Cautare

3207 de rezultate pentru "proces civil dosar 48529" (4.14 secunde)
Dupa Noul Cod Civil, instantele dobandesc atributia de a putea pronunta hotarari care vor completa, modifica, adapta sau desfiinta contracte intre persoane juridice Contractele incheiate intre persoane juridice dupa intrarea in vigoare a Noului Cod Civil sunt supuse unui grad sporit de interventionism din partea instantelor, aceasta fiind una dintre cele mai importante modificari, cu un impact major asupra mediului de afaceri.
Daca ar fi reusit lovitura de stat, in Turcia era razboi civil la ora actuala, pentru ca nu toata armata a participat. ... Daca nu ar fi fost inabusita lovitura de stat, era razboi civil si era vai si amar de toata lumea.
Este vorba despre o reforma profunda a sistemului judiciar romanesc, Codul civil datand din 1865 , iar cel penal din 1968, urmat de alte 250 de legi speciale ce consacra norme penale.
Despre legiferarea parteneriatului civil intre persoanele de acelasi sex. ... Pe agenda publica din Romania a reaparut, de curand, tema legiferarii parteneriatului civil intre persoanele de acelasi sex, un subiect deosebit de sensibil in lumea intreaga.
Peste alte 5 minute, in capatul scarilor isi face aparitia un nou coleg in civil, cu proportii oarecum asemanatoare cu cele ale ghidului de la Sectia 14. ... Hotarasc sa urmez, totusi, sfaturile politistului (?) in civil si sa ajung la sectia 19, la alte cateva statii mai incolo.
Revizuirea este inutila, pentru ca nu aduce nimic nou, deja codul civil reglementeaza casatoria barbat - femeie. ... Un cod civil poate fi schimbat in Parlament fara ca vointa populara sa fie consultata. ... Coalitia pentru Familie se opune parteneriatului civil.
Purtatorul de cuvant al Coalitiei de guvernare PSD - PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat astazi ca s-a stabilit ca Guvernul sa isi asume raspunderea pe cele doua Coduri, cel Penal si Civil, urmand ca pana la inceputul lunii iunie sa mai aiba loc intalniri cu reprezentantii societatii civile si cu toti cei interesati.
Pe de alta parte, vicepresedintele PD, deputatul Ioan Oltean, unul dintre apropiatii presedintelui, pretinde ca Basescu nu are dosar de securitate.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici. ... Al doilea si al treilea dosar penal La Parchetul Novaci se afla in cercetare inca doua dosare in care acuzatul este Elena Mosor.
Proiectele celor patru coduri, penal, civil, de procedura penala si civila, facute pe genunchi de comisiile de specialitate si fara nici un fel de consultare a societatii civile, incalca flagrant drepturile omului prevazute in Constitutie.
In cele ce urmeaza va vom oferi cateva aspecte importante privind desfasurarea unui divort rapid prin instanta, dar si pe cale administrativa, in baza Noului Cod Civil.
in anii 2003-2004 Moldovan i-a intocmit un dosar penal fostului director al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, Ioan Lascau, la cererea altui prefect PSD de Bihor, Florian Serac, care fusese deranjat de anumite controale fiscale dispuse de acesta, indeosebi la firmele fratilor Micula, pe care ii proteja.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, trimis astazi in judecata in dosarul "Matusa Tamara" scrie, pe blogul sau, ca acest dosar este politic si ajunge in instanta intr-un moment politic - inceperea campaniei, avertizand ca-si va demonstra nevinovatia in fata judecatorilor.
Tastarea numarului de dosar trebuie facuta intr-un anumit fel, modalitatea fiind explicata prin mesajele date de robot.
Am participat la cateva emisiuni de televiziune in care am incercat sa explic ca este o diferenta de la cer la pamant intre cineva care semneaza un angajament ca sa obtina o bursa in strainatate sau alt beneficiu si unul care este anchetat penal intr-un dosar de "propaganda dusmanoasa impotriva oranduirii socialiste de stat".
Si nu se bazeaza chiar pe nimic, in afara citorva marturii din proces si din media, care si ele pot fi supuse judecatii. ... Marturiile din proces Sa vedem impreuna marturiile din proces. ... Astea sunt marturiile din proces. Cu ele s a cistigat acest proces, dupa 9 ani.
Pe baza acestui document, firmele Faber din grupul VGB, cel care mai detine si rafinaria RAFO Onesti, au deschis un proces impotriva grupului Rompetrol. ... Acest document a fost folosit pentru sustinerea procesului civil intentat de Faber (...).
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
domnilor, daca pana acum nu s-a reusit sa se intocmeasca un dosar care sa poata fi trimis in instanta si sa aiba argumentele pentru instanta, eu cred ca cea mai buna masuraa ar fi sa se renunte la acest dosar pentru ca nu facem altceva decat sa generam un scandal aruncand o asemenea cauza, intr-o perioada in care intram in alegeri.
google-analytics.com