a plecat deja la Medgidia si Iscru care va pleca in scurt timp la Constanta, ambii foarte buni profesionisti in munca de politie".
Aceasta este atmosfera pe care liderii judeteni ai Aliantei "Dreptate si Adevar" au instaurat-o in judetul Bistrita - Nasaud, facand pentru aceasta tot ce le sta in putinta, inclusiv discreditarea unor oameni de buna credinta, adevarati profesionisti din cadrul aparatului Consiliului judetean, ai serviciilor deconcentrate, negand tot ce s-a facut bun in judet, aplicand o parafrazare a generalului american Sheridan ,"Singurul pesedist bun, este un pesedist demis".
"Noi nu avem oameni adusi in fata pe ultima suta de metri” In ceea ce priveste oamenii nominalizati de PD Constanta, liberalul a declarat ca despre unii are o parere foarte buna, ca pe altii nu-i cunoaste si ca s-ar bucura sa vada, daca tot este vorba de aspiranti la anumite posturi, profesionisti care au programe bine pregatite, pentru ca in anumite cazuri este vorba despre domenii foarte complicate.
Si suntem interesati si obligati sa contribuim la o astfel de conversatie in cadrul coalitiei si, de ce nu, in dezbatere publica mai larga, impreuna cu mediul de afaceri, impreuna cu patronate, sindicate, cu profesionisti.
• Guvern de profesionisti, alcatuit din parteneri compatibili, in absenta factorului conflictual. • Garantia eliminarii impozitului forfetar. • Garantia cotei unice.
google-analytics.com