Cautare

1916 de rezultate pentru "procese divort pe rol" (4.27 secunde)
"Sunt trei procese in care e implicat si sunt toate niste facaturi evidente. Nu vreau sa nominalizez pe nimeni, sunt din partea Puterii, in general", a adaugat Iliescu.
Puteti citi in continuare cea de-a patra parte a unui interviu cu presedintele CCR Augustin Zegrean, aparut pe Ziare.com, la inceputul anului 2012. ... Noi judecam sesizarile justitiabililor - oamenii care au procese se adreseaza Curtii Constitutionale.
Totodata, Wood a mai spus ca, desi au existat si exista mai multe procese pe rol, judecatorii romani nu sunt pregatiti sa se pronunte in cazul unor litigii de incalcare a regulilor de concurenta.
"Sindicatul pe care il conduc eu are depuse 42 de plangeri. ... Aproximativ 20.000.000 de lei vechi pentru un profesor De asemenea, Uniunea Judeteana a Sindicatelor Libere din Invatamant (UJSLI) Gorj, reprezentata de Vasile Mija, are pe rol 60 de procese.
Dupa baltile Oltina, Bugeac, Limanu, Mihail Kogalniceanu si Dunareni, SC Pestom si-a indreptat acum atentia si spre balta Corbu, in incercarea de a o privatiza si pe aceasta, se pare, la fel de fraudulos ca si pe celelalte.
Asta inseamna creditare in cazul unor investitii pe termen lung a societatii debitoare", a declarat Valentin Cristea, vicepresedinte al CNIPMMR. ... Ei spun ca practica va fi o provocare, pentru ca realitatea demonstreaza ca pe rol exista mii de procese comerciale tocmai pe tema neplatii la timp a facturilor.
Potrivit informatiilor furnizate de fisc, suma pe care aceste firme o datoreaza statului se ridica la 115,27 milioane de lei (1.152 de miliarde de lei vechi).
Reprezentantii CEZ Romania, actionarul majoritar de la Electrica Oltenia, au anuntat ieri, în cadrul unei conferinte de presa, ca au ajuns la un acord cu sindicatele privind sistemul de salarizare.În ultima vreme, negocierile pe tema salarizarii au dus la procese în instanta si marsuri de protest.
Reprezentantii CEZ Romania, actionarul majoritar de la Electrica Oltenia, au anuntat ieri, în cadrul unei conferinte de presa, ca au ajuns la un acord cu sindicatele privind sistemul de salarizare.În ultima vreme, negocierile pe tema salarizarii au dus la procese în instanta si marsuri de protest.
O parte din hotelierii care activeaza in ultimele tari ale Uniunii Europene (cronologic, dar, din pacate si axiologic) se afirma pe plan local printr-un simt al afacerilor cladit in jurul principiului de "teapa".
Conducerea societatii sustine ca nu poate distribui dividendele actionarilor din cauza proceselor pe rol cu societatile omului de afaceri Catalin Chelu.
Compania vrea sa puna in practica un plan prin care detinatorii de participatii la Automobile Craiova sa fie obligati sa-si vanda actiunile catre Ford la pretul pe care il vrea societatea. Pe piata mai sunt aproape 3% din actiunile ACSA.
Cele mai multe procese contesta deciziile privind stabilirea cuantumului pensiei in urma recalcularii. Pentru luna octombrie, sunt inregistrate pe rol aproximativ 260 de astfel de cazuri.
Reporter Virtual HotNews publica textul integral al scrisorii celor zece personalitati, in apararea Eugeniei Voda, prin care acuza CNA de dubla masura, dupa sanctionarea TVR din cauza editiei Profesionistii, realizata de Eugenia Voda si difuzata de postul public pe 13 noiembrie, in care, printre altele, invitatul Ion Cristoiu a vorbit pozitiv despre fondatorul miscarii legionare din Romania, Corneliu Zelea Cordreanu, sugerand ca fost si "un erou romantic".
Insa ce se intampla cu acele sume colosale pe care le cer firmele in schimbul masinii tale?
Antena 3, cel mai amendat post tv • Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aplicat anul trecut 251 de sanctiuni, dintre care 112 amenzi in cuantum de 2.170.500 de lei si 137 de somatii, se arata in raportul de activitate al institutiei, postat joi pe site-ul CNA.
De ce nu ies romanii in strada ca sa-l apere pe Dan Voiculescu. ... Am citit de fiecare data comentariile pe marginea lor, pentru ca mi s-au parut mai interesante decat continutul efectiv.
La Centrul de Sanatate Medireflex situat pe Strada Nerva Traian, nr. ... 20, sector 3, Bucuresti, puteti apela cu incredere la urmatoarele proceduri care va vor da o stare de bine si va vor ameliora afectiunile pe care le aveti. ... Tehnica se bazeaza pe conceptul energiei universale de vindecare.
Se bazeaza pe plasarea judicioasa a unor ace metalice, in puncte cu delimitare anatomica precisa de pe corpul omenesc, conform unor legi de actiune care au la baza tocmai gandirea filozofica chineza.
Tehnica se bazeaza pe conceptul energiei universale de vindecare. Reiki este un sistem japonez de vindecare naturala bazat pe canalizarea prin maini a unei energii tamaduitoare (energia vitala universala), in vederea echilibrarii energiei umane, vindecarii unor maladii si pentru a ne mentine intr-o buna stare de sanatate si relaxare.
google-analytics.com