Cautare

2436 de rezultate pentru "procesul" (2.63 secunde)
Seful executivului din Ramnic a declarat zilele trecute ca nu se considera personal raspunzator de esecul primariei in procesul cu societatea Rosal. ... "Va asigur ca nu ma voi mai implica in procesul dintre cele doua firme.
Toata povestea a inceput in urma unui control efectuat de reprezentantii Directiei Regionale Vamale in urma caruia s-a constatat ca la o cantitate de 160 kg (80%) din 200 kg supusa operatiunii de perfectionare activa, produsul compensator principal era valorificat in procesul de productie al Mittal Steel.
Cel care a adus aceasta veste despre soarta imprumutului pe care vrea sa-l contracteze Consiliul Judetului este tocmai Eugen Durbaca, seful acestei institutii, care s-a aratat extrem de incantat ca procesul nu a mai fost stramutat intr-un alt oras.
Cel care a adus aceasta veste despre soarta imprumutului pe care vrea sa-l contracteze Consiliul Judetului este tocmai Eugen Durbaca, seful acestei institutii, care s-a aratat extrem de incantat ca procesul nu a mai fost stramutat intr-un alt oras.
Procesul a fost insa pierdut de municipiul Constanta. ... "Da, am castigat procesul, povestea e veche de-acum", a spus, cu reticenta in glas, Cristian Carjaliu, avand in vedere ca situatia ar putea irita conducerea administratiei locale a municipiului Constanta.
Presa din Germania anunta ca doctorii au oprit procesul de trezire a septuplului campion mondial de Formula 1 din cauza unor complicatii aparute in ultimele zile, scrie publicatia Focus. ... Procesul a inaintat insa foarte lent din cauza unei infectii pulmonare.
Un recent studiu publicat in revista Nature Medecine demonstreaza ca sangele prelevat de la soareci tineri inverseaza, in sensul ca inlocuieste procesul de degradare a functiei cognitive legate de inaintarea in varsta cu procesul de imbunatatire a performantelor cerebrale.
Dezamagirea ar putea incetini bine sau chiar stopa procesul de slabire. ... Insulina stimuleaza procesul de depozitare a grasimilor si cu cat mancati mai mult, cu atat o cantitate mai mare de energie devine grasime.
La Bagdad a inceput Procesul lui Saddam Hussein. ... Comentatori din intreaga lume au facut imediat raportare la Procesul Ceausescu. ... Americanii, cei care au aranjat Procesul, au tinut cont ca principalul spectator al transmisiei in direct e lumea araba.
La Bagdad a inceput Procesul lui Saddam Hussein. ... Comentatori din intreaga lume au facut imediat raportare la Procesul Ceausescu. ... Americanii, cei care au aranjat Procesul, au tinut cont ca principalul spectator al transmisiei in direct e lumea araba.
Biroul Electoral Municipal a primit doua sesizari privind procesul de numarare a voturilor. ... La mana BEC-ului Din cauza neregulilor constatate, sapte din cei 13 membri ai Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti au refuzat ieri sa semneze procesul-verbal cu rezultatele oficiale ale scrutinului din Capitala.
- Ordonanta nu opreste procesul in care eu sunt implicat.
Reprezentantii Guvernului si ai Parlamentului se vor intalni periodic pentru astfel de consultari, pentru o informare reciproca, imbunatatirea coordonarii interinstitutionale si asigurarea unor demersuri unitare in procesul de aderare.
Reprezentantii PPE, cea mai importanta forta politica din UE, au fost asaltati de diverse cereri, unele legate de aderarea la acest curent politic, altele de a sprijini Romania in procesul de aderare.
Reprezentantul BERD si-a manifestat increderea ca noul actionar majoritar va continua procesul de actualizare si modernizare al bancii, pentru a pregati BCR pentru provocarile viitoare intr-un mediu mai competitiv. ... Procesul de privatizare a intarit in acest fel sectorul bancar romanesc, fiind un moment important si pentru piata de capital.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la intoarcerea din Turcia, ca a discutat cu oficialii de la Ankara despre cresterea nivelului de securitate in zona Marii Negre si despre procesul de integrare europeana a celor doua tari.
In timp ce astepta procesul, a cazut in depresie si s-a internat in spital. ... A durat mai mult de trei ani pana ca autoritatile sa inceapa procesul impotriva lui Assange si "Subversivilor internationali".
Executorul judecatoresc face legea La data cand asociatia a depus la Primaria Craiova cererea de cumparare a celor aproximativ 3.000 mp de teren, Judecatoria Craiova anulase procesul-verbal al licitatiei de la care castigase societatea subsolul in discutie, iar dupa alte sase zile de la depunere, Tribunalul Dolj anulase recursul formulat de asociatie si de executorul judecatoresc Balica impotriva sentintei judecatoriei.
Municipalitatea Baniei se teme ca nu va avea sorti de izbanda in procesul de reziliere a contractului cu SC Cronos Impex, dupa ce expertizele tehnica si contabila dispuse de Tribunalul Deva au apreciat ca nu exista motive pentru anularea parteneriatului.
Dovada legala este procesul-verbal prin care persoana desemnata prin dispozitie isi asuma raspunderea pentru afisarea oricarui act al primariei sau primit de primarie si care trebuie adus la cunostinta opiniei publice.
google-analytics.com