Cautare

6145 de rezultate pentru "procesul intentat ministerului educatiei" (5.21 secunde)
Daou si Boyce au negat insa ca procesul lor ar avea vreo legatura cu acesta, cu toate ca l-au intentat la doar cateva saptamani dupa premiera filmului. Procesul ridica doua intrebari, in opinia lui William Cohan, scriitor pentru Vanity Fair:
"Dl.Voiculescu mi-a dat asigurari ca nu va elimina Sinteza zilei" Directorul Antenei 3, Mihai Gadea (foto), confirma, pentru Inpolitics, informatia difuzata acum cateva zile, potrivit careia Dan Voiculescu ar fi primit o scrisoare anonima la domiciliu prin care i se propune un troc, in sensul unui verdict favorabil in procesul cu CNSAS privind colaborarea cu fosta Securitate, in schimbul eliminarii din grila postului a incomodei emisiuni "Sinteza zilei".
Ford a castigat ieri, la Curtea de Apel Craiova, procesul intentat impotriva Vamii Craiova prin care solicita rambursarea sumei de aproximativ 3,5 milioane de dolari, reprezentand taxe vamale platite in perioada 2007 - 2008 catre statul roman, potrivit Curtii de Apel.
Inca nu s-a finalizat procesul in derulare, ca jurnalistul Ion Cristoiu il da din nou in judecata pe Vadim Tudor, pentru calomnie, si solicita daune morale in valoare de 50.000 de lei, anunta reputatul ziarist la finalul editorialului sau, de astazi, din Adevarul.
In textul explicativ al cererii de judecata se regaseste un paragraf care precizeaza ca ironiile lui Mircea Badea au generat o pozitie vulnerabila pentru reclamant (Horia Georgescu), cat si pentru institutia pe care acesta o conduce (ANI), in procesul de aderare al Romaniei la Spatiul Schengen.
6, se recomanda Guvernului Romaniei ca prevederile specifice de atribuire a contractelor sa incurajeze programul de implicare a capacitatilor autohtone, cu participarea unor companii de prestigiu in plan international si atragerea acestora in procesul de modernizare si privatizare a industriei de aparare.
Conducerea Ministerului Muncii a raspuns la termenul de judecata de ieri vizavi de sustinerile facute in instanta de Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) in legatura cu inregistrarea primului conflict de interese.
Senatorul Alexandru Cordos a adresat o interpelare doamnei Mariana Campeanu, Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, si domnului Remus Pricopie, Ministrul Educatiei Nationale.
Inspectoratele scolare judetene vor trece, in cel mai scurt timp, din subordinea Ministerului Educatiei si Cercetarii (MEdC) in cea a autoritatilor locale, a anuntat, in cursul acestei saptamini, premierul Calin Popescu Tariceanu, in cadrul unei videoconferinte cu prefectii.
Ministerul Educatiei si Cercetarii se foloseste de Statutul Personalului Didactic pentru a scapa de dascalii care au facut politie politica si de lectorii si preparatorii din universitati.
Si nu vorbim aici doar de companii din subordinea Ministerului Economiei si Finantelor - Compania Nationala a Huilei Petrosani si Societatea Nationala a Carbunelui Ploiesti fiind poate cazuri cunoscute.
Farcas) Nick Pope, despre care am vorbit destul de des in comentariile OZN de pe aceasta pagina, a fost, in perioada 1985-2006, angajat civil al Ministerului britanic al Apararii, fiind intre 1991-1994 sef al biroului in care erau investigate rapoartele OZN.
Relocarea a fost chiar publicata, accidental, in revista Ministerului Apararii, desi putini au observat. ... Cu toate acestea, ei raporteaza direct Ministerului Apararii.
Decizia era previzibila, deoarece inaintea acestei sedinte, presedintele PSD, Mircea Geoana era deja decis ca ar trebui initiata o comisie parlamentara de ancheta si in cazul Elenei Udrea, intrucat "simptomul Ridzi pare sa existe si in cazul Ministerului Turismului", iar "la situatii similare nu trebuie aplicate metode diferite".
Presedintele Comisiei Udrea, Ludovic Orban (PNL), a declarat, joi, ca il "revolta" ultimele "postari" de pe site-ul Ministerului Turismului, aratand ca unele documente au date false de publicare pe site. "Ultimele postari de pe site-ul Ministerului Turismului ma revolta.
Reprezentantii Ministerului Finantelor, insa, l-au retras dupa cateva minute. Jurnalul National a scris despre un raport al Ministerului finantelor care cataloga drept "fara baza legala" o serie de cheltuieli facute la Turism, in special pentru contracte de publicitate.
"Din consiliul de administratie fac parte, in mod obligatoriu, un reprezentant al Ministerului Finantelor si, dupa caz, reprezentanti ai Ministerului Resurselor si Industriei, Ministerului Comertului si Turismului si ministerului economic de resort.
El a adaugat ca secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Eusebiu Pistru, directorul general al Autoritatii Rutiere Romana, Iancu Craciunoiu, si directorul Directiei Generale de Transporturi Rutiere din cadrul ministerului de resort, Sorin Sarbu, reprezinta un grup de interese pentru firmele de transport neautorizate.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "Sistemul medical romanesc are nevoie de mai multa consecventa si coerenta din partea Ministerului Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare.
Printre noutatile cabinetului se numara comasarea Ministerului Economiei cu Ministerul Finantelor intr-unul singur, condus de Varujan Vosganian, aparitia unui minister al IMM-urilor, Comertului si Turismului, condus de liberalul Ovidiu Silaghi, si desfiintarea Ministerului Integrarii Europene.
google-analytics.com