Cautare

470 de rezultate pentru "procese" (4.15 secunde)
Desi cu doar o luna in urma votase un material propus de UDMR privind atribuirea denumirii "utca" pentru fiecare strada oradeana fara a fi discutat in comisii si fara a exista un proiect de hotarire in acest sens, consilierul PD nu a avut cu acel prilej procese de constiinta.
Dupa ce a pierdut mai multe procese in care primaria era angrenata, scaunul directorului juridic Mesea este amenintat. "Deocamdata, domnul Mesea este in concediu.
In privinta unitatilor de invatamant, marea majoritate a acestora au trecut prin procese de reparatii capitale la fatade, instalatii termice, au fost dotate si igienizate.
Prima contestatie a venit din partea unei persoane fizice care, in opinia avocatului, este specializata in acest gen de procese si se refera "generic" la cele 60.000 de semnaturi stranse de PLD pentru infiintare.
"Au inceput actiuni de sicanare in intreaga tara intentand procese celor care au semnat pentru inscrierea PLD. Ne asteptam sa continue, dar nu vor reusi sa ne opreasca sa ne inregistram.
Nu pot sa vand aceste actiuni pentru ca ele au fost blocate in 2004, cand ALRO s-a delistat de la bursa, si in 2006 s-a anuntat fuziunea dintre ALRO si ALPROM, care si acum se afla in procese", a explicat liderul PLD.
WWF a acordat sprijin si s-a implicat in procese intentate unor institutii, autoritati locale sau firme ale caror actiuni au distrus habitate naturale din parcuri si rezervatii, cum ar fi constructia ilegala din Parcul National Ceahlau, captarea pentru ape minerale din rezervatia naturala Cheile Sugaului-Munticelu sau constructia de la Taul Stiol din Parcul National Muntii Rodnei.
Practic, la Curtea de Apel Galati, vor fi deschise doua procese impotriva Guvernului Romaniei, cel de-al doilea vizind anularea OUG nr.
Boldea, ca orice avocat, daca reuseste, isi face platforma si ia procese in continuare. Mihai Boldea nu reprezinta Partidul Democrat intr-un proces.
Tribunalul Galati a stabilit noi termene de judecata in celelalte cinci procese deschise de Prefectura impotriva consiliilor locale care au mai ramas de solutionat, insa hotaririle sint previzibile avind in vedere practica destul de bogata a instantei pe acest subiect.
Pe de alta parte, Nemirschi le-a solicitat primarilor localitatilor care au litigii manifestate prin procese aflate pe rol sa ajunga la intelegeri pe cale amiabila.
Potrivit lui Dumitru Manole, situatia este "neagra", de aceea se solicita Prefecturii Constanta constituirea comisiilor care sa se deplaseze in intreg judetul, pentru a intocmi procese-verbale de constatare si evaluare a pagubelor materiale produse de seceta.
Adrian Nastase a aflat de la colegii de partid ca presedintele PSD, Mircea Geoana, le-a cerut vineri liderilor social-democrati sa nu se ralieze proiectelor propuse de fostul premier si sa nu contribuie la revenirea sa in partid, pentru ca acesta va fi in continuare atacat si tarat prin procese, in pregatire fiind dosare si mai grele.
Potrivit liderului PRM, Florea ar fi "un client din anturajul baronului local" Radu Berceanu, pe care l-ar fi "scos basma curata din mai multe procese".
La nivelul tarii vor fi organizate 17.340 de sectii de votare, pentru ambele procese. Distinctia intre cele doua evenimente va fi data de un indicativ suplimentar "RVU" de la "referendum vot uninominal".
La nivelul tarii vor fi organizate 17.340 de sectii de votare pentru ambele procese. Distinctia intre cele doua evenimente va fi data de un indicativ suplimentar "RVU" de la "referendum vot uninominal".
Doua procese, aceeasi solutie Eugen Durbaca este de parere ca democratii trag de timp pentru ca imprumutul sa nu mai poata fi realizat.
Numindu-l in continuare "piticul electrocutat", "Stelica fara frica", Radu Comanici a sustinut ca "oricate procese ar castiga, porecla tot o sa-i ramana, pentru ca asta este traditia poporului roman, de a pune porecle".
In fine, dupa ce statul roman pierde in instanta cateva procese intentate de oamenii simpli, premierul Tariceanu vine in fata Parlamentului la o dezbatere pe tema taxei, urmatorul pas fiind actualul face-lift al impunerii fiscale, care a marit de 3-4 ori taxa pentru masinile noi si le-a micsorat de 10 ori pentru cele second-hand.
In textul motiunii depuse de democrat-liberalii se solicita anularea taxei si restituirea banilor cetatenilor, fara ca acestia sa apeleze la procese in instante.
google-analytics.com