Cautare

3207 de rezultate pentru "proces civil dosar 48529" (3.08 secunde)
Intr-un proces-verbal, incheiat pe 5 aprilie 2004 intre administratorul judiciar RVA SRL si administratorul Ilinca, acesta spune ca restul actelor au ramas la sediul clubului din Unirii 86. Mai mult, nici stampila societatii nu s-a gasit pentru a fi aplicata pe acel proces-verbal.
Dan Voiculescu spune ca este vorba de un proces politic care are drept scop torturarea si incarcerarea ultimului om politic adversar al regimului Basescu.
Procurorii DNA au facut insa presiuni asupra conducerii ISC pentru ca acesta sa se constituie parte civila in proces, desi inca din 2009, conducerea ISC notificase ca ISC nu a avut nici un prejudiciu material ca urmare a derularii "Trofeului Calitatii" in 2004, ci doar "castiguri" de prestigiu.
Dar culmea acestui proces o reprezinta imprejurarea pentru care a fost condamnat Gutau: ... Toata proba care e in dosar e o interpretare a gestului meu din mana. ... A fost un alt proces pe care Gutau l-a castigat.
Dumnealui are un proces pe rol pentru ca n-a fost de acord cu sentinta judecatoreasca defavorabila de la toate instantele anterioare, iar faimoasa Livia Stanciu i-a aprobat o cale extraordinara de atac (dupa care a plecat pentru un mandat de 9 ani la CCR).
Incercarile angajatilor de la Directie de a gasi un proces-verbal pentru acel concurs au esuat, intrucat nimeni dintre cei indreptatiti nu semnase vreo hartie care sa ateste desfasurarea examenului din 2 iunie sau in alta zi.
Privind cele petrecute in Romania in perioada 16 - 22 decembrie 1989, din aceste perspective de interpretare politologica, putem spune ca acestea sunt elementele de inceput ale unei Revolutii, a unui proces revolutionar care va schimba din temelii intreaga societate romaneasca.
Ministrul Apararii, Teodor Melescanu, a declarat joi ca se doreste ca procesul de negociere a reducerii prezentei militare in Irak sa inceapa cat mai curand si s-a aratat increzator ca acest proces va incepe in maximum doi ani.
Inpolitics citeaza opinia analistului politic Dan Pavel (foto) despre arestarea patronului Realitatii, intr-un articol intitulat "Basescu i-a pregatit lui Vantu un proces-spectacol bolsevic", pe care il puteti citi in continuare.
in luna iunie printr-un proces de validare publica USL isi va desemna, pana in luna iunie, candidatii la alegerile locale si parlamentare printr-un proces de validare publica, a declarat presedintele PSD Victor Ponta.
Informatiile converg catre ideea ca statul ar juca „mâna moarta“ în proces, preluând practic datorii de 26.000 de miliarde.Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) urmeaza sa atace cu recurs hotarârea judecatoreasca prin care Daewoo Craiova a câstigat procesul datoriilor de 750 de milioane de euro imputate de fisc societatii, au declarat ieri, pentru GdS, surse din cadrul institutiei.„Hotarârea instantei înca nu a fost redactata.
Informatiile converg catre ideea ca statul ar juca „mâna moarta“ în proces, preluând practic datorii de 26.000 de miliarde.Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) urmeaza sa atace cu recurs hotarârea judecatoreasca prin care Daewoo Craiova a câstigat procesul datoriilor de 750 de milioane de euro imputate de fisc societatii, au declarat ieri, pentru GdS, surse din cadrul institutiei.„Hotarârea instantei înca nu a fost redactata.
Cehii, pacaliti "gramatical" cu 24 de milioane de euro Pentru a ajunge la deznodamantul partial al povestii, sa parcurgem motivatiile celor doua parti aflate in proces. ... Consumatorii suporta investitiile CEZ Avocatii Electrica SA fac inca o remarca interesanta in acest proces:
Trecerea la televiziunea digitala, programata initial pentru anul 2012, a fost amanata astfel pentru 2015, anul in care toate tarile din UE trebuie sa finalizeze acest proces.Prin televiziunea analogica terestra utilizatorii pot receptiona gratuit cu o antena obisnuita emisiunile transmise de posturile publice (TVR1, TVR2 etc.) si de cele mai mari statii comerciale (PRO TV etc.).
In Banat, vremea va intra intr-un proces de racire in primele zile ale intervalului si va deveni mai rece decat in mod normal in perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, cand se vor inregistra, in medie regionala, temperaturi maxime cuprinse intre -2 si 0 grade si minime intre -8 si -6 grade Celsius.
Ulterior, vremea va intra intr-un proces de incalzire astfel ca temperaturile maxime vor creste pana spre medii de 12 grade in 7 martie, apoi pana la finalul celei de-a doua saptamani, variatiile de la o zi la alta nu vor fi semnificative, media pe regiune situandu-se in jurul a 10 grade.
in final, Berinde a fost acarul Paun al acestui dosar, intrucit comisarul sef Neamt a fost scos de sub urmarire penala si a primit o amenda administrativa de 10 milioane lei.
Stiam ca am de-a face cu o comisie alcatuita din adversari politici de la PSD si PNL, insa nu mi-as fi putut inchipui ca oamenii acestia sunt in stare sa calce legea in picioare, afirmand ca trebuie cu orice pret sa-mi fabrice mie un dosar penal, ca vor sa asculte telefoanele angajatilor ministerului si sa-i ameninte cu pierderea libertatii.
PETRU SERBAN MIHAILESCU • Zis Miky Spaga, cu dosar la DNA, l-a avut consilier pe denuntatorul Pavalache A candidat din partea PSD in Teleorman si a castigat datorita sprijinului primit de la Liviu Dragnea si organizatia locala.
Asociatul de la SC PRESUT Jilt, Ion Tudor, a fost la un moment dat in atentia procurorilor gorjeni, cu un dosar care viza activitatea desfasurata de Ion Tudor ca director executiv al PRESUT Jilt si GORMEC Tirgu Jiu.
google-analytics.com