Cautare

1789 de rezultate pentru "proces" (5.44 secunde)
Fara fluxuri externe Romania nu poate sa creasca, iar in momentul de fata ceea ce trebuie sa faca Romania este sa creeze conditiile necesare pentru ca aceste fluxuri sa se redeschida catre Romania pentru ca investitiile directe sa revina in Romania pentru ca acest proces este un proces de recastigare a increderii, care nu este usor", a spus Vladescu.
E limpede ca seful Senatului simte ca PSD e vulnerabil si se afla intr-un proces de regasire a identitatii inca nefinalizat, un proces care cuprinde ezitari si greseli inerente.
Cum ar fi accelerarea vertiginoasa a unui proces pe care l-am putea numi cladirea noului mit politic romanesc: ... A fost de fapt un mare proces de manipulare, prin care elitele intelectuale romanesti au creat mitul Basescu".
"Am vazut un interviu intr-un ziar al unui gargarita, gagauta de la minister, ca ei au fost informati cu doar trei zile in urma despre acest proces. Ministerul Culturii stia despre acest proces inca de la inceput, pentru ca a fost parte", a spus Barbarasa.
Viitorul ministru pentru Absorbtia Fondurilor Europene va prelua conducerea Departamentului pentru Afaceri Europene (DAE) si a Autoritatii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS), urmand sa coordoneze institutional intregul proces de atragere a banilor europeni.
Revolutia romana a fost un proces istoric care a facut parte dintr-un proces mai amplu de prabusire a unui sistem care era falimentar si in plan politic si economic.
Am vazut si motivatia la acest proces in care el a fost acuzat si condamnat... ... El se afla momentan in proces, nu are de unde sa se mai retraga, vom vedea la recurs.
"Va pot spune ca nu ne va fi usor, dar nu ne va fi atat de greu cum ne-a fost in 2009, 2010, 2011, pentru ca suntem mult mai bine pregatiti sa facem fata acestui proces care eventual se va produce", a spus presedintele.
"Va reconfirm ca nu vom participa pana la alegerile parlamentare, cand se va alege un nou Parlament legitim, nu unul mutilat de traseism politic si de coruptie, de santaj cu dosare si de toate celelalte metode utilizate de Puterea actuala la nicio intalnire si la nici un proces de revizuire a Constitutiei Romaniei", a spus Ponta, intr-o conferinta comuna a liderilor USL.
Este expresia preocuparilor Turciei, a liderilor ei, si a poporului turc, de a se afirma in aceasta lume aflata in plin proces de globalizare.
Noi mai avem un proces la Tribunalul Gorj, cu termen pe 15 iulie in care am contestat procedurile de infiintare, si mai avem un proces la Bucuresti, cu guvernul, in 13 iunie, in care am contestat hotararea de guvern de infiintare a Companiei Energetice Oltenia.
pe de-o parte, pentru SRI ar fi imposibil sa justifice o astfel de scurgere de informatii, care rastoarna soarta unui proces.
Nu trebuie sa personalizam cazul Basescu si nu trebuie sa-i facem proces de intentie presedintelui Basescu ca intentioneaza sa incalce Constitutia sau sa comita acte de tradare nationala, nu despre asta este vorba", a mentionat senatorul PSD.
Pentru a fi un partid de Opozitie mai puternic decat numarul de parlamentari "PDL are nevoie de un proces rapid si spectaculos de schimbare la fata. ... "Pentru ca PDL sa incerce acest proces e nevoie de o analiza serioasa a cauzelor dezastrului.
In ceea ce priveste incriminarea coruptiei in dreptul penal, Romania a trecut printr-un proces de reforma legislativa foarte cuprinzator si laudabil, noteaza raportul.
(...) L-am rugat pe domnul presedinte ca in tot acest proces de reforma sa avem si expertiza Consiliului Europei.
Astfel, pentru huila energetica livrata de unitatile intrate in proces de inchidere definitiva, va fi acordat un ajutor de stat in suma de peste 131 milioane lei, destinat acoperirii pierderilor aferente productiei curente, iar pentru unitatile intrate in proces de inchidere definitiva va fi acordat, in acest an, un ajutor de stat de 31,9 milioane lei pentru suportarea costurilor exceptionale, care nu sunt legate de productia curenta, releva un proiect de hotarare de guvern obtinut de MEDIAFAX.
Vedeti posibila finalizarea acestui proces pana la sfarsitul anului acesta? ... Cum vedeti finalizarea acestui proces? Victor Ponta: In primul rand, eu nu vad un lucru rau ca exista aceste dezbateri si contradictii.
"Dezbaterile pe marginea acestui proces (n.r.
Senatorul PSD Daniel Savu condamna presiunile pe care Monica Mavovei le face la adresa Curtii Constitutionale si solicita europarlamentarei PDL sa renunte la sabotarea unui proces democratic.
google-analytics.com