Cautare

626 de rezultate pentru "procese de divort reghin" (3.30 secunde)
"Alianta nu este o mireasa care sa fie infloritoare, ci o sotie cam dupa doi ani de casatorie", a declarat liderul PD, Emil Boc, intr-o emisiune televizata.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, ieri, la Sinaia, ca propunerea PD privind un pact e neagresiune reprezinta "un fel de fariseism", sustinand ca deciziile in PD sunt luate de "presedintele informal al partidului, Traian Basescu".
Intre timp, democratii definitiveaza lista de candidati pentru europarlamentare. Presedintele PD considera ca problema desfiintarii juridice a Aliantei DA se poate rezolva in doar doua termene de judecata dispuse de instanta, unul in vara si altul in septembrie sau octombrie.
Dan Mihalache anunta discret, pe blog, demisia din toate functiile din PSD si din calitatea de membru de partid: "Am decis astazi sa renunt la calitatea de presedinte/sef al Departamentului de Sinteza si Comunicare Publica al Partidului Social Democrat.
Premierul Emil Boc a cerut, in sedinta Senatului si Camerei Deputatilor reunite in plen pentru asumarea raspunderii pe cele doua Coduri, un vot de incredere "pentru o reforma de profunzime a sistemului juridic romanesc".
'De acum e limpede: ... Tabloul politic s-a limpezit mai ales dupa explozivul interviu dat azi "Romaniei libere" de catre Cristian Preda. Cine il citeste, vede o declaratie de razboi la adresa lui Boc, acuzat ca a pactizat cu vechea garda din PDL si refuzand sa mai asculte de tatuc.
Oamenii nu stiu exact ce li se intampla, de ce li se intampla, cat va dura, cum vor scapa si ce va fi dupa. ... reducerile de salarii, pensii, ajutoare etc., stiute sau dosite printre randurile vreunei legi inepte, nu sunt suficiente si de aceea nu sunt ultimele.
"Intr-o casnicie cand lucrurile nu mai merg ajungi si la divort la un moment dat. Nu cred ca trebuie sa ma lamentez si sa ma lansez in tot felul de acuzatii sau explicatii.
Senatorul Sergiu Nicolaescu, proaspat demisionar din PSD, a declarat pentru NewsIn ca gestul de a parasi formatiunea social-democrata poate fi explicat printr-o "nepotrivire de caracter cu unii lideri ai PSD", refuzand sa dea amanunte despre motivul demisiei sale.
Sergiu Nicolaescu nu a explicat revenirea la decizia de a demisiona din PSD. Liderul senatorilor PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, ca senatorul social-democrat Sergiu Nicolaescu nu a explicat in cadrul sedintei grupului "gestul in sine" de a reveni asupra deciziei de a demisiona din formatiunea social-democrata.
Variantele de Coalitie pot presupune doua cazuri - a) cand si PSD si PDL sunt la Putere (am avut doar o astfel de Coalitie); ... Situatia concreta impune imaginarea combinatiilor posibile pornind de la PDL.
Sorin Rosca Stanescu) Sa fim extrem de atenti la miscarile din aceste zile ale UNPR. ... O oaste de stransura. Aceasta formatiune, rezultat al unei inginerii in Parlamentul Romaniei, incurajata sau poate chiar initiata de Presedintele Traian Basescu, a reprezentat cea mai flagranta incalcare a Constitutiei si a regulilor democratice.
In plus, "Evenimentul zilei" i-a intrebat, pe de o parte, ce motive ar avea liderii USL sa ramana impreuna si, pe de alta parte, care sunt cauzele care-i imping la divort. ... "Este ca la meciul de box, adversarii se invart si se pozitioneaza.
In plus, "Evenimentul zilei" i-a intrebat, pe de o parte, ce motive ar avea liderii USL sa ramana impreuna si, pe de alta parte, care sunt cauzele care-i imping la divort. ... Potrivit directorului INSCOP, teama de consecintele electorale impredictibile ar putea fi o frana in calea spargerii.
'V-ati intrebat vreodata de ce nu va ajung banii, de ce copiii dumneavoastra par de necontrolat, de ce platiti rate insuportabile la banca, de ce nu va mai place nimic din ce aveti in casa, de ce va vine mereu sa va certati cu toata lumea, de ce va simtiti neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebui sa va serveasca, de ce nu sunteti fericit si nici macar multumit, sau pur si simplu de ce fetele poarta de aproape 2 ani cizme in miezul verii ?
Fara tradarea lui nu exista Pasaj In sfarsit, Pasajul Basarab a fost inaugurat, dupa ani de tergiversari cu placuta, majorete si politie calare.Totusi, sapand la baza acestui edificiu care a adus o parte a locuitorilor la exasperare, iar bugetul Capitalei la fundul sacului, gasim un personaj cheie, fara de care aceasta investitie nu putea fi executata.
Jurnalistii englezi au notat ca sotia fotbalistului de la Everton a parasit conacul familiei dupa o presupusa cearta cu Wayne Rooney. Fotbalistul a fost arestat joi seara de politia engleza.
Daniel Pancu s-a despartit de Mihaela Stanciu, dupa 10 ani de la casatorie! ... Daniel Pancu (41 de ani), fostul fotbalist legendar al Rapidului, in prezent antrenor principal al echipei din L3, trece prin momente delicate!
Fiecare detaliu este atent preluat de presa si savurat de public. ... De fapt, pana cand va aparea un nou incredibil scandal. ... Stefan Banica si Andreea Marin au decis sa anunte divortul pe pagina de facebook.
Vezi despre cine e vorba A fost ani la rand unul dintre cele mai sexy cupluri de actori de la Hollywood. ... Si totusi, cei doi actori nu sunt atat de batrani.
google-analytics.com