Cautare

1789 de rezultate pentru "proces" (4.12 secunde)
Prin urmare - spun cei doi autori polonezi - poate nu ar fi atat de gresit sa presupunem ca triunghiurile si bumerangurile formeaza o ramura a fenomenului complex OZN, in sensul interpretarii lui Jacques Vallee, adica presupunand ca este mai degraba un proces mental decat un fenomen material si acest proces este capabil sa evolueze.
Cercetatorii au mai descoperit ca unele medicamente interfereaza in mod direct acest proces de alarmare a sistemului imun. - Am constatat ca un antidepresiv folosit in mod curent poate bloca in totalitate acest proces si un antibiotic care poate stimula acest proces, conluzioneaza dr Georgie Atkin-Smith.
Liderii UE cer guvernului Marii Britanii sa respecte decizia poporului si sa ii dea curs cat mai rapid posibil, indiferent cat de dureros va fi acest proces. ... Avem reguli sa trecem peste acest proces in mod ordonat.
Include si exercitii cardio in antrenament Antrenamentul cu greutati este o metoda eficienta de a stimula metabolismul, dar si exercitiile cardio contribuie la acest proces, in special prin arderea caloriilor, mentinerea in parametri optimi a sanatatii sistemului cardiovascular si cresterea rezistentei la efort.
Pe data de 8 noiembrie, de cateva zile, CEDO a condamnat Statul Roman pentru ca i-a incalcat dreptul la un proces echitabil, proces in urma caruia Gutau a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare.
Dar culmea acestui proces o reprezinta imprejurarea pentru care a fost condamnat Gutau: ... A fost un alt proces pe care Gutau l-a castigat.
Dumnealui are un proces pe rol pentru ca n-a fost de acord cu sentinta judecatoreasca defavorabila de la toate instantele anterioare, iar faimoasa Livia Stanciu i-a aprobat o cale extraordinara de atac (dupa care a plecat pentru un mandat de 9 ani la CCR).
Oamenii au pierdut familiaritatea pe care au avut-o odata cu acest proces, a zis Kathryn Mannix. ... In ultimele momente de viata, exista o perioada de respiratie superficiala si apoi urmeaza expiratia ca ultim proces.
In Crisana, la inceputul intervalului, vremea se va afla intr-un proces de incalzire, temperaturile maxime urmand a atinge in medie 28-29 de grade in 07 iulie, pornind de la 23 de grade in prima zi.
- Si repet ce am spus de atatea ori si cand a fost procesul CPEx, si cand s-a pus problema unui proces in legatura cu lovitura de stat de la 23 august.
Regele Mihai a actionat in judecata si a castigat toate cele patru procese in care se judeca cu Directia Silvica Arad pentru restituirea mai multor proprietati aflate pe fostul domeniu regal de la Savarsin.
Corneliu Vadim Tudor a mai castigat un proces.
In acest context, Max Badin a afirmat, in legatura cu respectivul proces, ca, desi Traian Basescu a facut recurs, acum catva timp avocatul presedintelui, cu propunerea de impacare "fara valva, fara lume”, urmata de o cupa de sampanie la Cotroceni.
La singura infatisare din acest proces (Dosar civil 474/2004 al Judecatoriei Mangalia), comisia locala Limanu a depus o intampinare, semnata de primarul Urdea, de secretara Boita Petrina si de consilierul juridic Gheorghita Nineta, prin care a solicitat admiterea actiunii "colegei de birou", asa cum a fost ea formulata.
Este vorba despre un proces politic nemaiintalnit dupa '89 incoace. Este un proces periculos, care poate da nastere unei cascade de asemenea actiuni”, a declarat Nicusor Constantinescu.
Anderco a negat in cursul anchetei si la proces ca ar fi actionar la Florisal.
În ziua de Craciun din anul 1989, dictatorul roman Nicolae Ceausescu si sotia sa, Elena, au fost executati prin impuscare dupa un proces care a durat mai putin de doua minte, isi incepe articolul Vuliamy, care se intreaba apoi daca evenimentele din acele zile au fost cu adevarat o revolutie sau o lovitura de stat.
În ziua de Craciun din anul 1989, dictatorul roman Nicolae Ceausescu si sotia sa, Elena, au fost executati prin impuscare dupa un proces care a durat mai putin de doua minte, isi incepe articolul Vuliamy, care se intreaba apoi daca evenimentele din acele zile au fost cu adevarat o revolutie sau o lovitura de stat.
• un personaj inculpat la Inalta Curte de Casatie si Justitie in cel mai mare proces de coruptie din Romania, proces suspendat cu tertipuri juridice si presiuni in considerarea calitatii sale de presedinte, sa fie prezentat ca un luptator impotriva coruptiei;
In randul membrilor UE sunt state care ezita in a se angaja intr-un nou proces de extindere. ... orice proces de crestere economica este unul durabil?
google-analytics.com