Cautare

3207 de rezultate pentru "proces civil dosar 48529" (3.07 secunde)
Farcas) Nick Pope, despre care am vorbit destul de des in comentariile OZN de pe aceasta pagina, a fost, in perioada 1985-2006, angajat civil al Ministerului britanic al Apararii, fiind intre 1991-1994 sef al biroului in care erau investigate rapoartele OZN.
“Presedintele Emomali Rahmon (foto) s-ar putea confrunta cu cea mai serioasa provocare de la razboiul civil din 1992-1997”, apreciaza grupul de reflectie cu sediul la Bruxelles. ... La destramarea URSS, Tadjikistanul a fost cuprins de un razboi civil intre fortele loiale puterii si o rebeliune islamista.
Fostul premier Tariceanu si senatorul Puiu Hasotti considera drept inacceptabila campania publica prin care PD-L si presedintele Basescu ar incerca sa convinga societatea romaneasca sa accepte procedura asumarii raspunderii guvernului pentru reforma Codurilor penal, de procedura penala, civil si de procedura civila.
300 de persoane imbracate in civil au intrat ieri-dimineata pe teritoriul sectiei de votare din satul Corjova, localitatea de bastina a presedintelui Voronin, au deconectat curentul electric, au sechestrat urna de votare si au blocat accesul alegatorilor in sectie.
300 de persoane imbracate in civil au intrat ieri-dimineata pe teritoriul sectiei de votare din satul Corjova, localitatea de bastina a presedintelui Voronin, au deconectat curentul electric, au sechestrat urna de votare si au blocat accesul alegatorilor in sectie.
Printre piesele de rezistenta ale expozitiei se numara si Conceptul Grifon, o platforma multifunctionala ce poate fi folosita atat in domeniul militar, cat si in cel civil.
"O persoana vinovata pentru razboiul civil provocat de aducerea minerilor, ca si pentru suspendarea penibila si inutila a presedintelui Basescu, nu ar trebui sa dea lectii de democratie.
Codul Penal si Codul Civil vor intra in vigoare, in noua forma, la 1 octombrie 2011, potrivit proiectelor de lege pentru punerea in aplicare a celor doua Coduri, aprobate miercuri de executiv.
Stolojan tine evidenta banilor din vanzarea sasilor, evreilor, plus afacerile intermediate prin Crescent ale lui Voiculescu si alte firme de la ICE Dunarea, ceea ce presupune o stransa legatura cu Securitatea, chiar daca acestia il numeau "personal militar civil" (PMC).
Lunetisti pe acoperisul cladirilor, zeci de agenti si ofiteri in civil, cordoane de jandarmi, politisti, firme private de paza, garduri de protectie, autobuze pe post de baricada - acesta a fost decorul in care s-a desfasurat vizita liderilor nationali ai PDL la Timisoara.
Lucrul cu adevarat interesant si e x t r e m de grav este ceea ce putem afla din inregistrare, la momentul 0:40 , si anume ca cel care candideaza din partea USL, Bratescu, este supravegheat de ofiteri sub acoperire, "in civil", cum rezulta din ceea ce spune Pinalti.
Credincios angajamentului meu de a ramine, ca Istoric al clipei, simplu cronicar al Razboiului civil politic din aceste zile, fie si pentru ca am demult virsta raminerii la vatra (culmea, pe mine nu m-a facut Gabriel Oprea, ca pe Codruta Kovesi, colonel prin publicarea in Monitorul Oficial) in numarul anterior al cristoiublog.ro am incercat sa dibuiesc scopul uriasei operatiuni declansate Binomul Klaus Iohannis - Sistem.
Ion Iliescu este de parere ca actuala subordonare a SPP - militar fata de CSAT si civil fata de Comisiile de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala din Parlament - ofera o garantie a nepolitizarii SPP, iar eventuala trecere a SPP in subordinea Ministerului de Interne ar arunca o alta umbra de suspiciune asupra politizarii serviciului.
E de necrezut aproape, si o mare ocazie de a relansa sanatatea, care de altfel nu sta asa prost cum spun alarmistii, numai ca nu ai cu cine vorbi, nu poti intrerupe pe nimeni din razboiul civil ca sa discuti ceva serios.
La finalizarea studiilor, avocatii vor sustine o lucrare asemanatoare celei de licenta, precum si un examen la patru materii (Drept Penal, Drept Civil, Drept Procesual Penal, Drept Procesual Civil).
In Libia, razboiul civil pare iminent, iar Yemenul, Iranul si Omanul se confrunta cu intensificarea protestelor. Washingtonul a avertizat marti ca Libia ar putea cadea intr-un razboi civil daca Muammar Khadafi nu renunta la putere.
Persoanele vinovate trebuie sa raspunda civil si penal pentru acest "jaf" Romania risca sa piarda definitiv fonduri europene de 100 milioane euro in acest an si 1,1 miliarde euro anul viitor prin Programul Operational de Dezvoltare a Resurselor Umane (POSDRU), din cauza unor grave nereguli sesizate la derularea programului in intervalul 2010-2011, afirma premierul Ponta.
Targ ONG, Editia XI - Civil Szervezetek Vasara PROGRAM SAMBATA, 11 mai 2013, Piata Trandafirilor, TARG ONG 9:00 Crosul Europa 9:15 Semi-maraton cu pornire din fata Primariei Municipiului Tirgu-Mures 10:00 Deschidere Festiva Targ ONG Cuvant de deschidere din partea organizatorilor si a reprezentantilor autoritatilor publice locale 10:00 - 18:00 Activitati interactive si de cultura generala organizate la stand de catre asociatiile si fundatiile participante Concurs de promovare a voluntariatului in Judetul Mures Vizitatorii vor primi formulare care se completeaza cu informatii dobandite in urma vizitarii mai multor standuri ale organizatiilor participante Concurs foto live despre Targul ONG Concurs abilitati ciclistice Activitati preventive pentru sanatate:
Un exemplu concludent in acest sens il reprezinta costurile pentru incalzire care, fara a exista o izolatie corespunzatoare, au fost de aproximativ 3 ori mai mici decat cele de la Judecatoria Babadag, Din punctul de vedere al calitatii deciziilor judecatoresti sub aspectul controlului judiciar subliniez ca in anul 2012 s-au pronuntat 1291 hotarari din care1126 in civil si 165 in penal.
Prevederi care stabilesc varsta legala pentru casatorie exista in Codul civil si nu pot fi dublate de interdictii speciale. ... 272 din Codul civil reglementeaza concret acest aspect.
google-analytics.com