Cautare

6145 de rezultate pentru "procesul intentat ministerului educatiei" (3.07 secunde)
Cristian Adomnitei a fost demis ieri de premierul Calin Popescu Tariceanu din functia de ministru al educatiei si învatamântului.Potrivit purtatoarei de cuvânt a executivului, Camelia Spataru, premierul i-a propus presedintelui Autoritatii de Cercetare, Anton Anton, sa preia portofoliul educatiei.
Rasturnare de situatie in procesul pe care Pfizer l-a intentat Romaniei. ... Ministerul de Finante a angajat o casa de avocatura pentru a ne apara in procesul in care ni se cer 550 de milioane de euro.
Procesul intentat de consilierii Aliantei D.A.
O singura tinta de atac a avut, sporadic, presedintele, in persoana Ecaterinei Andronescu, in momentul elaborarii Legilor educatiei.
Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu va prezenta astazi in sedinta de Guvern proiectul Codului Educatiei. ... Reprezentantii Ministerului Educatiei si reprezentantii asociatiilor de parinti, elevi si studenti se vor intalni din nou astazi pentru a definitiva documentul.
Mobilizarea reprezentantilor Opozitiei pentru adoptarea motiunii impotriva ministrului Educatiei a fost departe de cea dovedita la motiunea anti-Macovei.
"Daca va mai exista o motiune pe tema Educatiei si din partea unei alte formatiuni politice si daca va exista vointa politica de a le comasa intr-o motiune de cenzura, nu vom avea nicio retinere sa facem acest lucru", a anuntat presedintele PDL.
Guvernul isi asuma raspunderea pe Legea educatiei Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament, in data de 28 octombrie, pe Legea educatiei, au stabilit ieri Birourile permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor.
Birourile Permanente reunite au decis, astazi, ca Guvernul sa-si angajeze raspunderea pe Legea Educatiei. ... Premierul Emil Boc a ajuns la Palatul Parlamentului, unde Guvernul isi va asuma raspunderea pe Legea Educatiei.
"La un vot diferenta s-a adoptat propunerea de retrimitere la guvern a angajarii, avand in vedere ca decizia Curtii a spus clar ca aceasta angajare pe Legea educatiei este neconstitutionala", a spus liderul grupului PSD din Camera.
Dar - spune Pope - este normal ca in cazurile evident banale, martorii sa fi primit doar un raspuns standard din partea Ministerului Apararii.
Federatia Educatiei Nationale solicita conducerii Ministerului Educatiei si Cercetarii o intrevedere de urgenta pentru a analiza situatia functionarilor publici din cadrul ministerului cit si al personalului contractual din Inspectoratele scolare, judetene si al Municipiului Bucuresti, a declarat, ieri, Catalin Croitoru, presedintele acestui sindicat.
Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD si membru PD in acest moment, a pierdut ieri procesul de calomnie pe care i l-a intentat presedintelui Ion Iliescu.
Consideram ca procesul intentat fostului consilier prezidential Zoe Petre si declaratiile sub juramant in fata instantei judecatoresti a fostului presedinte Emil Constantinescu aduc grave acuzatii ce nu trebuie asociate cu organizatia in fruntea careia se afla Constantin Nita“, se arata in scrisoare.
Procesului intentat fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, acuzat de deturnare de fonduri internationale, a fost amanat inca o data. ... Muresan se declara gata sa se apere, doar sa inceapa mai repede procesul.
Lucrurile au ajuns intr-un punct mort in procesul intentat de administratie atit la Tribunal, cit si la Curtea de Apel, dosarul, care are acelasi obiect si aceleasi parti, putind ajunge pentru jumatate de an la Curtea Constitutionala in vederea solutionarii exceptiei de neconstitutionalitate formulate de Sindicatul Solidaritatea.
Social-democratii sunt gata cu textul motiunii pe tema educatiei. ... Motiunea simpla intitulata "Falimentul invatamantului si cercetarii romanesti" il acuza pe actualul ministru al Educatiei, democratul Mihail Hardau, ca a "ajuns accidental" in fruntea ministerului si "a devenit rapid groparul invatamantului romanesc".
"Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu nu a consultat PSD despre Ordonanta Guvernului pe care intentioneaza sa o promoveze, prin care absolventii 'Spiru Haret' ar putea fi nevoiti sa repete licenta", a declarat Mircea Geoana, presedintele PSD.
Urmatorul pas legal care trebuie facut de politist este sa va intrebe daca doriti sau nu sa semnati procesul verbal si sa luati un exemplar. ... Daca soferul banuit ca a incalcat Codul Rutier refuza sa semneze procesul verbal, agentul este obligat sa aduca un martor.
Urmatorul pas legal care trebuie facut de politist este sa va intrebe daca doriti sau nu sa semnati procesul verbal si sa luati un exemplar. ... Daca soferul banuit ca a incalcat Codul Rutier refuza sa semneze procesul verbal, agentul este obligat sa aduca un martor.
google-analytics.com