Cautare

1916 de rezultate pentru "procese divort pe rol" (2.71 secunde)
Obtinerea cat mai rapida a hotararii de divort depinde decisiv o serie de factori ce tin atat de cunoasterea in amanuntime a procedurii de urmat, cat si de cooperarea celor doi soti in realizarea unui divort civilizat, rapid si lipsit de complicatii.
Mai multe firme de asigurari au dat in judecata Primaria Craiova si solicita plata de daune pentru masinile clientilor asigurati Casco care si le-au distrus in gropile nesemnalizate de pe drumurile de care raspunde municipalitatea.
Acestea sunt acordate de Asociatia presei straine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) si constituie in general un reper pentru Premiile Oscar (anul acesta pe 24 februarie). ... CINEMA Cel mai bun actor intr-un rol secundar intr-un lungmetraj:
"Evenimentul zilei" i-a intrebat pe sociologii Remus Stefureac, Barbu Mateescu si Mircea Kivu daca USL se rupe in 2014.
Diferenta dintre cerere si oferta este prea mare in cazul contractului fundasului Cristian Chivu cu Internazionale Milano, astfel ca cele doua parti se indreapta spre un "divort", a declarat, astazi, pe IlSussidiario.net, impresarul Ioan Becali. ... Probabil se merge spre divort.
Atitudinea nativilor Gemeni ii face pe acestia sa para ca umbla din floare in floare, desi ei incearca sa aiba o viata de familie exemplara. ... Fecioara A doua zodie care este predispusa la divort este zodia Fecioara.
Apoi a tras Romania din pozitia de secundanta a Bulgariei, in castigator detasat in raport cu vecinul de la sudul Dunarii, pe directia de mers Bruxelles. ... Dimpotriva, par ca se afla la un divort dupa o casatorie paguboasa.
Patru juristi au dat Finantele doljene pe avocatura. ... DGFP Dolj are sute de procese pe rol, iar firmele pot specula situatia creata. ... AFP Craiova a ramas cu un jurist Partea proasta este ca, in prezent, AFP Craiova este reprezentata in procese de singurul jurist care a ramas in institutie.
Afirmatia apartine sefei biroului juridic din cadrul Primariei, Tincuta Patruta, care a incercat sa-l scoata basma curata pe primarul Dumitru Nicolae dintr-o serie de procese stanjenitoare in care se judeca cu un om de afaceri galatean.
Probabil datorita dosarelor penale pentru violenta pe care Vladan le-a avut si pe care le prezentam mai incolo, ucigasul a fost trecut pe linie moarta si pus sofer la demnitarii MAI. ... seful Politiei Romane, prim procurorul de pe langa Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
Casa Judeteana de Pensii Constanta are la ora actuala circa 1300 de procese cu pensionarii care au diverse nemultumiri.
Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei Premiilor Gopo, pe 28 martie. Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Taxa de 800 de lei pentru desfacerea unei casatorii pe cale administrativa a functionat ca o masura pentru a preveni divorturile in comuna gorjeana Alimpesti.
Sotia lui Dinu Patriciu a depus actele de divort Ghinioanele se tin lant de Dinu Patriciu. ... Potrivit STL.ro liberalul Patriciu ar avea o amanta, iar sotia Dana Rodica Patriciu a depus deja actele de divort.
Acest comportament, cunoscut drept construirea de bariere, reprezinta una dintre reactiile pe care psihologul John Gottman le-a identificat ca fiind semnale ca un cuplu urmeaza sa divorteze. Drumul catre divort este pavat cu atitudini defensive, critica, blocaj emotional si dispret, este de parere dr.
- Acest rol mi-a pus la incercare fiecare fibra a personalitatii mele artistice. ... Aveau aceasta legatura extraordinara, stabila si bazata pe respect reciproc. Au crescut cu succes trei copii minunati, asta pe langa activitatile in care erau implicati pana peste cap.
Maia Morgenstern, "Luceafarul diminetii" A fost si este considerat cel mai greu rol feminin de la Hollywood! Tocmai de aceea, alegerea actritei care sa o interpreteze pe Fecioara Maria se face cu cea mai mare atentie.
Actrita a avut chiar un rol de stripteuza in filmul britanic "Nice Guy", pe care l-a interpretat cum a stiut mai bine, dupa ce "a luat lectii" de la Demi Moore!
Procese, plingeri penale, reclamatii de toate soiurile au punctat toata aceasta infruntare care se poarta pe holurile Palatului de Justitie, dar si pe cele ale Parchetului.
google-analytics.com