Cautare

6145 de rezultate pentru "procesul intentat ministerului educatiei" (3.43 secunde)
Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a afirmat miercuri, la dezbaterea motiunii simple a PNL pe Educatie, ca Daniel Funeriu este "formal" ministru, adevaratul conducator al ministerului fiind consilierul sau, Melania Mandas Vergu. "Dumneavoastra sunteti ministru formal, adevaratul conducator al ministerului Educatiei in aceasta perioada este doamna Melania Mandas Vergu.
Un al doilea semn de intrebare ridica, de altfel, si suma alocata din bugetul Ministerului Educatiei.
Acelasi program destinat dezvoltarii resurselor umane are o componenta pe educatie, astfel ca este gestionat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, în calitate de organism intermediar, iar proiectele pe regiune se depun tot la Craiova, dar la Unitatea Regionala Sud-Vest Oltenia a organismului intermediar POS-DRU, strada Ion Maiorescu, nr.
Acelasi program destinat dezvoltarii resurselor umane are o componenta pe educatie, astfel ca este gestionat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, în calitate de organism intermediar, iar proiectele pe regiune se depun tot la Craiova, dar la Unitatea Regionala Sud-Vest Oltenia a organismului intermediar POS-DRU, strada Ion Maiorescu, nr.
Acest club a fost infiintat in 1948, apartine de Ministerul Educatiei si are 14 sectii in componenta. ... Pana in 1998, FC Universitatea Craiova a facut parte din cadrul Ministerului Educatiei, ca si entitate in subordinea ministerului, cu desfasurarea activitatii pe resurse extrabugetare.
Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12:00.
Si tot de la primele ore ale diminetii au fost inregistrate primele incidente legate de procesul de votare.
Pentru prima data de la venirea Ford la Craiova, am aflat de la Ken MacFarlane de ce s-a schimbat procesul de productie, ce vor face furnizorii, cand incep angajarile si care va fi volumul de productie al fabricii din Craiova in 2012.
Procesul de identificare a parcelelor agricole se impotmoleste din nou. ... Initial, procesul de identificare a parcelelor agricole din Dolj avea drept termen-limita convenit cu Uniunea Europeana 31 octombrie.
Între timp, procesul datoriilor la stat de 750 de milioane de euro continua.
Între timp, procesul datoriilor la stat de 750 de milioane de euro continua.
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri, la Senat, ca liberalii pregatesc o motiune simpla pe tema educatiei, pe care ar putea sa o finalizeze pana la inceputul saptamanii viitoare.
Sper ca noua lege sa creeze si performanta, sa indeparteze si fabricile de diplme din peisajul educatiei romanesti si, mai ales, sa dea competente tinerilor, competente ce care are nevoie in primul rand educatia nationala. ... • Romania ofera servicii de proasta calitate in domeniul sanatatii si educatiei.
Primul-ministru Victor Ponta a anuntat, astazi, ca ii va inainta presedintelui Traian Basescu, conform Constitutiei, numirile in functiile de ministru al Educatiei - Ecaterina Andronescu si ministru al Culturii - Puiu Hasotti, informeaza Agerpres.
Totusi, liderul UDMR considera indreptatite nemultumirile premierului Calin Popescu-Tariceanu privind votul negativ al majoritatii din Parlament asupra bugetului Educatiei, dar nu este de acord cu afirmatiile acestuia conform carora membrii PNL s-ar putea satura de acest comportament.
Presedintele PD, primarul din Cluj, Emil Boc, le-a cerut premierului Calin Popescu Tariceanu si ministrului Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, sa nu se mai certe in public.
Conducerea PNL a cerut ieri convocarea ministrului Educatiei, Mihail Hardau, la sedinta Coalitiei, care urma sa aiba loc ieri-seara.
Liderul democrat, Emil Boc, a declarat ieri ca PD propune acest pact, astfel incat, pana la sfarsitul anului, sa se voteze cele mai importante legi in domeniul educatiei si sa se implementeze masurile de care depinde functionarea normala a invatamantului romanesc.
Desi este sfarsitul lunii mai, ISJ Dolj nu are nici acum bugetul aprobat de Ministerul Educatiei, lucrand pe unul provizoriu. ... "Am primit de la Ministerul Educatiei credite pentru olimpiadele si concursurile scolare.
google-analytics.com