Cautare

1085 de rezultate pentru "pro" (2.70 secunde)
Deocamdata a fost un bun primar la o treaba mititica, dar Ponta conduce un guvern de un an si ceva si il conduce, zic eu, decent, a declarat Ion Tiriac la Pro TV.
Aflat la finalul unui mandat complicat, cu popularitatea scazuta acasa si atacat in estul Europei pentru pro-europenismul sau, Hollande a venit intr-o tara aliata extrem de deschisa la colaborarea economica si dialogul politic cu Franta, o tara francofona in care liderii politici si cei de opinie l-au primit aproape unanim cu simpatie.
Rezolutia privind Romania reprezinta o mare nedreptate pentru o tara profund pro-europeana, care respecta principiile statul de drept, valorile democratice europene, precum si Constitutia Romaniei.
Si pe Facebook au aparut unele postari si comentarii pro si contra, pe aceeasi tema - Mihaela Raileanu Am picat aseara pe o discutie despre posibilitatea candidaturii la prezidentiale a Olgutei Vasilescu.
Ele fie vor putea sa-si deduca partial TVA-ul, fie il vor deduce pe baza de pro-rata.
O echipa era pro subiectul de pe biletelul extras, iar o alta echipa era contra, ceea ce a dus la un adevarat "razboi de idei si dezbateri".
SAAB (Suedia), Aero Vodochody (Cehia), Inav Bucuresti, Metav Bucuresti si Pro Faur Invest Bucuresti.
SAAB (Suedia), Aero Vodochody (Cehia), Inav Bucuresti, Metav Bucuresti si Pro Faur Invest Bucuresti.
Cele mai vizitate sectiuni ale site-ului Pro tv sunt categoriile care contin stiri de interes general: ... ProTV este o televiziune privata (comerciala) din Romania, infiintata (relansata) in 1995 si care face parte din compania Media PRO.
Posturile pe care va fi realizata promovarea interna a destinatiilor turistice romanesti sunt Pro TV, Realitatea TV si Antena 3.
Ziarele romanesti Libertatea, Jurnalul National, Adevarul, Academia Catavencu, Gazeta Sporturilor si Pro Sport sunt distribuite, din 3 februarie, in Republica Moldova, urmand sa apara in fiecare miercuri, in chioscurile Moldpresa, informeaza timpul.md.
"Visele oamenilor celebri" De Pasti, romanii sunt convocati la doua ore de voie buna, la Pro Tv. Duminica, 4 aprilie, incepand cu ora 20.30, "Divertis - Land of Jokes" si "Divertis - Serviciul Roman de Comedie" aduc poante cu politicieni si noutati de sezon.
Horia Brenciu isi lanseaza la Pro Tv, duminica, 23 mai 2010, la "Divertis - Serviciul Roman de Comedie" cel mai recent videoclip pentru piesa "Ultimul dans".
Emisiunea prezentata la Pro Tv de Victor Slav a fost lider detasat de audieta pe intreg intervalul in care a fost difuzata (20.39-22:13).
Astfel, pe 24 mai, intre 23:45 - 01:08, Un show pacatos a inregistrat o audienta medie de 2.5% si o cota de piata de 15.2%, pe targetul 15-54 urban, surclasand Pro Tv si Prima Tv.
"Am avut ciroza, mai aveam 6 luni si muream, daca nu ma tratam in Italia!" Cu o astfel de declaratie, designerul Catalin Botezatu i-a bulversat pe telespectatorii emisiunii "Serviti va rog" de la Pro Tv.
Apoi s-a "mutat" la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Calinescu, iar dupa Pro-TV la Antena1, de data aceasta inapoi "pe sticla".
Evenimentul Zilei scrie ca rudele cantaretei Madalina Manole, scindate in doua tabere, alimenteaza, prin intelegeri sau contracte, castigurile a doua televiziuni importante din Romania, Pro TV si Antena 1.
B1 este un post de televiziune independent, generalist, national, cu orientare pro-Basescu si pro-PDL. A fost lansat in decembrie 2001 ca post local pentru Bucuresti si s-a dezvoltat rapid, atat din punctul de vedere al programelor, cat si al acoperirii teritoriale.
La emisiunea Romania, te iubesc!, telespectatorii Pro Tv International pot vedea ca in timp ce unele investitii de milioane sunt amenintate de faliment, piata de arta e in crestere, in ciuda numarului de cumparatori mai scazut fata de 2009.
google-analytics.com