Cautare

1916 de rezultate pentru "procese divort pe rol" (2.60 secunde)
Cel mai bun an e cel pe care reusesc sa-l duc pana la capat sanatos Marius Manole nu-si imparte viata in ani buni (cu premii) si ani prosti (fara premii).
Note pe marginea unui ghid tv Observ ca, in ultimele zile, se scutura iar zdrentele pasiunii in discutii despre rolul televiziunii. ... una ca televiziunea ar trebui sa aiba un rol educativ, cealalta ca televiziunea e o afacere.
Modificarile dintre generatii au, de asemenea, un rol important, pentru ca ele marcheaza inlocuirea ideologiei vechi cu alta noua.
Fiecare dintre noi cunoaste pe cineva cu o suferinta reumatica, arata statisticile, unul din 5 europeni suferind de o boala reumatica cu consecinte majore. ... Pe langa numeroasele tratamente existente, alimentatia echilibrata si greutatea corporala sanatatoasa joaca un rol important in mentinerea unor articulatii puternice.
OrtoProfil Romania isi asuma un rol activ in recuperarea holistica a pacientelor diagnosticate cu cancer de san prin organizarea campaniei nationale de informare intitulata Alaturi de pacienti in lupta impotriva cancerului de san, ce a presupus organizarea unor workshop-uri de informare in 10 localitati din Romania, respectiv Bucuresti, Tirgu Mures, Cluj Napoca, Baia Mare, Ploiesti, Bistrita, Iasi, Suceava, Deva si Craiova, la care au participat 250 de femei diagnosticate cu cancer de san, a afirmat Frunda Gyorgy, Presedinte OrtoProfil Romania, in cadrul conferintei de presa.
Impreuna, acesti compusi actioneaza ca necrofagi de protectie impotriva derivatilor de oxigen - radicali si specii reactive de oxigen (ROS), avand astfel un rol important in vindecare, in procesul de imbatranire si in procesele metabolice ale diferitelor boli.
Condoleezza Rice a jucat un rol important bine cunoscut in acele momente. Pe vremea celor doua mandate ale democratului Bill Clinton, Rice s-a intors la meseria ei „de baza“, profesor, si a predat la Standford University, unde a fost si vicerector.
O puteti vedea jucand pe scena Teatrului National si pe scena Teatrului Metropolis.
Actorul Silviu Biris joaca pe scena Teatrului National. Pentru el, scena este sensul vietii in acest moment al trecerii sale efemere pe Terra. ... Scena este sensul vietii sale, "in acest moment al trecerii sale efemere pe Terra".
Infiintarea unui lant de benzinarii pe amplasamente ilegale, una chiar in zona de siguranta a CFR, fara acceptul autoritatilor de mediu, i-au adus o condamnare penala in prima instanta de un an si sase luni inchisoare, de care a scapat datorita imunitatii parlamentare dobandite in 2000.
PNL-PD (ADA) nu va recunoaste rezultatul alegerilor parlamentare si prezidentiale, pe care le considera "fraudate ", dar va accepta deciziile institutiilor statului, cu speranta ca ele vor face "anchete obiective ", a reafirmat ieri, intr-o conferinta de presa, Cozmin Gusa, membru al echipei de campanie a ADA.
De aceasta suspendare beneficiaza in continuare nu numai cei doi operatori de pe traseul amintit, ci si toti ceilalti transportatori din tara, care au detinut licentele de traseu pe diferite rute, in timp ce alte firme de transport auto de calatori ce au achizitionat in leasing costisitoare mijloace de transport in vederea obtinerii unui punctaj cat mai ridicat la licitatie se vad nevoiti sa astepte pana in data de 30 iunie a.c., cand suspendarea procedurii de atribuire a traseelor va lua sfarsit.
Dupa ce cotidianul nostru a mai relatat despre un amplu caz de evaziune fiscala bazata pe crime, fals intelectual si fraude de miliarde, reporterii nostri au urmarit evolutia acestui caz, constatindu-se cu stupoare ca organele competente nu au facut nimic pentru recuperarea datoriilor pe care le are Grupul de firme Bologa la bugetul de stat.
Fiecare sat se simte, in constiinta colectiva a fiilor sai, un fel de centru al lumii, cum optic fiecare om se plaseaza pe sine de asemeni in centrul lumii.
In Ungaria, Bulgaria, Cehoslovacia, Albania, Polonia au fost organizate in perioada 1949 1952 numeroase procese politice carora le au cazut victime lideri comunisti acuzati de titoism (Rajk - in Ungaria, Kostov - in Bulgaria, Dodze - in Albania, Slanski - in Cehoslovacia, Gomulka - in Polonia).
Ingo Swann s-a ocupat, pana in 1983, de pregatirea celor din DETASAMENTUL G, pe baza acestei tehnologii a clarviziunii. ... Acesta, un fost student al sau pe care ar fi preferat sa nu-l aiba, ar fi fost impus din ratiuni politice.
sau din cauza altor procese biologice. ... Pe langa acestea, exista si antiinflamatoare steroidiene. ... Acestea sunt uneori folosite pe termen scurt pentru a trata, de exemplu, episoadele severe de artroza (osteoartrita). Cu toate acestea, corticosteroiziii au multe riscuri daca sunt folositi in tratamentele pe termen lung.
Edilii au aprobat bugetul de venituri si cheltuieli al Metropolei, care se ridica la 650.000 RON, suma ce reprezinta contributia fiecarei localitati cu cate 1 leu pentru fiecare locuitor pe care il are comunitatea, precum si sigla Metropolei Constanta.
In plus, exista primarii care au si procese pe rol cu statul pentru a obtine dreptul de administrare al baltilor si lacurilor, asa cum este cazul comunei Rasova.
si pe cale electronica fiscului. ... intermediarii obtineau procure notariale de la oameni fara adapost ("boschetari") pentru a putea actiona legal in numele lor, apoi pe numele acestora cumparau societati cu datorii, pe care le plasau la sedii fictive sau inchiriate.
google-analytics.com