Cautare

470 de rezultate pentru "procese" (2.82 secunde)
Iar jurnalistii sub acoperire de la Sunday Times, care au pus la cale acea provocare abominabila, au facut, ulterior, obiectul unor procese penale, fiind acuzati de practici profesionale ilegale.
Judecatoarea Camelia Bogdan a mai pierdut doua procese: unul in care daduse in judecata Parchetul General si un altul in care se judeca cu CSM.
Convocari la Parchet, in direct pe toate canalele media, mandate de perchezitie amanate pe vicii de procedura, acuzatii facute de procurori fara probe solide si ploaia de acuzatii de procese politice (cum Doamne, o mai fi si asta cand mahari si din barca Puterii, si din Opozitie fac naveta la Parchete?) Mai nou, tot ce se cheama acuzatie de hotie la varf este catalogata drept acuzatie politica.
Ei vorbesc de celeritate in actul de judecata, cind noi mai avem inca pe rol procese incepute acum 15 ani.
Am tot scris despre durata scandalos de mare a unor procese aflate pe rolul instantelor galatene, dar se pare ca subiectul trebuie reluat cu periodicitate si chiar aprofundat. ... Procese de genul asta avem cu sutele.
Asa se face ca oamenii au fost nevoiti sa deschida sute de procese pentru a intra in posesia unor banale documente, cum ar fi certificate de nastere sau adeverinte care atesta o diverse situatii, punand in stand by tot atatea procese.
Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a scapat definitiv de dosarul in care a fost arestata de procurori, dupa procese ce au durat sapte ani.
Dincolo de interese si confruntari, sigur este ca majoritatea faptelor comise in 1989 au fost prescrise - iar altele sunt pe cale de a fi si ele clasate, persoanele acuzate de uciderea unor romani au fost achitate sau reprezinta parti in procese tergiversate cu mult talent judiciar, iar teroristii s-au risipit ca petalele de trandafiri scuturate de vant.
Fondator al Uniunii Vatra Romaneasca, deputatul PRM Vasalie Mois are 23 de procese pe rol impotriva sa (civile si penale), dintre care unul pentru ucidere din culpa a unui copil si ranirea altor 2 persoane intr-un accident rutier.
Nu suntem nici nervosi, nici speriati, chiar ne asteptam la astfel de procese", a declarat Parvulescu. El a precizat ca demersurile Coalitiei pentru un Parlament Curat nu vor fi anulate, cele doua milioane de fluturasi cu numele candidatilor patati urmand sa fie distribuiti in teritoriu.
Ceea ce ramane inca un mister este cum de reprezentantii Aliantei in sectiile de votare nu au vazut de la inceput aceste erori si si-au pus semnatura pe astfel de procese-verbale.
Cozmin Gusa a reluat de asemenea argumentatia privitoare la "vicierea totala " a sistemului de numarare a voturilor si a prezentat o situatie conform careia din 17.600 de sectii de votare, 4.000 au procese verbale cu erori.
Documentul solicita anularea taxei si restituirea banilor cetatenilor, fara ca acestia sa apeleze la procese in instante. Boc a mentionat ca argumentele care stau la baza introducerii acestei motiuni se refera la faptul ca taxa in cauza contravine Tratatului UE.
Dupa 15 ani de mineriade, santaje, dezvaluiri facute la momentul oportun, dosare de securitate publicate negru pe alb in timp ce se neaga existenta lor in arhive, procese masluite, etc., nimeni nu mai crede in coincidente.
Mi se pare o idiotenie si cred ca vor fi foarte multe procese. Eu voi contesta demiterea atunci cand va veni, pentru ca nu poti schimba o lege (a functionarului public - n.r.) cu o ordonanta.
De aceea, in ultimii patru ani, acest traseu a generat numeroase conflicte intre pretendentii la licenta de traseu, incriminari reciproce si chiar procese, dintre care unele se mai afla si in prezent pe rol.
Liderul PPCD a spus ca i-ar da in judecata pe acesti indivizi, dar ca timpul nu ii permite “sa alerge“ prin procese si nici nu doreste sa se coboare la nivelul lor.
Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. Primul priveste consolidarea controlului PD-L asupra statului si asupra institutiilor sale, dar si asupra celorlalte partide.
Este misiunea fortelor de stanga democratica, a social-democratiei contemporane sa se implice in analiza acestor procese istorice si sa propuna orientari specifice stangii actuale moderne.
Dar a le oferi o perspectiva mai clara acestor tari in privinta aderarii ar fi un element stabilizator si un catalizator al progreselor interne in tarile candidate. Acum tarile din Balcanii de Vest au de gestionat doua procese importante:
google-analytics.com