Cautare

1916 de rezultate pentru "procese divort pe rol" (2.90 secunde)
Persoanele cu tendinte psihopatice sunt puternic axate pe propriile lor dorinte si nu manifesta empatie pentru altii.
Regele Mihai a actionat in judecata si a castigat toate cele patru procese in care se judeca cu Directia Silvica Arad pentru restituirea mai multor proprietati aflate pe fostul domeniu regal de la Savarsin.
Mai mult, Nicusor Constantinescu a facut referire, in cadrul aceleiasi conferinte, la o "haituiala” si "o vendeta politica inimaginabila, pe tot teritoriul Romaniei, nu doar in Constanta”, practicate de actuala putere. ... "Dutu este in procese cu CJC. Ex-presedintele CJC are procese de miliarde, de aceea contesta.
De ce merge greu calculatorul si cum se elimina cauzele Cu urmatoarea ocazie cand va veti intreba de ce merge greu calculatorul, amintiti-va de cele cateva recomandari pe care vi le facem in continuare, utile pentru a identifica si inlatura, fara a apela la un specialist, cauzele ce-l fac sa functioneze tot mai lent pe zi ce trece.
Juristii "exceptionali" ai Primariei Craiova si-au dat pe fata incompetenta, provocandu-i pe judecatori sa-l amendeze pe primarul Antonie Solomon.
De aceasta data, primarul s-a intrecut cu gluma, fiindca e vorba de cheltuieli de 1,8 miliarde pe care eu le-am suportat la parcarile de la Mercur. ... "Instiintarile institutiilor care m-au verificat dovedesc negru pe alb ca Antonie Solomon a cerut sa fiu calcat de politisti si inspectori.
In avalansa de informatii disparate, cred ca cel mai complicat efort al jurnalistului profesionist a fost acela ca in plina noapte, aflat intr-o alta tara decat cea in care aveau loc evenimentele, sa proceseze si sa analizeze informatia pe care o primeste si sa decida daca o lanseaza in eter sau nu.
Primarii vor fi mai disciplinati, dar si mai putin loiali formatiunilor pe listele carora au fost alesi. ... Potrivit noilor prevederi, primarii isi pot pierde statutul de ales numai prin demisie din partidul pe listele caruia au fost alesi.
Presedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Sapunaru (foto), a anuntat ca astazi Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL ar putea decide ruperea Aliantei PNL-PD la nivelul judetului Vrancea pe motiv ca repunerea in functie a pesedistului Marian Oprisan este sustinuta de prefectul PD, Ion Oprea.
Dupa cum era de asteptat, parerile sunt cat se poate de impartite, iar "Replica" a intrat in posesia unor informatii extreme, pe care vi le vom dezvalui saptamana viitoare, pentru a lasa apele sa se astearna.
Trei sferturi dintre bihoreni au dat un vot de blam intregii clase politice, neprezentandu-se la niciunul din cele doua procese electorale care au avut loc duminica - alegerile europarlamentare si referendumul initiat de presedintele Traian Basescu.
'O sa avem zeci de mii de procese, ca avocati voluntari avem destui', a spus Stefanescu, precizand ca actiunile in instanta vor demara de luni, 26 mai.
Omul ne-a sesizat ca si-a „inchiriat“ pamantul pe cinci ani, dar nu a primit nici un leu de la arendas pe motiv ca a fost seceta. ... Atunci, Seuleanu l-a mandatat pe Stefan Mihai sa dea Asociatia in judecata, lucru care s-a si intamplat in 2004.
iar pe cel care are 1.000 de lei sau 600 de lei sa pun impozit zero.
20.900,52 lei este suma pe care reprezentantii Asociatiei de proprietari nr. 3 "Nicolae Titulescu" din Craiova au cheltuit-o pe onorarii cu avocati, executori judecatoresti, expertize si contraexpertize contabile.
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely a lasat sa se inteleaga antr-un interviu pentru Romania Libera, ca problema Rosia Montana, a exploatarii aurului pe baza de cianuri, va fi inevitabila in cele din urma pentru ca este singura metoda avuta la indemana pentru astfel de exploatari.
Presedintele a spus ca autoritatile UE au avertizat ca nu vor plati din bani europeni proiecte al caror castigator e stabilit prin procese si ca banii pentru aceste proiecte trebuie sa vina de la stat.
Consiliul Judetean (CJ) si Institutia Prefectului din Dolj au de partea lor cate o institutie care le imparte dreptatea in razboiul administrativ pe care il duc de trei ani.
Dar este necesar, asa cum spuneam, nu numai de tenacitatea pe care acest demnitar a dovedit ca o are, ci si sustinerea in forta din partea unui guvern si a unei majoritati parlamentare.
In vreme ce aprobarea Codului Fiscal prin ordonanta de urgenta naste discutii tot mai aprinse printre patronate, si se poate lasa cu ceva procese la adresa Ministerului de Finante, vicepremierul George Copos spune ca doar facand sacrificii putem sa intram in UE.
google-analytics.com