Cautare

626 de rezultate pentru "procese de divort reghin" (3.91 secunde)
Printre cele cateva mii de procese pe care juristii Primariei Craiova nu stiu daca le-au pierdut sau le-au castigat, exista unele in care aparatorii institutiei au aratat atata indiferenta incat judecatorii n-au avut incotro si l-au amendat pe primarul Solomon.
Administratorul parcarilor cu plata, SC Cronos Impex SRL, a solicitat in instanta suspendarea investitiei demarate de municipalitate in mijlocul Baniei. Colac peste pupaza, intr-un alt proces, expertii contabili au stabilit ca Primaria Craiova a prejudiciat SC Cronos cu aproape 30 de miliarde de lei.
Lovitura de stat din Turcia a esuat. Q Magazine a facut cunoscuta aceasta realitate inca de la ora 2 a diminetii de sambata, cand am publicat si primele 4 nume ale ofiterilor arestati la Ankara.
Peste 2.400 de familii din municipiul Petrosani au procese pe rol cu societatea de termoficare din localitate, dupa ce in ultimii ani nu si-au achitat contravaloarea intretinerii.
Legea migratiei politice intra de astazi in vigoare. ... Alesii locali s-au grabit sa nu piarda "ultimul val de migratie", iar in ultimele zile s-au inregistrat dezertari cat pentru un intreg mandat.
Presedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Sapunaru (foto), a anuntat ca astazi Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL ar putea decide ruperea Aliantei PNL-PD la nivelul judetului Vrancea pe motiv ca repunerea in functie a pesedistului Marian Oprisan este sustinuta de prefectul PD, Ion Oprea.
El a mentionat ca toate acordurile de furnizare de energie electrica au fost trimise Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), insa doar Parchetul poate decide asupra publicarii acestora. Publicarea contractelor ar putea genera "procese interminabile", intrucat nu exista clauze de reziliere sau de declasificare, a continuat Vosganian.
Rasturnarea prin instanta a posturilor de conducere detinute de liberali sau democrati la institutiile de stat judetene tinde sa devina o adevarata moda.
Trei sferturi dintre bihoreni au dat un vot de blam intregii clase politice, neprezentandu-se la niciunul din cele doua procese electorale care au avut loc duminica - alegerile europarlamentare si referendumul initiat de presedintele Traian Basescu.
Conservatorul Codrin Stefanescu, sustine ca peste 1.200 de persoane vor depune plangeri penale impotriva premierului Calin Popescu-Tariceanu. 'O sa avem zeci de mii de procese, ca avocati voluntari avem destui', a spus Stefanescu, precizand ca actiunile in instanta vor demara de luni, 26 mai.
Omul ne-a sesizat ca si-a „inchiriat“ pamantul pe cinci ani, dar nu a primit nici un leu de la arendas pe motiv ca a fost seceta.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a apreciat, vineri, intr-o conferinta de presa desfasurata la Targu Mures, ca premierul Emil Boc va pierde toate procesele care vor fi intentate Guvernului, daca se va ajunge la punerea in practica a taierilor de pensii si salarii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
20.900,52 lei este suma pe care reprezentantii Asociatiei de proprietari nr. ... "Pe 30 aprilie, in evidenta contabila a asociatiei sunt inregistrate cheltuieli judecatoresti, taxe si onorarii de avocat in valoare de 20.900,52 lei.
Attila Korodi, presedintele Comisiei pentru politica externa din Camera Deputatilor, are mari semne de intrebare cu privire la oportunitatea proiectului Rosia Montana.
Va prezentam clasamentul primelor subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice. ... Traian Basescu, la 60 de ani 5. Traian Basescu, la 60 de ani Chiar daca a mai imbatranit cu un an, presedintele Traian Basescu a ramas la fel de incisiv.
Consiliul Judetean (CJ) si Institutia Prefectului din Dolj au de partea lor cate o institutie care le imparte dreptatea in razboiul administrativ pe care il duc de trei ani.
Mona Pivniceru trebuie sa scoata intreg sistemul de justitie din Romania din uriasul impas in care se zbate de atata vreme.
In vreme ce aprobarea Codului Fiscal prin ordonanta de urgenta naste discutii tot mai aprinse printre patronate, si se poate lasa cu ceva procese la adresa Ministerului de Finante, vicepremierul George Copos spune ca doar facand sacrificii putem sa intram in UE.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor au efectuat un control pentru verificarea modului de respectare a prevderilor legale privind calitatea, modul de comercializare si etichetare a fainii de grau.
Intre timp, unul dintre cazurile terenurilor pe care se bat mai multi se deruleaza, de mai bine de patru ani, in localitatea constanteana Pecineaga.
google-analytics.com