Cautare

2435 de rezultate pentru "procesul" (3.35 secunde)
„Insasi soarta, evolutia Romaniei in procesul de integrare depinde de dumneavoastra, si nu numai de corectitudinea cu care rezolvati cazurile pe care le aveti, ci depinde si de viteza cu care o faceti.
Parlamentarii UDMR au continuat sa se implice si in procesul de retrocedare a imobilelor detinute de Biserica Reformata, urmarind acest lucru din cadrul Comisiei interministeriale, care se ocupa cu aceasta problematica.
Prin procesul-verbal din 27.09.2006, lichidatorul BIR, de comun acord cu Rominsolv Consulting SRL si Reconversia Podari, a hotarat vinderea in bloc a imobilelor aflate in garantia BIR catre REBONIS Corp.
Senatul nu-si va prelungi sesiunea parlamentara extraordinara, chiar daca pana acum numai cateva ordonante si-au incheiat procesul legislativ. ... Dintre cele 42 de ordonante care au facut obiectul acestei sesiuni extraordinare, numai cinci au fost finalizate in procesul legislativ.
Senatorul independent Ioan Talpes va renunta la procesul de calomnie pe care l-a intentat presedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PD), dupa ce acesta a afirmat public ca regreta cele spuse la adresa senatorului.
Ministrul de Externe a declarat ca procesul de intinerire a corpului diplomatic si consular a inceput in ianuarie si continua, MAE incepand procesul pensionarilor.
Astfel, la intalnirea pe care premierul Calin Popescu Tariceanu a avut-o cu Rehn, vineri, la Bratislava, comisarul a afirmat ca Romania a inregistrat progrese vizibile in procesul de aderare.
Procesul a avut ca obiect o afacere derulata intre o firma la care erau administratori brasovenii si o societate din Tirgu Jiu de la care a fost aprovizionata marfa, folosindu-se file cec fara acoperire.
inainte de a incepe procesul de votare pentru alegerea unui vicepresedinte al Consiliului Judetului GalatI, secretarul general al judetului a explicat consilierilor judeteni modul de vot, in concordanta cu noile prevederi regulamentare:
Cu acest prilej, se va intalni cu parlamentari britanici, cu membri ai Cabinetului Blair si cu reprezentanti ai mass-media britanica, acestora prezentan-du-le progresele Romaniei in procesul de pregatire pentru aderarea la UE, inclusiv pe baza concluziilor Raportului de monitorizare al Comisiei Europene, dat publicitatii la 25 octombrie.
In primul rand, eu nu le-as lua ca si critici, ci ca si observatii care pot sa se constituie intr-o pozitie de negociere a unor structuri, institutii, care sunt implicate in procesul de decizie.
Din nenorocire - asa cum se vede din Procesul sabotorilor si diversionistilor de la Canalul Dunare-Marea Neagra, soldat cu cinci condamnari la moarte -, teza s-a aplicat nu numai la fictiune, dar si la realitate.
Basescu s-a aratat convins ca investind in Iordania firmele romanesti au ocazia sa se extinda spre Irak in procesul de reconstructie al acestei tari. ... Companiile mixte romano-iordaniene vor avea cu singuranta un mare succes in procesul de reconstruire a Irakului“, a spus Basescu.
Pe de alta parte, la sfarsitul sesiunii, la Camera, se mai aflau in procesul legislativ 236 de proiecte de legi si propuneri legislative, dintre care 84 inscrise pe ordinea de zi a plenului Camerei si 142 la comisiile permanente.
Aflat la Strasbourg, cu ocazia sesiunii ordinare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), presedintele Traian Basescu a adresat parlamentarilor europeni un apel de a sprijini procesul de aderare a Romaniei la UE.
Copos a semnat procesul verbal de luare la cunostinta a acuzatiilor si a dat o declaratie despre tranzactia de sase milioane de euro cu Loteria Romana. Vicepremierul fusese si pe 23 ianuarie la DNA, dar atunci a refuzat sa semneze procesul verbal de luare la cunostinta a acuzatiilor.
Ea a precizat ca, intre lunile iunie si septembrie 2005 - data pana la care se amanase procesul, dosarul a fost transferat de la completul pe care-l prezida la completul 2.
Potrivit unui comunicat al Guvernului, aceasta decizie reprezinta o incurajare a progreselor realizate de tara noastra in procesul de integrare. ... Rezultatele obtinute in ultimul an in procesul de integrare se datoreaza eforturilor concertate ale administratiei si cetatenilor romani", se spune in comunicat.
Actiunea Directiei pentru Cultura, respinsa de instanta In paralel cu procesul pe care Ministerul Culturii l-a intentat in 2006 celor doi angajati ai Directiei pentru Cultura, alta actiune in judecata, declansata de data aceasta de directie impotriva PSD Dolj, a fost respinsa de instanta.
Ministrul de Externe, Razvan Ungureanu, a declarat sambata la Iasi ca MAE a "intinerit" radical in ultimii doi si a apreciat ca procesul de "primenire" a diplomatilor romani ar putea fi finalizat la mijlocul acestui an.
google-analytics.com