Cautare

2436 de rezultate pentru "procesul" (3.03 secunde)
Urmatorul pas legal care trebuie facut de politist este sa va intrebe daca doriti sau nu sa semnati procesul verbal si sa luati un exemplar. ... Daca soferul banuit ca a incalcat Codul Rutier refuza sa semneze procesul verbal, agentul este obligat sa aduca un martor.
Urmatorul pas legal care trebuie facut de politist este sa va intrebe daca doriti sau nu sa semnati procesul verbal si sa luati un exemplar. ... Daca soferul banuit ca a incalcat Codul Rutier refuza sa semneze procesul verbal, agentul este obligat sa aduca un martor.
Notorietatea temei regionalizarii, gradul de informare si de interes - Aproape 20% dintre cei chestionati nu au auzit de proiectul de regionalizare - Peste jumatate dintre romani se considera putin sau deloc informati cu privire la aceasa tema, in timp ce 45% se declara informati sau foarte informati - Putin peste jumatate dintre romani se considera putin sau deloc interesati de procesul regionalizarii in timp ce 48% spun ca sunt interesati sau foarte interesati, dar 51% declara ca au o parere buna sau foarte buna despre procesul de regionalizare - 51%, in timp ce 2% spun ca nu au nici o parere buna, nici proasta, iar 41% au o parere proasta sau foarte proasta.
Si tot de la primele ore ale diminetii au fost inregistrate primele incidente legate de procesul de votare.
Pentru prima data de la venirea Ford la Craiova, am aflat de la Ken MacFarlane de ce s-a schimbat procesul de productie, ce vor face furnizorii, cand incep angajarile si care va fi volumul de productie al fabricii din Craiova in 2012.
Procesul de identificare a parcelelor agricole se impotmoleste din nou. ... Initial, procesul de identificare a parcelelor agricole din Dolj avea drept termen-limita convenit cu Uniunea Europeana 31 octombrie.
Reprezentantii AVAS sustin ca procesul nu va afecta privatizarea. ... Am contestat concluziile din procesul-verbal de control pe toate caile legale". Potrivit lui Garlea, procesul se afla deja pe rol.
Între timp, procesul datoriilor la stat de 750 de milioane de euro continua.
Între timp, procesul datoriilor la stat de 750 de milioane de euro continua.
Desi a vandut pachetul de actiuni detinut la Ford, SIF Oltenia continua procesul intentat companiei producatoare de autoturisme, in intentia de a ajunge la statul roman. ... SIF Oltenia continua procesul intentat companiei Ford, desi nu mai detine decat un numar infim de 22 de actiuni la fabrica din Craiova.
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
Noi, organizatiile semnatare, consideram ca proiectele de coduri trebuie oprite si va solicitam, prin prezenta scrisoare deschisa, oprirea procedurii existente, retrimiterea codurilor la guvern, pentru a se face reale dezbateri publice pe acestea, precizarea explicita a punctului de vedere asupra procedurii in care s-a lucrat si asupra solicitarilor, ca un gest de transparenta, responsabilitate si asumare politica, stabilirea procedurilor prin care sa se acorde vot nominal si transparent, atat in comisii, cat si in plen, pentru fiecare articol, la momentul la care aceste coduri se vor intoarce in proces parlamentar, astfel incat societatea sa stie care a fost votul reprezentantilor ei", se arata in scrisoarea adresata presedintilor celor doua Camere si liderilor formatiunilor politice parlamentare.Astazi, reprezentantii CRP se vor intalni cu premierul Emil Boc pentru a discuta pe marginea solicitarilor, la Ministerul Justitiei urmand sa aiba loc alta intalnire cu reprezentantii Centrului de Resurse Juridice.Cetatenii pot si trebuie sa intervina in procesul legislativAmintind ca proiectele nu au fost cu adevarat supuse dezbaterii publice, Mircea Toma, reprezentantul Agentiei de Monitorizare a Presei, a sustinut ca societatea civila trebuie sa fie informata si consultata cu privire la aceste modificari, pentru ca, odata intrate in vigoare, ne afecteaza intreaga viata.
Caracoti face recurs in dosarul Miu, Caracoti versus Elena Buhaev Cat priveste procesul pe care, in calitate de inspector sef adjunct l-a avut cu Elena Buhaev, fostul inspector este foarte categoric, precizand ca va face recurs la sentinta emisa in data de 7 martie a.c., de Tribunalul Constanta, in dosarul 591/2004.
Procesul intentat de consilierii Aliantei D.A.
Fiind principalul martor, ar fi trebuit sa apara in procesul verbal incheiat de Politie, ori numele sau nu apare deloc.Ventura sustine ca el este cel care a alertat Politia, ori in procesul verbal este consemnat ca politia a fost sesizata de domnii Ocaseanu si Siderescu.
De fapt, acum procesul are ca protagonisti Consiliile Locale ale comunelor Corbu si Sacele. ... In acest moment, procesul consta in atacarea acestui protocol. ... Cat credeti ca va dura pana veti castiga procesul?
Nicu Manea, presedintele Sanitas Constanta a precizat ca, deocamdata, procesul a fost suspendat, pentru ca sindicatul Sanitas Timisoara a actionat in judecata Directia pentru Protectia Copilului la nivel national. "Din aceasta cauza, procesul nostru a fost suspendat, fiind pe rol cel la nivel national.
Acesta a spus ca societatile cu pierderi mari vor trebui pregatite pentru procesul de lichidare.
Acesta a spus ca societatile cu pierderi mari vor trebui pregatite pentru procesul de lichidare.
Procesul de identificare a parcelelor agricole din Dolj nu s-a finalizat, desi termenul - limita convenit cu Uniunea Europeana era 31 octombrie, potrivit NewsIn. ... In Dolj, de exemplu, procesul de identificare a parcelelor agricole a fost finalizat in aproximativ 70% din localitatile din judet (111 la numar).
google-analytics.com