Cautare

470 de rezultate pentru "procese" (2.72 secunde)
Acum doi ani aveam 62 de procese pe care statul roman le-a pierdut la Curtea Europeana, iar in ultimele doua luni si jumatate Romania a pierdut un milion si jumatate de euro cu titlul de despagubiri pe care trebuie sa le achite celor 12 persoane care s-au adresat Curtii Europene.
Regele Mihai a actionat in judecata si a castigat toate cele patru procese in care se judeca cu Directia Silvica Arad pentru restituirea mai multor proprietati aflate pe fostul domeniu regal de la Savarsin.
"Dutu este in procese cu CJC. Ex-presedintele CJC are procese de miliarde, de aceea contesta. Ma mira PNL insa, cand ei stiu care este relatia cu Dutu si acum ii dau apa la moara”.
Daca observati in Managerul de activitati programe sau procese cu nume dubioase sau de care nu ati mai auzit, descarcati un alt antivirus, dezinstalati-l pe cel pe care il folositi, dupa care instalati-l pe cel nou si efectuati, dupa actualizarea bazei de date cu definitii ale celor mai noi amenintari, o scanare exhaustiva a intregului sistem.
Printre cele cateva mii de procese pe care juristii Primariei Craiova nu stiu daca le-au pierdut sau le-au castigat, exista unele in care aparatorii institutiei au aratat atata indiferenta incat judecatorii n-au avut incotro si l-au amendat pe primarul Solomon.
Au cercetat tot si n-au gasit nimic, iar rapoartele lor imi folosesc acum tocmai impotriva primariei, in procese", a precizat Al Orfahli.
Guvernantii au afirmat ca aceste procese consolideaza democratia in Turcia. Criticii acestor procese sustineau ca ele vizau intimidarea oponentilor lui Erdogan si ca majoritatea probelor au fost fabricate.
Peste 2.400 de familii din municipiul Petrosani au procese pe rol cu societatea de termoficare din localitate, dupa ce in ultimii ani nu si-au achitat contravaloarea intretinerii.
Liber la procese Ministerul Administratiei si Internelor a trimis prefecturilor o nota prin care sugereaza o interpretare a Legii statutului alesilor locali. ... Se doreste astfel evitarea unor procese pe care alesii locali demisi din functii in urma migratiei politice le-ar putea intenta administratiilor locale.
Procese peste procese Tentativa de debarcare a baronului local al PSD, Marian Oprisan, din fruntea Consiliului Judetean Vrancea a mutat toate partile implicate (n.r.
Publicarea contractelor ar putea genera "procese interminabile", intrucat nu exista clauze de reziliere sau de declasificare, a continuat Vosganian.
"De cand am venit la acest post, numai in procese am tinut-o: ... "In loc sa-mi vad de treaba si sa fac ceva pentru tineretul constantean, trebuie sa stau in procese, cand sunt atatea de facut.
Trei sferturi dintre bihoreni au dat un vot de blam intregii clase politice, neprezentandu-se la niciunul din cele doua procese electorale care au avut loc duminica - alegerile europarlamentare si referendumul initiat de presedintele Traian Basescu.
'O sa avem zeci de mii de procese, ca avocati voluntari avem destui', a spus Stefanescu, precizand ca actiunile in instanta vor demara de luni, 26 mai.
Dupa trei ani de procese si plimbat dosarul intre instante, solutia a ramas definitiva si irevocabila. ... Dupa trei ani de procese si fara un leu primit pentru terenul sau, Stefan Mihail a facut plangere penala impotriva Societatii si a administratorului acesteia.
Ponta s-a declarat "mahnit" ca ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a acceptat ca magistratii care au castigat procese contra statului roman sa isi primeasca diferentele de drepturi salariale de-abia in 2012. El a aratat ca, si in acest caz, statul roman va pierde procese la CEDO.
3 "Nicolae Titulescu" au tinut-o tot in procese fie cu proprietarii, fie cu furnizorii. ... "Am avut si avem procese cu unii proprietari, cu restantierii, cu Regia de Termoficare ne judecam pentru penalitati de 100.000 de lei.
Principalele modificari - In procese mai putin complicate judecatorul e obligat sa stabileasca termene foarte scurte, de o zi - Pentru tergiversarea proceselor foarte multi inculpati schimbau avocatul si cereau termen pentru ca noul avocat sa ia cunostinta de termen.
Am fost nevoiti sa suspendam procedura de evaluare in 2008 pentru ca exista procese cu cerere de daune importante, calculate in euro, cerute de companie de la mine, ca fost ministru. ... prea multe procese au fost facute prin implementarea unor proiecte miniere cu privire la aplicarea legii.
Presedintele a spus ca autoritatile UE au avertizat ca nu vor plati din bani europeni proiecte al caror castigator e stabilit prin procese si ca banii pentru aceste proiecte trebuie sa vina de la stat.
google-analytics.com