Cautare

461 de rezultate pentru "profesionisti" (2.85 secunde)
CINE SUNTEM Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania este o organizatie profesionala din care fac si pot face parte jurnalisti cetateni romani indiferent de etnie si jurnalisti etnici romani din toata lumea, indiferent de tara in care se afla, daca adera la principiile si statutul UZPR.
Insa, intrucat se urmareste profesionalizarea armatei, numerosi tineri au acum posibilitatea sa se angajeze ca militari profesionisti.
Uniunea Ziaristilor Profesionisti. ... Editorialul semnat de presedintele Doru Dinu Glavan puncteaza apropiata aniversare a unui secol de existenta a Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania.
In momentul in care jucatorii semneaza contracte de fotbalisti profesionisti, clubul care i-a format are dreptul sa primeasca o "compensatie de formare" ... Ulterior am auzit ca 'U' Craiova le-ar fi schimbat statutul, semnand contracte de profesionisti.
Profesionisti din toate colturile, uniti-va Mircea Geoana a lansat, vineri, la Romexpo, miscarea "Romania noastra", o miscare nepolitica "mai mult decat un ONG" si "mai putin decat un partid politic".
Legea privind instituirea indemnizatiei pentru activitatea de liber profesionist a artistilor interpreti sau executanti din Romania a fost promulgata de presedintele Romaniei si a aparut in Monitorul Oficial, a declarat Mihaela Mihai, presedinta Uniunii Artistilor Liber profesionisti - ARTIS, intr-o conferinta de presa, desfasurata, ieri, la sediul CNS Cartel ALFA.
O fotografie inseamna armonie, astfel ca procesarea fotografiilor intr-un laborator foto este laborioasa, de unde si nevoia de angajati profesionisti. Astfel, daca fotografii amatori sunt mai mult sau mai putin pretentiosi, in general, cei profesionisti vor, potrivit spuselor lui Marian Vulcanescu, ca fotografiile sa fie foarte bine facute.
Pescarii profesionisti, membri ai Asociatiei Pescarilor din Galati, au avut simbata o sedinta de lucru, ocazie cu care a fost prezentat raportul de activitate, semnat de conducerea organizatiei, pe anul 2006.
Banca Mondiala anunta inceperea inscrierilor pentru o noua serie a programului "The World Bank Young Professionals Program", prin care institutia financiara internationala recruteaza tineri profesionisti din toate tarile membre printre care si Romania.
FRANCIZA CALZEDONIA Cine alege franciza Calzedonia stie ca beneficiaza de o asistenta completa din partea unui staff de profesionisti. ... O echipa de profesionisti Calzedonia, prin intermediul Futura Lenjerie, a ales cei mai buni profesionisti din Romania pentru aceasta importanta actiune de internationalizare:
Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania anunta un eveniment de mare insemnatate, prin care va marca implinirea unui secol de activitate neintrerupta a organizatiei:
Evenimentul include diferite concursuri atat pentru profesionisti cat si pentru amatori intre care celebrul Arnold Clasic pentru culturisti profesionisti si Miss International pentru amazoanele profesioniste din sportul cu muschi. ... In 2008 a trecut la profesionisti si face parte din echipa IFBB ProBB participand la cele mai tari concursuri.
Au expus peste 85 de artisti plastici profesionisti - membri ai Filialei de Arta Religioasa si Restaurare a UAPR cat si alti membri ai Uniunii Artistilor Plastici din Romania sau studenti UNARTE, artisti si/sau restauratori din muzee, artisti plastici profesionisti cu activitate importanta in domeniul artelor vizuale sau al restaurarii bunurilor culturale.
Credeam ca suntem restanti rau de tot doar pentru ca sunt altii mai bine informati si mai profesionisti in ceea ce fac (italienii, spaniolii, francezii), dar am constienizat cu mare tristete ca - si in domeniul jurnalisticii (sa spunem deocamdata cea "sportiva" doar), ne-am prostit rau de tot.
Numarabile pe degetele de la o mana sunt partidele care pot constitui un guvern adevarat, de politicieni, care sa fie insa si profesionisti.
Claudia Pavel s-a intors recent de la Los Angeles, unde a filmat alaturi de o echipa de profesionisti videoclipul piesei "Crazy". ... Toti au fost profesionisti, nu m-au chinuit, totul a fost la minut. Sunt parolisti si profesionisti!
Profesionisti UNICEF pentru adoptii Calin Popescu-Tariceanu a precizat ca va lua cateva masuri si in privinta adoptiilor internationale. ... Asa ca aceasta comisie va fi compusa din profesionisti ai UNICEF“, a argumentat Tariceanu.
Oricat de ciudat ar parea, trebuie sa spun ca politica romaneasca de dupa 1990 n-a reusit sa aduca de prea multe ori in functii publice oameni la fel de profesionisti si dedicati interesului public precum cei din perioada interbelica sau chiar cea comunista.
Nominalizarile la toate categoriile Premiilor Gopo au fost stabilite de un juriu de preselectie alcatuit din 11 profesionisti din domeniu:
Presedintele PSD a mai spus ca, daca partidul pe care il conduce nu va avea curajul sa prezinte o garnitura de oameni "profesionisti si onesti" pentru functiile executive si alese, acesta nu isi va redobandi credibilitatea.
google-analytics.com