Cautare

470 de rezultate pentru "procese" (2.70 secunde)
Concluzia unor lungi procese verbale, proprii tehnicilor SRV, intocmite in urma calatoriilor lui Brown ar vrea sa ateste ca cenusiii reprezinta o societate mult mai evoluata decat cea pamanteasca, dar o societate care a ajuns intr-o fundatura in care se zbate fara sa stie prea bine care este iesirea.
Ar putea fi, de pilda, niste procese. Solutia ar fi sa se culeaga, pe aceasta cale, cat mai multa informatie bruta si sa nu se faca speculatii, inainte ca cele colectate sa devina auto-consistente si inainte de a avea o imagine mai clara asupra a ceea ce se intampla.
Informatiile primite de subconstientul mediumului sunt inregistrate printr un sistem de procese-verbale. Mediumul nu are voie sa-si gandeasca pasii urmatori si nici sa faca interpretari, incercand, atat cat este in stare, sa elimine interventiile constiintei (rationalizari, imaginatie) care deformeaza informatia receptionata.
sau din cauza altor procese biologice. Cuvantul antiinflamator se refera la proprietatea unei substante sau a unui tratament care reduce inflamatia sau umflatura.
Creierul nu inregistreaza si nu reda amintirile ca un soi de magnetofon biologic, ci in aceste procese sunt implicati foarte multi factori:
Exista situatii insa, in care ne deconectam de la ea pe parcurs, angrenate fiind in diverse procese si avand un stil de viata haotic, fara alocarea unui timp si spatiu pentru sinele nostru profund”, a adaugat Psih.
Exista situatii insa, in care ne deconectam de la ea pe parcurs, angrenate fiind in diverse procese si avand un stil de viata haotic, fara alocarea unui timp si spatiu pentru sinele nostru profund”, a adaugat Psih.
Exista situatii insa, in care ne deconectam de la ea pe parcurs, angrenate fiind in diverse procese si avand un stil de viata haotic, fara alocarea unui timp si spatiu pentru sinele nostru profund”, a adaugat Psih.
Va fi o perioada buna pentru actiuni noi importante, decizii, schimbari si chiar pentru procese sau treburi juridice. Acum este momentul sa fii mai categoric in ce faci si decizi.
Se utilizeaza in zone sensibile ale fetei unde interventiile chirurgicale ar implica procese distructive. Acest medicament nu are nici un efect in stadiile avansate ale melanomului!
Realizarea practica a acestor procese este dificila, iar pentru organismele biologice aflate in incinta navei, din cauza intensitatii foarte mari a campului magnetic creat, poate fi deosebit de periculoasa.
Creatii si fiinte cu suflet El arata ca ganditori renumiti, cum ar fi neurofiziologul sir John Eccles, laureat al Premiului Nobel, filozoful si specialistul in stiinte cognitive David Chalmers, sau logicianul Kurt Godel, erau convinsi ca ideile conceptuale pe care le au oamenii nu pot fi explicate doar prin procese fizice si ca ceea ce numim constiinta nu poate fi doar un produs al creierului.
Invinuirea este tema centrala in nesfarsitele proceduri si procese legale care caracterizeaza societatea noastra. In realitate, invinuirea este doar inca un program negativ pe care i-am permis mintii sa-l achizitioneze pentru ca nu ne-am oprit niciodata sa-l analizam.
Dezbaterile motiunii au fost presarate din belsug cu invective si acuzatii care, daca ar fi fost transpuse in presa, ar fi insemnat tot atatea procese penale.
Adevarul insa tine de anumite procese chimice care au loc in creier. Expunerea repetata la senzatia oferita de pariuri sportive si jocuri de noroc conduce la o schimbare a felului in care sunt percepute nereusitele.
In conditii normale, aceste procese trebuie sa dureze mii de ani pentru a deveni un standard. In cazul presupusilor hibrizi exista insa un decalaj foarte mare intre doua generatii succesive;
Prin astfel de procese, se ajunge ca, intr-un loc, milioane de oameni sa sustina un adevar, iar in alta parte, alte milioane, un adevar contrar.
PSD ii da in judecata pe alesii locali care au parasit partidul Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a anuntat ieri ca partidul pregateste procese pentru alesii locali care au parasit formatiunea, urmand sa renunte la actiunea in instanta in cazul celor care isi parasesc de bunavoie functiile.
Daniel Buda a declarat la Cluj ca "nu este normal ca Romania sa piarda procese la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg, sa fie obligata sa plateasca despagubiri imense" si "cei care au determinat aceste despagubiri sa nu plateasca in niciun fel".
Avem procese-verbale care atesta acest lucru, pentru ca nu eu am luat hotararea asta, ci satul intreg. Daca s-au intors in sat este pentru ca aveau nevoie de umbra unui pom.
google-analytics.com