Cautare

1916 de rezultate pentru "procese divort pe rol" (8.67 secunde)
Au fost incheiate 27 de procese verbale de constatare a contraventiei, 11 procese verbale de prelevare si au fost aplicate amenzi contraventionale in valoare totala de 9.500 de lei noi.
Terenurile sunt la mare cautare in ultimii ani, si asta pentru ca pretul acestora creste pe zi ce trece. ... Intre timp, unul dintre cazurile terenurilor pe care se bat mai multi se deruleaza, de mai bine de patru ani, in localitatea constanteana Pecineaga.
"Nu puteti voi, platesc contribuabilii" In total, suma imputata primarilor galateni se ridica la citeva zeci de milioane de lei si, desi au fost formulate cereri pentru punerea sub sechestru judiciar a bunurilor aflate in proprietatea edililor sefi, este clar ca acestea nu acopera nici pe departe prejudiciul creat bugetelor locale, in masura in care judecatorii le vor da dreptate controlorilor financiari.
Tara noastra a pierdut, la CEDO, cinci procese privind restituirea de imobile nationalizate si alte cinci in care reclamantii s-au plans ca le-a fost incalcat dreptul la proprietate prin vanzarea de catre stat catre fostii chiriasi a imobilelor pe care le redobandisera prin hotarari judecatoresti definitive.
Administratorul spatiilor publice ale Craiovei a trecut cu vederea chirii de zeci de miliarde de lei vechi, pe care ar fi trebuit sa le încaseze de la diversi afaceristi în perioada ianuarie 2005 - iulie 2006.
Administratorul spatiilor publice ale Craiovei a trecut cu vederea chirii de zeci de miliarde de lei vechi, pe care ar fi trebuit sa le încaseze de la diversi afaceristi în perioada ianuarie 2005 - iulie 2006.
Conform reglementarilor in vigoare, un grefier care activeaza la Curtea de Apel nu poate intra intr-o sedinta de judecata cu mai mult de 25 de dosare, la Tribunal cu mai mult de 40 de cauze, iar la Judecatorie cu maxim 60 de procese.
Din cele 698 de actiuni, 462 - adica 66%, calculat in procente - au fost finalizate cu procese verbale de constatare a contraventiei.
Cornel Nistorescu, director Cotidianul, isi anunta retragerea din functie, intr-un editorial de marti, invocand cele doua procese de insolventa deschise de Poligraf, editorul titlului, si de Univers Publishing, publisher al cartilor ce insoteau ziarul, ceea ce duce la sistarea aparitiei publicatiei.
Daca anul trecut peste 50 de cetateni au efectuat diferite activitati de salubrizare in cartiere pentru Serviciul de Gospodarire Comunala, anul acesta, pe rolul instantelor de judecata sunt aproape o suta de procese prin care politia incearca sa transforme amenzile in ore de munca pentru municipalitate.
- aceasta), se vor elibera noi autorizatii de construire, pe baza vechiului proiect, pentru a putea relua lucrarile la calea de rulare pana in apropiere de Hala Matache.
Fiscul incurajeaza mediul de afaceri sa solicite in instanta ridicarea sechestrului instituit pe bunuri in timpul controalelor, pana cand se judeca speta pe fond, in cazul in care societatile contesta rezultatele verificarilor.
Fiscul incurajeaza mediul de afaceri sa solicite in instanta ridicarea sechestrului instituit pe bunuri in timpul controalelor, pana cand se judeca speta pe fond, in cazul in care societatile contesta rezultatele verificarilor.
Intre RCS-RDS, cel care a reclamat "santajul"- desi nu ni se spune care este contractul semnat de ei cu Intact prin santaj-si institutia de presa condusa de Sorin Alexandrescu exista nu mai putin de 11 procese in civil.
Atac la buzunarul judecatorilor Justitia focalizeaza un interes major din partea unei societati aflate inca pe traseul sinuos al marsului spre o democratie reala.
In plus, in 2013, incasarile statutului roman au fost de 730 milioane lei iar despagubirile in procese â€" 570 milioane lei.
Iar jurnalistii sub acoperire de la Sunday Times, care au pus la cale acea provocare abominabila, au facut, ulterior, obiectul unor procese penale, fiind acuzati de practici profesionale ilegale. ... Contractul a fost unul de consultanta, pe care l-am onorat.
Judecatoarea Camelia Bogdan a mai pierdut doua procese: unul in care daduse in judecata Parchetul General si un altul in care se judeca cu CSM.
Convocari la Parchet, in direct pe toate canalele media, mandate de perchezitie amanate pe vicii de procedura, acuzatii facute de procurori fara probe solide si ploaia de acuzatii de procese politice (cum Doamne, o mai fi si asta cand mahari si din barca Puterii, si din Opozitie fac naveta la Parchete?) Mai nou, tot ce se cheama acuzatie de hotie la varf este catalogata drept acuzatie politica.
Am tot scris despre durata scandalos de mare a unor procese aflate pe rolul instantelor galatene, dar se pare ca subiectul trebuie reluat cu periodicitate si chiar aprofundat. ... Procese de genul asta avem cu sutele.
google-analytics.com