Cautare

1789 de rezultate pentru "proces" (4.04 secunde)
In ceea ce priveste problema acordarii cetateniei romane cetatenilor Republicii Moldova, premierul Calin Popescu-Tariceanu a subliniat ca acest proces este desfasurat de autoritatile romane in conformitate cu legislatia europeana. ... Acest proces s-a derulat intr-un mod corect si transparent, respectand tot cadrul legislativ european", a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Sprijinit de mai multi reprezentanti ai Bisericii si comunitatii reformate, episcopul Tõkés a incercat sa demonstreze ca este tarit intr-un proces nedrept care vizeaza nu numai persoana sa, ci intreaga comunitate maghiara. ... Preotul Puscas a filmat intreaga scena si a intentat proces.
Asa cum amintea deputatul galatean Emil Strunga, filiala PNL Galati se afla la ora actuala intru-un plin proces de identificare si validare a candidatilor la primariii pentru aceste alegeri.
Unul care sa ii transforme pe romi in asistenti sociali sau medicali, sau chiar in doctori, si unul care sa impuna magistratilor ca niciun proces juridic sa nu dureze mai mult de sase luni. ... Vrem ca niciun proces sa nu dureze mai mult de sase luni.
"Consider ca hotararea este foarte tardiva si din cauza asta s-ar putea ca ei sa aiba o sansa la CEDO, pentru ca un proces care dureaza 18 ani in justitia nationala este condamnat de CEDO.
Drept urmare, el cere primarului PSD Claudiu Tusac sa renunte la proces si sa ajunga la un acord cu toti consilierii locali.
Documente primite prin proces verbal de la fostul subprefect nu am avut, iar majoritatea angajatilor din Prefectura aveau numarul meu personal de telefon. ... Acel document s-a aflat la fostul subprefect Adrian Nicolaescu, iar acesta ar fi trebuit sa il predea prin proces verbal lui Cosmin Andrei.
"Este un proces care se apropie de finalizare. Eu cred ca la sfarsitul acestei saptamani acest proces va fi finalizat", a declarat Dan Nica, raspunzand unei intrebari venite din partea presei in legatura cu stadiul numirilor sefilor de agentii si structuri teritoriale.
Cu toate acestea, vazand ca pierd proces dupa proces, Ingeaua si restul mostenitorilor au atacat chiar hotararea de guvern prin care era atestat domeniul public al Craiovei si al judetului Dolj.
Au disparut servicii, cu sefi cu tot Agitatia de ieri de la sediul DGFP Dolj nu a avut drept cauza schimbarea sefilor mari, ci un amplu proces de reorganizare interna a institutiei.
Daca nu facem aceste proceduri, pierdem la proces. Apoi va fi un proces, care de asemenea, va dura. Si pe perioada derularii procesului, noi nu putem sa dam lucrarea altcuiva".
Astfel, singurul proces penal pe rol al lui Adrian Nastase a fost suspendat. In acest dosar, Adrian Nastase este acuzat ca si-ar fi folosit influenta pe vremea cand era presedintele PSD ca sa stranga fonduri pentru campania electorala din 2004.
Totodata, delegatia romana a prezentat noua structura a Politiei de Frontiera Romane si a solicitat continuarea, respectiv dezvoltarea sprijinului Germaniei in perspectiva aderarii tarii noastre la spatiul Schengen, ca urmare a faptului ca, dupa ultimul proces de extindere a Spatiul Schengen, in anul 2007, structurile politiei de frontiera din Germania au trecut printr-un proces similar, fiind nevoite sa-si redefineasca pozitia in cadrul agentiilor de aplicare a legii, prin modificari ale competentelor si de organizare.
Presedintele PSD a vorbit de un proces mai amplu de modificare a constitutiei, el argumentand ca "sunt multe lucruri de echilibrat si reglat".
Liderul democrat-liberal mai spune ca PD-L va intra intr-un proces de reforma in urma caruia vor fi create functii de vicepresedinte cu domenii dedicate. Liderii de la centru vor lua in calcul toate propunerile venite din teritoriu in ceea ce priveste acest proces de reforma.
Pentru un proces electoral corect este nevoie ca regulile dupa care sunt alocati delegatii la Congres sa fie transparente, unitare si relevante.
PSD se afla intr-un proces de consolidare politica si umana, precum si de promovare a unor oameni de calitate, cu potential necesar pentru aceasta relansare a partidului. Plecarea celor care nu-si mai gasesc locul in partid e un proces de curatire.
"Este un proces care abia a inceput. ... Prin urmare, nu avem un termen limita fixat pentru finalizarea acestui proces, doar ca dorim sa progresam cat mai rapid", a precizat Aurescu.
Dupa ce sedinta a fost intarziata de incercari de blocare a accesului unor cetateni din partea fiecareia din tabere, rivalii au organizat cate un proces de vot.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
google-analytics.com