Cautare

626 de rezultate pentru "procese de divort reghin" (5.60 secunde)
Diana Dumitrescu (29 de ani) si Ducu Ion (31 de ani) au hotarat sa incheie o casnicie care parea perfecta. Cei doi tineri si-au tinut problemele departe de ochii curiosilor, iar vestea a cazut ca un trasnet chiar si pentru cei mai buni prieteni ai lor.
De ce iubim sarmalele? • Pentru ca, spre osebire de molesitele imitatii de prin rapele Balcanilor si mahalalele Levantului, au un satisfacator continut de porc, lafaindu-si fustele de varza ori minijupele din foi de vita in zeama acra bine naclaita de unsoare stoarsa din hoitul raposatului porc.
Elena Udrea a marturisit in cadrul emisiunii "Wow biz" de la Kanal D, realizata de Madalin Ionescu si Adelina Pestritu, faptul ca ii este frica de intuneric. Dupa divort, Elena a schimbat casa, masina si a slabit destul de mult, aratand acum ca la 20 de ani!
Al Bano si Romina Power vor canta in premiera impreuna la Bucuresti, pe 5 noiembrie, dupa 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii - Project Events.
Era destul de amuzant. ... A fost incantat de o povestire de-a mea si a sugerat sa iesim impreuna in oras cu prietenele noastre. I-am explicat ca nu aveam nici o prietena si el mi-a spus ca-mi face rost de o fata.
Stelian TANASE) Am petrecut zilele de 21-24 decembrie in strada. Am fost in 21 la baricada de la Inter, in 22 dec. ... Eram de ceva vreme in vizorul Securitatii, eram considerat dusman inversunat, cum mi-a zis un securist.
Mama sa, Sarah Susan Phillips Lovecraft, putea sa isi urmareasca arborele genealogic inca de la venirea in Massachusetts Bay Colony, Statele Unite (circa 1630).
In timp ce Brigitte Sfat traverseaza una dintre cele mai grele perioade din viata, sora sa, Cristina, pare complet detasata de ceea ce i se intampla.
Ce mai face celebra actrita, ajunsa azi la 68 de ani Victoria Principal a devenit una dintre cele mai cunoscute si indragite actrite datorita rolului Pamelei Ewing din serialul Dallas. Actrita avea doar 27 de ani cand se casatorea pe micile ecrane cu Bobby Ewing.
O carte exceptionala, scrisa de o femeie:
Proprietatile lui Banica Jr, inainte de casatoria cu Andreea Marin, din ianuarie 2006, erau urmatoarele: un apartament in zona Unirii, ramas dupa partajul divortului de Mihaela Radulescu, un altul in zona Circului, o vila la Foisorul de Foc si un apartament de doua camere in Dorobanti.
- tratarea durerilor osteomusculare si articulare (afectiuni de spate si de membre), - deblocarea articulatiilor intepenite, - cresterea mobilitatii si eliberarea tensiunilor musculare, - migrene, - sinuzita, - anxietate, - depresie, - stres, - recuperare post-operatorie, - disfunctii ale organelor interne, - imbunatatirea starii psiho-emotionale, - relaxeaza intregului organism, grabind procesele de vindecare fizica si emotionala.
Pregatite (de orice). ... Profunde (de sarbatori). ... Pline de compasiune. ... Resemnate (dupa al doilea divort). ... Renascute (dupa prima zi de scoala a copilului). ... Mancacioase (de la un ruj). Copilaroase (de la un zambet). Timide (de la o privire). Rosii in obrajori (de la un gand ascuns).
Cei interesati pot sa-si analizeze relatia de cuplu si sa afle ce sanse au sa ramana in continuare cu partenerul sau sa se desparta. ... Majoritatea dintre noi ne plangem de lucrurile care nu merg bine in relatia noastra si ii invidiem pe cei care, dupa opinia noastra, sunt fericiti.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Infertilitatea poate fi tratata cu ajutorul Homeoterapiei Ginecologice Homeoterapia Ginecologica, parte a Medicinii Reglarii Fiziologice, este o metoda de tratament inovatoare, care si-a dovedit eficienta in reglarea si sincronizarea mecanismelor imuno-endocrine ale corpului uman perturbate in multe afectiuni, inclusiv in infertilitate.
Libertatea.ro (un articol de Cristina Ologeanu) informeaza: La doar 46 de ani, Catalin Crisan a incheiat deja doua mariaje. Cantaretul s-a separat de Alina Cupsa, cea de-a doua sotie inca din toamna anului trecut, insa anuntul l-a facut joi.
Programe de sprijin pentru copii institutionalizati . In Romania, unul din principalele motive care stau la baza deciziei de institutionalizare a copilului il reprezinta starea de saracie a familiei copilului. Alte cauze ale institutionalizarii sunt abandonul familial sau destramarea familiei prin divort.
Milionarul le-a cerut, joi, politistilor de la Sectia 10 din Capitala, sa-i aduca odraslele acasa, in urma deciziei obtinute in instanta.
google-analytics.com