Cautare

1789 de rezultate pentru "proces" (8.59 secunde)
Fostul deputat PSD Stefan Giuglea este in proces cu...
Este vorba despre o suprafata de 102,5 ha de teren arabil care a declansat, intre Primaria Pecineaga si Ministerul Apararii Nationale, un proces in instanta.
Municipalitatea din Banie este aparata într-unul dintre cele mai grele procese ale sale de avocati platiti din bugetul local, fiindca armata proprie de consilieri juridici este nu numai inutila, dar si daunatoare.Ultimul proces pe care Primaria Craiova l-a pierdut prin neprezentarea juristilor sai a adus bugetului local un prejudiciu de aproape 15 miliarde de lei vechi.
Municipalitatea din Banie este aparata într-unul dintre cele mai grele procese ale sale de avocati platiti din bugetul local, fiindca armata proprie de consilieri juridici este nu numai inutila, dar si daunatoare.Ultimul proces pe care Primaria Craiova l-a pierdut prin neprezentarea juristilor sai a adus bugetului local un prejudiciu de aproape 15 miliarde de lei vechi.
Dupa ce a fost executata silit de Administratia Nationala "Apele Romane" pentru o datorie de peste 600.000 de lei, SC Apa Canal a avut ieri primul termen intr-un proces deschis de SC Electrocentrale, iar in curand va avea parte de acelasi tratament si din partea SC Electrica.
Daewoo are un proces la CEDO Liderul sindical de la Rodae afirma ca sindicatul are pe rol un proces cu Daewoo Automobile România la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO), ce dateaza de câtiva ani.
Procesul intentat Directiei de Munca de catre ArcelorMittal Galati, prin care se solicita anularea actului administrativ prin care institutia a refuzat inregistrarea actului aditional care prevedea prelungirea valabilitatii CCM de la Combinat pana la 31 decembrie 2008, va avea azi un prim termen, care se anunta a fi unul fierbinte, in conditiile in care Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) a depus saptamana trecuta, la Tribunal, cerere de interventie in proces.
KazMunaiGaz, actionarul majoritar al Rompetrol, si o echipa condusa de presedintele Dinu Patriciu si Titov Buzescu, vicepresedinte pe eficienta operationala, au initiat un amplu proces de restructurare, care afecteaza cateva sute de angajati, au declarat pentru Mediafax surse din grupul petrolier.Primul val de plecari din Rompetrol a numarat peste 500 de oameni, urmand ca pana la sfarsitul acestui an numarul angajatilor care vor parasi compania sa urce cu alte cateva sute.
Pentru detinerile SIF de la Ford, Staicu a oferit AVAS actiuni la o firma falimentara din Voluntari, implicata intr-un scandalos proces de privatizare cu o societate controlata de Omar Hayssam. ... Despre acest proces, directorul Oficiului Registrului Comertului Dolj, Gheorghe Celea, a precizat:
Primaria Craiova este intervenient in proces. ... A mai fost un proces similar In anul 1997, Primaria Cosoveni (de care apartinea fostul sat Carcea) a dat in judecata fosta fabrica Daewoo (astazi Ford), pentru a solicita acelasi lucru pe care il cere astazi Carcea:
Pentru aceasta, azi, 23 mai 2011, am intentat un nou proces lui Corneliu Vadim Tudor pentru prejudicierea imaginii, solicitand daune morale in valoare de 50.000 de lei.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va debloca pentru o perioada de sase luni conturile televiziunii publice, interval in care va fi derulat un proces de reorganizare a TVR, procedura fiind aprobata, astazi, de Guvern, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.
Dan Voiculescu spune ca este vorba de un proces politic care are drept scop torturarea si incarcerarea ultimului om politic adversar al regimului Basescu.
Bineinteles ca nu doar contextul geopolitic favorabil a fost cel care a permis unirea teritoriilor locuite de romani in anul 1918, fiind angrenati in acest proces mai multi factori.
Dupa ce intregul proces este terminat, coaja oului este unsa, cu grija, cu ajutorul unui lac, spun mesterii populari. Dupa ce lacul se usuca pe suprafata oului, incepe migalosul proces de infrumusetare, decorare cu ceara obtinuta din topirea lumanarilor.
BANAT In intervalul 31 decembrie - 06 ianuarie, temperatura aerului va avea o tendinta de crestere, apoi incepand din 07 ianuarie vremea va intra intr-un proces de racire usoara.
Procurorii DNA au facut insa presiuni asupra conducerii ISC pentru ca acesta sa se constituie parte civila in proces, desi inca din 2009, conducerea ISC notificase ca ISC nu a avut nici un prejudiciu material ca urmare a derularii "Trofeului Calitatii" in 2004, ci doar "castiguri" de prestigiu.
-------------------------------------------------------------------------------- In cat timp se poate incheia un proces de divort Prin instanta, un divort prin acord se poate finaliza si la primul termen de judecata. ... In medie, un proces de divort dureaza intre 1 si 3 luni pana la solutionare.
In urmatoarele zile, un nou proces de racire va determina, in intervalul 31 mai - 3 iunie, temperaturi diurne de 20 de grade, in medie, si nocturne de 10¬11 grade, mai scazute decat mediile multianuale ale perioadei.
Acest proces natural mareste nivelul de oxigen din sange si il scade pe cel de dioxid de carbon. ... Oboseala si lipsa somnului maresc temperatura creierului, astfel ca acest proces natural apare in special in aceste momente.
google-analytics.com