Cautare

1916 de rezultate pentru "procese divort pe rol" (2.70 secunde)
Primarul nu se simte primar pana nu le refuza concitadinilor dreptul de a beneficia de documente de interes public, punand institutia in postura de a fi actionata in judecata pe banii nostri, ai tuturor.
Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a scapat definitiv de dosarul in care a fost arestata de procurori, dupa procese ce au durat sapte ani.
In acest context, a afirmat seful statului, “Romania este hotarata sa-si asume un rol important in rezolvarea problemelor din regiunea Marii Negre, alaturi de UE, de NATO si de tarile vecine Marii Negre“.
In situatia in care Coalitia da semne repetate ca are probleme in a-si pastra statutul de a fi una "de guvernare", propunerea facuta de liderul PNL, Gheorghe Flutur, este de a-si mentine macar "minimul rol de coalitie de integrare".
Una dintre cele mai indraznete si asteptate productii ale acestui an, Vice / Vicele, in regia multi premiatului Adam McKay si lansata de Annapurna Pictures, este o poveste neconventionala despre evolutia fostului presedinte Dick Cheney de la intern in Congres la cel mai puternic om de pe planeta.
Daca aceste modificari sunt insotite de tulburari in gandire (credinte bizare si greu de explicat, convingerea ca ar putea fi urmarit, persecutat, ca cineva i-ar putea fura gandurile sau ca i-ar putea controla gandurile sau corpul etc) sau de tulburari ale perceptiei (o persoana poate auzi sunete sau voci, poate vedea, mirosi, simti gusturi neobisnuita sau simti chiar pe piele diverse lucruri, fara sa poata identifica sursele), un consult psihiatric este indicat, aceste manifestari facand parte din tabloul unui episod psihotic.
Mai multe amanunte despre cum se tine cura de sucuri gasiti pe pagina Cura de sucuri. ... Pentru tumorile cerebrale canceroase actiune pe functia cerebrala, impiedicand deteriorarea acesteia, precum si pe inhibarea carcinomului:
Basescu a declarat inainte de plecarea la Bruxelles unde participa, vineri, la reuniunea informala a sefilor de stat si de guvern din statele membre UE, al carei scop il constituie aprofundarea discutiilor pe tema depasirii actualei crize financiare, ca este "in profund dezacord cu cei care propovaduiesc Apocalipsa", insistand asupra faptului ca Romania are resurse pentru depasirea acestei crize.
„Sunt judete in care UDMR-ul joaca un rol important, altele in care liberalii joaca un rol, PD-L-ul joaca un rol...
Bogdan Tiberiu Iacob) Atacul lui Traian Basescu la fostul suveran a socat pe toata lumea, acum citeva luni, mai ales ca nu a fost o iesire de moment, ci debutul unei serii intregi de critici si invective, dovedind luciditate si premeditare.
In 2004, Grupul European Drinks a inregistrat o dublare a profitului net, care a crescut cu 106%, in moneda nationala, fata de 2003, in conditiile in care vanzarile au inregistrat o crestere de peste 25%, la un ROL mai puternic in 2004 fata de 2003 (in 2003 1 EUR = 41,117 ROL, iar in 2004 1 EUR = 39,663 ROL).
Contractul s-ar întinde pe zece ani si ar presupune asamblarea a 480 de aparate.
Contractul s-ar întinde pe zece ani si ar presupune asamblarea a 480 de aparate.
Contractul s-ar întinde pe zece ani si ar presupune asamblarea a 480 de aparate.
Sapte organisme intermediare care activeaza pe Regiunea Sud-Vest Oltenia primesc proiectele de la firme sau autoritati publice care intentioneaza sa obtina finantare nerambursabila din fondurile structurale. Unde depunem proiectul de finantare externa?
Sapte organisme intermediare care activeaza pe Regiunea Sud-Vest Oltenia primesc proiectele de la firme sau autoritati publice care intentioneaza sa obtina finantare nerambursabila din fondurile structurale. Unde depunem proiectul de finantare externa?
Testele pe care le faceti va dau raspunsuri concludente la aceste intrebari? Echipamentele electronice din ce in ce mai ingramadite intr-un autovehicul modern au facut ca bateria sa joace un rol important in buna functionare a oricarui automobil.
Orasul fara nori Totul e inghesuit, oamenii n-au loc pe trotuare, masinile n-au loc pe strazi, tramvaiele n-au loc pe sine, umar langa umar, bara la bara, tampla langa tampla, cu totii traim un ambuteiaj, spre serviciu, spre gradinita, spre scoala, spre casa, ambuteiaj de la rasarit pana aproape de miezul noptii, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, cu nervi, claxoane, oglinzi retrovizoare, semafoare, fara sa mai vedem nimic, foindu-ne incolo si incoace, aproape atingandu-ne unii de altii, incolo si incoace, ca intr-un ambuteiaj continuu, ca intr-un cadru care nu se mai termina, cu totii imprimati pe aceeasi rola de film care se invarte zi si noapte, douazeci si patru din douazeci si patru, nonstop, aceeasi distributie, acelasi rol in fiecare zi, acelasi ambuteiaj dintr-o alta zi, fara sa ne cunoastem, fara sa ne atingem, doar foarte aproape unii de ceilalti, privindu-ne unii pe altii, roluri mici si multe, trase la indigo, milioane de figuranti in acelasi rol, jucandu-l fara greseala zi de zi, in fiecare zi, ambuteiaj, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, piciorul pe frana, ambreiaj, schimbator automat, radio, trafic, traficantii, zebre, linie continua, stop, si de la capat, inca o bobina, inca o zi, inca un rol, fara culori, fara impresii, fara rost, cu totii ca in niste vitrine, uitandu-ne unii la altii fara sa ne vedem, parbrize, centuri de siguranta, oglinzi, tevi de esapament, nimeni nu vorbeste cu nimeni, totul la relanti, dar in sens invers, de parca banda e data inapoi, e mai interesant inceputul decat sfarsitul, cu aceeasi destinatie, cu aceeasi obstinatie, din acelasi film, din acelasi ambuteiaj, acelasi decor, cu si fara anotimpuri, ploi si zapezi, iarasi ploi, parca primavara, parca vara, toamna si iarna, acelasi sens unic, fara obligatoriu la dreapta, fara cedeaza trecerea, aceeasi prioritate, acelasi ambuteiaj, viata ca un ambuteiaj, viata ambuteiaj, fara sa vedem vreodata cerul, fara sa vedem vreodata norii, orasul fara nori...
insa nu doar vocea o recomanda pe artista, ci si talentul actoricesc. Pe langa concertele ce o tin extrem de ocupata, aceasta avand programat un super concert chiar la Bucuresti, luna aceasta - pe 23 iunie, Patricia Kaas isi dovedeste talentul si in domeniul cinematografiei.
Radio Romania Cultural si Cinema Glendale Studio ii invita pe bucuresteni la film cu doar cateva ore inainte de Festivitatea Decernarii Premiilor Oscar, duminica, 28 februarie, de la ora 21:00.
google-analytics.com